اصلا جمعیت که مهم نیست مهم منابع و نیرو
شاید داره سفارت ارتقاع میده
جمعیت که بال نی
احسنت نمیدونم چرا همه لج افتادن بام من اومدم اینجا دوست پیدا کنم .. شما نفرات اول سرورو ببین اصلا جواب پیامارو میدن ایا ... من برعکس اومدم دوست پیدا کنم همه شدن دشمن باید ظاهرا بد بود تا همه بیان طرفت
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]اصلا جمعیت که مهم نیست مهم منابع و نیرو
شاید داره سفارت ارتقاع میده
جمعیت که بال نی[/div][/quote]
احسنت نمیدونم چرا همه لج افتادن بام من اومدم اینجا دوست پیدا کنم .. شما نفرات اول سرورو ببین اصلا جواب پیامارو میدن ایا ... من برعکس اومدم دوست پیدا کنم همه شدن دشمن باید ظاهرا بد بود تا همه بیان طرفت
در این موردم عرض کنم خدمتتون هرکس یه روش بازی داره که دلیل این کارم بعدا مشخص میشه .. من قصد غارت ندارم اونقد پول ریختم تو سرور که نیازی به غارت ندارم هدف چی دیگست سبک بازیم با هدفم یکیه
[quote][div][b]abdol1999[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]رفتم صفحه 2 بیاری سکها تا چند روز دیگه اولم :icon_11:[/div][/quote]
شما اگ بازی بلد بودی شهراتو بیخ هم نمینداختی ;)[/div][/quote]
در این موردم عرض کنم خدمتتون هرکس یه روش بازی داره که دلیل این کارم بعدا مشخص میشه .. من قصد غارت ندارم اونقد پول ریختم تو سرور که نیازی به غارت ندارم هدف چی دیگست سبک بازیم با هدفم یکیه
اول که گفتی من اول لیستم
بعدش گفتی احتمالا 10 تای اول لیستم
بعدش گفتی صفحه اولم
الان داری میگی صفحه دومم
تو در اینده با همین برنامه ریزیت ادم موفقی میشی
نوب بازی کردن کاری نداره .. درست بازی کردن مهمه قبل سرورهای جهانی هیچ * انقد نوب بازی مکیکرد جدیدا همه دارن نوب بازی میکنن .. بهت یه پیشنهاد میدم اسم 20 نفر اول لیستو بنویس بعد تو نیمه ذوم بازی یعنی بعد 30 روز ببین چندتاون هنوز بازی میکنن و چندتاشون فارمن .. من دارم اصولی بازی میکنم
بله درسته
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]رفتم صفحه 2 بیاری سکها تا چند روز دیگه اولم :icon_11:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
اول که گفتی من اول لیستم
بعدش گفتی صفحه اولم
الان داری میگی صفحه دومم :icon_7:
تو در اینده با همین برنامه ریزیت ادم موفقی میشی :icon_12:[/div][/quote]
نوب بازی کردن کاری نداره .. درست بازی کردن مهمه قبل سرورهای جهانی هیچ کس انقد نوب بازی مکیکرد جدیدا همه دارن نوب بازی میکنن .. بهت یه پیشنهاد میدم اسم 20 نفر اول لیستو بنویس بعد تو نیمه ذوم بازی یعنی بعد 30 روز ببین چندتاون هنوز بازی میکنن و چندتاشون فارمن .. من دارم اصولی بازی میکنم [/div][/quote]
بله درسته
باید با بقیه متحد بشی تنهایی نمی تونی
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div][quote][div][b]abdol1999[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]رفتم صفحه 2 بیاری سکها تا چند روز دیگه اولم :icon_11:[/div][/quote]
شما اگ بازی بلد بودی شهراتو بیخ هم نمینداختی ;)[/div][/quote]
در این موردم عرض کنم خدمتتون هرکس یه روش بازی داره که دلیل این کارم بعدا مشخص میشه .. من قصد غارت ندارم اونقد پول ریختم تو سرور که نیازی به غارت ندارم هدف چی دیگست سبک بازیم با هدفم یکیه[/div][/quote]
باید با بقیه متحد بشی تنهایی نمی تونی
اول که گفتی من اول لیستم
بعدش گفتی صفحه اولم
الان داری میگی صفحه دومم
تو در اینده با همین برنامه ریزیت ادم موفقی میشی
نوب بازی کردن کاری نداره .. درست بازی کردن مهمه قبل سرورهای جهانی هیچ * انقد نوب بازی مکیکرد جدیدا همه دارن نوب بازی میکنن .. بهت یه پیشنهاد میدم اسم 20 نفر اول لیستو بنویس بعد تو نیمه ذوم بازی یعنی بعد 30 روز ببین چندتاون هنوز بازی میکنن و چندتاشون فارمن .. من دارم اصولی بازی میکنم
دادا خیلی وقته نبودی
اصول بازی عوض شده
الان به کسی که همه شهراشو یه جا میزنه میگن بلد نیست
زدی که شهره خودتو غارت کنی
این روش برای زمانیه که متروکه تو سرور نبود و بازیکنه غارتگر یا مولتی باز نبود
کاشکــــی آخَـــرِ این ســـــوز بَهاری باشَــد...
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div][quote][div][b]hoohoo[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]رفتم صفحه 2 بیاری سکها تا چند روز دیگه اولم :icon_11:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
اول که گفتی من اول لیستم
بعدش گفتی صفحه اولم
الان داری میگی صفحه دومم :icon_7:
تو در اینده با همین برنامه ریزیت ادم موفقی میشی :icon_12:[/div][/quote]
نوب بازی کردن کاری نداره .. درست بازی کردن مهمه قبل سرورهای جهانی هیچ کس انقد نوب بازی مکیکرد جدیدا همه دارن نوب بازی میکنن .. بهت یه پیشنهاد میدم اسم 20 نفر اول لیستو بنویس بعد تو نیمه ذوم بازی یعنی بعد 30 روز ببین چندتاون هنوز بازی میکنن و چندتاشون فارمن .. من دارم اصولی بازی میکنم [/div][/quote]
دادا خیلی وقته نبودی
اصول بازی عوض شده
الان به کسی که همه شهراشو یه جا میزنه میگن بلد نیست
زدی که شهره خودتو غارت کنی
این روش برای زمانیه که متروکه تو سرور نبود و بازیکنه غارتگر یا مولتی باز نبود
یارو با 4تا شهرش اتک گذاشت رو یه شهرم دیوار شد تو بیا ببینم چی کار میکنی
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
:lol: منم به این فکر کردم[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
من پایم.من تمرکزم رو 47 واسه همین میام میزنم میرم :lol:[/div][/quote]
شیطونه میگه بزن فارمش کن تمرکزش لغو شه از سرور 47:icon_4:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
بیا بخرررر 200هزار شمشیر یه شهر دارم نخری میکوبما[/div][/quote]
یارو با 4تا شهرش اتک گذاشت رو یه شهرم دیوار شد تو بیا ببینم چی کار میکنی :lol:
دوستان میخواید چاخان ببندید قابل باور باشه لطفا
هرکس ادعای زیادی داشت سر زدنش حاضرم ببندم
یا علی
من ادعا دارم چقدر میبندی
1 تومن
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]دوستان میخواید چاخان ببندید قابل باور باشه لطفا
یا علی :icon_3:[/div][/quote]
من ادعا دارم چقدر میبندی [/div][/quote]
1 تومن
یا علی
من ادعا دارم چقدر میبندی
1 تومن
30هزار تومن بزار اگه سرور 47 از رو یه دیوار تونستی رد شی 30 میدم
محمد پهلوان
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]دوستان میخواید چاخان ببندید قابل باور باشه لطفا
1 تومن [/div][/quote]
یا علی
من ادعا دارم چقدر میبندی
1 تومن
من شرط میبندم. جنون دیوار بشم هیچکسی نتونه...
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]دوستان میخواید چاخان ببندید قابل باور باشه لطفا
1 تومن [/div][/quote]
[/div][/quote]
یا علی
من ادعا دارم چقدر میبندی
1 تومن
محمد پهلوان
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]دوستان میخواید چاخان ببندید قابل باور باشه لطفا
1 تومن [/div][/quote]
[/div][/quote]
من شرط میبندم. جنون دیوار بشم هیچکسی نتونه... [/div][/quote]
:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.