همش دلتو با سکه صابون نزن . اتحاد میخواد الکی که نیس اومدیمو فارم شدی میخوای چیکار کنی؟
همش که نه این شروع برا روز دوم . جوجه هم اخر پاییز
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div]همش دلتو با سکه صابون نزن . اتحاد میخواد الکی که نیس اومدیمو فارم شدی میخوای چیکار کنی؟ :lol:[/div][/quote]
همش دلتو با سکه صابون نزن . اتحاد میخواد الکی که نیس اومدیمو فارم شدی میخوای چیکار کنی؟
مولتیا رو چیکار میکنی؟
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div]همش دلتو با سکه صابون نزن . اتحاد میخواد الکی که نیس اومدیمو فارم شدی میخوای چیکار کنی؟ :lol:[/div][/quote]
همش که نه این شروع برا روز دوم . جوجه هم اخر پاییز[/div][/quote]
مولتیا رو چیکار میکنی؟:icon_4:
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
:lol: منم به این فکر کردم[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
:lol: منم به این فکر کردم[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
من پایم.من تمرکزم رو 47 واسه همین میام میزنم میرم :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.