این اکانت مولتیمه اسممو میگم اما با رفقا زدیم هیوا و دار و دستشو صفر کردیم لو دادن موتی اکانتش کار من بود البت پشتیبانی خیلی وقتمو گرفت تا پیگیریش کنه اما بالاخره بن شد و حالشو گرفتیم هرکیم بخواد بازی رو با پولش به گند بکشه همین بلا رو سرش میاریم
anti teror
اسمت تو اس 16 ؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]soltoon[/b][/div][div]:lol: این اکانت مولتیمه اسممو میگم اما با رفقا زدیم هیوا و دار و دستشو صفر کردیم لو دادن موتی اکانتش کار من بود البت پشتیبانی خیلی وقتمو گرفت تا پیگیریش کنه اما بالاخره بن شد و حالشو گرفتیم هرکیم بخواد بازی رو با پولش به گند بکشه همین بلا رو سرش میاریم
anti teror :twisted:[/div][/quote]
اسمت تو اس 16 ؟:|
این اکانت مولتیمه اسممو میگم اما با رفقا زدیم هیوا و دار و دستشو صفر کردیم لو دادن موتی اکانتش کار من بود البت پشتیبانی خیلی وقتمو گرفت تا پیگیریش کنه اما بالاخره بن شد و حالشو گرفتیم هرکیم بخواد بازی رو با پولش به گند بکشه همین بلا رو سرش میاریم
anti teror
اسمت تو اس 16 ؟
بماند
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]soltoon[/b][/div][div]:lol: این اکانت مولتیمه اسممو میگم اما با رفقا زدیم هیوا و دار و دستشو صفر کردیم لو دادن موتی اکانتش کار من بود البت پشتیبانی خیلی وقتمو گرفت تا پیگیریش کنه اما بالاخره بن شد و حالشو گرفتیم هرکیم بخواد بازی رو با پولش به گند بکشه همین بلا رو سرش میاریم
اسمت تو اس 16 ؟:|[/div][/quote]
بماند
anti teror
اسمت تو اس 16 ؟
بماند
خخخخخخخخخ
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]soltoon[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]soltoon[/b][/div][div]:lol: این اکانت مولتیمه اسممو میگم اما با رفقا زدیم هیوا و دار و دستشو صفر کردیم لو دادن موتی اکانتش کار من بود البت پشتیبانی خیلی وقتمو گرفت تا پیگیریش کنه اما بالاخره بن شد و حالشو گرفتیم هرکیم بخواد بازی رو با پولش به گند بکشه همین بلا رو سرش میاریم
اسمت تو اس 16 ؟:|[/div][/quote]
بماند[/div][/quote]
خخخخخخخخخ:|:|:|:|
یک ماه پیش به پشتیبانی گفتم این کماندار مولتی داره گفتن نه
بعد از 1 ماه به حرفم رسیدن
تو مولتیشو از کجا تشخیص دادی؟
ehsan
[quote][div][b]leoiman[/b][/div][div]یک ماه پیش به پشتیبانی گفتم این کماندار مولتی داره گفتن نه:mrgreen:
بعد از 1 ماه به حرفم رسیدن:roll:[/div][/quote]
تو مولتیشو از کجا تشخیص دادی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.