[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]نز نیدش شما چه قدر نامردید:x:x:x:x:x:x[/div][/quote]
میزنم میزنم هر که برادرم کشت.[/div][/quote]
من که کی از شهراشو فارمیدم
بیچاره بیاد روی اکانتش سکته میزنه میبینه صفحه اش فقط یه زمین سبزه
واقعا براش ناراحت شدم انشاالله کسی که زدتش 0 بشه ببین من که اصلا نمیدونم کیه اینقدر براش ناراحت شدم وای به حال خودش دیگه وای دهنش وا میمونه
اره منم ناراحت شدم.دیگه بازی این رسک هارو هم داره.
ehsan
[quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div]بیچاره بیاد روی اکانتش سکته میزنه میبینه صفحه اش فقط یه زمین سبزه
واقعا براش ناراحت شدم انشاالله کسی که زدتش 0 بشه ببین من که اصلا نمیدونم کیه اینقدر براش ناراحت شدم وای به حال خودش دیگه وای دهنش وا میمونه[/div][/quote]
اره منم ناراحت شدم.دیگه بازی این رسک هارو هم داره.
ارمان کدومو زدی نکنه با کل سربازات ارمان اون سربازاییکه من ازت دیدم یه شهرشم فارم نمی تونه بکنه بگو با چندتا کدومشو زدی
Admin
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]مگه اون برادرتو کشته[/div][/quote]
از کجا معلوم.
اون خیلی از سربازای مردم رو کشته.[/div][/quote]
ارمان کدومو زدی نکنه با کل سربازات ارمان اون سربازاییکه من ازت دیدم یه شهرشم فارم نمی تونه بکنه بگو با چندتا کدومشو زدی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.