یارو با 4تا شهرش اتک گذاشت رو یه شهرم دیوار شد تو بیا ببینم چی کار میکنی
من یه شهرم بکوبم بت دیوار کنی مستقیم میری رتبه پنج دفا یارو بیین چقد کم داشته نیرو رتبه چهلی هنو
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
:lol: منم به این فکر کردم[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
من پایم.من تمرکزم رو 47 واسه همین میام میزنم میرم :lol:[/div][/quote]
شیطونه میگه بزن فارمش کن تمرکزش لغو شه از سرور 47:icon_4:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
بیا بخرررر 200هزار شمشیر یه شهر دارم نخری میکوبما[/div][/quote]
یارو با 4تا شهرش اتک گذاشت رو یه شهرم دیوار شد تو بیا ببینم چی کار میکنی :lol:[/div][/quote]
من یه شهرم بکوبم بت دیوار کنی مستقیم میری رتبه پنج دفا یارو بیین چقد کم داشته نیرو رتبه چهلی هنو :icon_2:
دوستان میخواید چاخان ببندید قابل باور باشه لطفا
هرکس ادعای زیادی داشت سر زدنش حاضرم ببندم
یا علی
من ادعا دارم چقدر میبندی
1 تومن
30هزار تومن بزار اگه سرور 47 از رو یه دیوار تونستی رد شی 30 میدم
پشمک سرور ۴۷ اک من امیر سالار بود دادم به میثم بیل کاشت تو شهراتون
زیاد حرف بزنی میگم ممد از پای اک ورت داره ها پلیر مستر ممدی دیگه ؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]دوستان میخواید چاخان ببندید قابل باور باشه لطفا
یا علی :icon_3:[/div][/quote]
من ادعا دارم چقدر میبندی [/div][/quote]
1 تومن [/div][/quote]
[/div][/quote]
من یه شهرم بکوبم بت دیوار کنی مستقیم میری رتبه پنج دفا یارو یبیین چقد کم داشته نیرو رتبه چهلی هنو
اون 150 کیلو کوبونده بهم
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
یارو با 4تا شهرش اتک گذاشت رو یه شهرم دیوار شد تو بیا ببینم چی کار میکنی :lol:[/div][/quote]
من یه شهرم بکوبم بت دیوار کنی مستقیم میری رتبه پنج دفا یارو یبیین چقد کم داشته نیرو رتبه چهلی هنو :icon_2:[/div][/quote]
اون 150 کیلو کوبونده بهم
من یه شهرم بکوبم بت دیوار کنی مستقیم میری رتبه پنج دفا یارو بیین چقد کم داشته نیرو رتبه چهلی هنو
البته تو هم اگه بزنی بازم نمیرسم نفر اخر 550 کیلو دف کرده
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
من یه شهرم بکوبم بت دیوار کنی مستقیم میری رتبه پنج دفا یارو بیین چقد کم داشته نیرو رتبه چهلی هنو :icon_2:[/div][/quote]
سرور ۴۷ الان همر متمرکز بیشتر از ۵۵۰ کیلو گندم خور هستش
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
من یه شهرم بکوبم بت دیوار کنی مستقیم میری رتبه پنج دفا یارو بیین چقد کم داشته نیرو رتبه چهلی هنو :icon_2:[/div][/quote]
البته تو هم اگه بزنی بازم نمیرسم نفر اخر 550 کیلو دف کرده[/div][/quote]
سرور ۴۷ الان همر متمرکز بیشتر از ۵۵۰ کیلو گندم خور هستش
اول که گفتی من اول لیستم
بعدش گفتی احتمالا 10 تای اول لیستم
بعدش گفتی صفحه اولم
الان داری میگی صفحه دومم
تو در اینده با همین برنامه ریزیت ادم موفقی میشی
نوب بازی کردن کاری نداره .. درست بازی کردن مهمه قبل سرورهای جهانی هیچ * انقد نوب بازی مکیکرد جدیدا همه دارن نوب بازی میکنن .. بهت یه پیشنهاد میدم اسم 20 نفر اول لیستو بنویس بعد تو نیمه ذوم بازی یعنی بعد 30 روز ببین چندتاون هنوز بازی میکنن و چندتاشون فارمن .. من دارم اصولی بازی میکنم
نکشیمون اصولی
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]رفتم صفحه 2 بیاری سکها تا چند روز دیگه اولم :icon_11:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
اول که گفتی من اول لیستم
بعدش گفتی احتمالا 10 تای اول لیستم
بعدش گفتی صفحه اولم
الان داری میگی صفحه دومم :icon_7:
تو در اینده با همین برنامه ریزیت ادم موفقی میشی :icon_12:[/div][/quote]
نوب بازی کردن کاری نداره .. درست بازی کردن مهمه قبل سرورهای جهانی هیچ کس انقد نوب بازی مکیکرد جدیدا همه دارن نوب بازی میکنن .. بهت یه پیشنهاد میدم اسم 20 نفر اول لیستو بنویس بعد تو نیمه ذوم بازی یعنی بعد 30 روز ببین چندتاون هنوز بازی میکنن و چندتاشون فارمن .. من دارم اصولی بازی میکنم [/div][/quote]
نکشیمون اصولی :icon_2:
ببین داداشم
اینکه الان همه بر علیهت جبهه گرفتن به خاطر اینه که میای اینجا جار میزنی
اگه میخوای خودتو اثبات کنی، بی سر و صدا و اروم کارتو بکن
بعدا اگه به موفقیتی رسیدی خود به خود اسمت در میشه (:
اینکه میخوای خودتو با حرف اثبات کنی باعث میشه حتی یسری هم بزننت که دیگه همچین کاری نکنی!
ببین داداشم
اینکه میخوای خودتو با حرف اثبات کنی باعث میشه حتی یسری هم بزننت که دیگه همچین کاری نکنی!
ببین داداشم
اره دیگه هی میگی من اومدم واسه کتیبه میخوام اینقد خرج کنم و این حرفا اون کسی هم که مثل تو واسه کتیبه اومده همون میاد میکوبه نیروشو بهت
[quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div]ببین داداشم
اینکه میخوای خودتو با حرف اثبات کنی باعث میشه حتی یسری هم بزننت که دیگه همچین کاری نکنی![/div][/quote]
اره دیگه هی میگی من اومدم واسه کتیبه میخوام اینقد خرج کنم و این حرفا اون کسی هم که مثل تو واسه کتیبه اومده همون میاد میکوبه نیروشو بهت
دوستان میخواید چاخان ببندید قابل باور باشه لطفا
یا علی
من ادعا دارم چقدر میبندی
1 تومن
پخخ
الان چیکار میتونی بکنی ادعا داری
.
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]دوستان میخواید چاخان ببندید قابل باور باشه لطفا
یا علی :icon_3:[/div][/quote]
من ادعا دارم چقدر میبندی [/div][/quote]
1 تومن [/div][/quote]
[/div][/quote]
زیاد حرف بزنی میگم ممد از پای اک ورت داره ها پلیر مستر ممدی دیگه ؟[/div][/quote]
پخخ
الان چیکار میتونی بکنی ادعا داری
ببین داداشم
علتش این بود من دوستی نداشتم میخواستم دوست جمع کنم نه جار بزنم مگه عقده ای هستم
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div]ببین داداشم
اینکه میخوای خودتو با حرف اثبات کنی باعث میشه حتی یسری هم بزننت که دیگه همچین کاری نکنی![/div][/quote]
اره دیگه هی میگی من اومدم واسه کتیبه میخوام اینقد خرج کنم و این حرفا اون کسی هم که مثل تو واسه کتیبه اومده همون میاد میکوبه نیروشو بهت[/div][/quote]
علتش این بود من دوستی نداشتم میخواستم دوست جمع کنم نه جار بزنم مگه عقده ای هستم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.