[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
:lol: منم به این فکر کردم[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
من پایم.من تمرکزم رو 47 واسه همین میام میزنم میرم :lol:[/div][/quote]
چخبره اوضاش منم یه دوتا اک تاپ غارتش دستمه
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
[/div][/quote]
بزن بزنه :D
دفسازام 10 میل دفع دارن فک نکنم تو سرور کسی اینقدر داشته باشه 60 تا دارم
محمد پهلوان
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
[/div][/quote]
بزن بزنه :D[/div][/quote]
اون اکی که به اسم همین اکانته جریانش چیه؟
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
محمد پهلوان
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
اون اکی که به اسم همین اکانته جریانش چیه؟[/div][/quote]
:mrgreen:
اگه بودم کمک می کنم خیلی دوست دارم
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
:mrgreen:[/div][/quote]
چی؟
محمد پهلوان
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخوای تا از حمایت در اومدی فارمت کنم:icon_4:[/div][/quote]
بیا باهم همکاری کنیم
[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
چی؟
فقط سکه نیست که....تیم خوب باید داشته باشی پلیرای خفن نیاز هست ...کتیبه زدن کار یه نفر نیست کار یه تیمه
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]http://uupload.ir/files/c7yj_screenshot_(3).png[/div][/quote]
فقط سکه نیست که....تیم خوب باید داشته باشی پلیرای خفن نیاز هست ...کتیبه زدن کار یه نفر نیست کار یه تیمه
همین سکه هم نداره
محمد پهلوان
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]http://uupload.ir/files/c7yj_screenshot_(3).png[/div][/quote]
فقط سکه نیست که....تیم خوب باید داشته باشی پلیرای خفن نیاز هست ...کتیبه زدن کار یه نفر نیست کار یه تیمه[/div][/quote]
همین سکه هم نداره :icon_4:
همین سکه هم نداره
خواهشا چرت نگو برادر
call me psycho
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]http://uupload.ir/files/c7yj_screenshot_(3).png[/div][/quote]
فقط سکه نیست که....تیم خوب باید داشته باشی پلیرای خفن نیاز هست ...کتیبه زدن کار یه نفر نیست کار یه تیمه[/div][/quote]
همین سکه هم نداره :icon_4:[/div][/quote]
خواهشا چرت نگو برادر:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.