این روش به شدت مشکل داره
بیشتر جوایز رو اکانتهای خاصی درو میکنن
با سرعت خیلی عجیبی بعضی ها جوایز رو پیدا میکنن که معلومه سیستماتیک مشکل داره این آزاد سازی
اگه بارون بزنه
آخ اگه بارون بزنه...
این روش به شدت مشکل داره
با سرعت خیلی عجیبی بعضی ها جوایز رو پیدا میکنن که معلومه سیستماتیک مشکل داره این آزاد سازی
این روش به شدت مشکل داره
از این روش فقط اعضایی استقبال میکنن که تازه به این بازی اومدن و متوجه نیستن که قبلا این بازی چی بوده و الان چی شده
با این وضعیت هم که پشتیبانی در پیش گرفته،مطمئنا خواستار این هستند که بازیکنهای قدیمی از بازی کنار بکشن و بازیکنهای جدید که حتی از گنجینه هم اطلاعات درستی ندارن جایگزین اونها بشن
دلیل این موضوع چی میتونه باشه؟
1_خرید بیشتر سکه توسط بازیکنها
2_تسخیر کمتر گنجینه ها
هر 2 گزینه هم باعث سود بیشتر برای پشتبانی میشه
بر فرض یکی میاد مبلغ زیادی هزینه میکنه که بتونه تسخیر کننده کتیبه باشه،شرایط تسخیر کتیبه داشتن حداقل 1 کلید طلا یا 3 کلید نقره هستش که با این وضعیت آزاد سازی گنجینه ها به نظر من اصلا عاقلانه نیست که این همه هزینه کرد برای کتیبه چون یا حداقل 50% تایم سرور رو باید بزاری برای پیدا کردن گنجینه که از بازی جا میمونی یا اینکه باید از بازیکنهای دیگه که کلید دارن کلید رو خریداری کنی با مبلغ بیشتری که اون هم مشخص نیست بعد از جا به جایی مبلغ کلید رو برات ارسال کنن یا نه
من که هر طور فکر کردم به 1 نتیجه بیشتر نرسیدم
با این شرایط اصلا عاقلانه نیست ادامه این بازی
هر تغییری که در سرور بدون در نظر گرفتن اعضا اعمال کردن پذیرفتیم اما این تغییر رو من نمیتونم بپذیرم
[quote][div][b]مهرگان راد[/b][/div][div]این روش به شدت مشکل داره
با سرعت خیلی عجیبی بعضی ها جوایز رو پیدا میکنن که معلومه سیستماتیک مشکل داره این آزاد سازی[/div][/quote]
از این روش فقط اعضایی استقبال میکنن که تازه به این بازی اومدن و متوجه نیستن که قبلا این بازی چی بوده و الان چی شده
با این وضعیت هم که پشتیبانی در پیش گرفته،مطمئنا خواستار این هستند که بازیکنهای قدیمی از بازی کنار بکشن و بازیکنهای جدید که حتی از گنجینه هم اطلاعات درستی ندارن جایگزین اونها بشن
دلیل این موضوع چی میتونه باشه؟
1_خرید بیشتر سکه توسط بازیکنها
2_تسخیر کمتر گنجینه ها
هر 2 گزینه هم باعث سود بیشتر برای پشتبانی میشه
بر فرض یکی میاد مبلغ زیادی هزینه میکنه که بتونه تسخیر کننده کتیبه باشه،شرایط تسخیر کتیبه داشتن حداقل 1 کلید طلا یا 3 کلید نقره هستش که با این وضعیت آزاد سازی گنجینه ها به نظر من اصلا عاقلانه نیست که این همه هزینه کرد برای کتیبه چون یا حداقل 50% تایم سرور رو باید بزاری برای پیدا کردن گنجینه که از بازی جا میمونی یا اینکه باید از بازیکنهای دیگه که کلید دارن کلید رو خریداری کنی با مبلغ بیشتری که اون هم مشخص نیست بعد از جا به جایی مبلغ کلید رو برات ارسال کنن یا نه
من که هر طور فکر کردم به 1 نتیجه بیشتر نرسیدم
با این شرایط اصلا عاقلانه نیست ادامه این بازی
هر تغییری که در سرور بدون در نظر گرفتن اعضا اعمال کردن پذیرفتیم اما این تغییر رو من نمیتونم بپذیرم
راستش دوستان محبت کردن به ما هم گفتن که به امید خدا تغییرتی خواهیم داشت
اما دوست داشتم قبل سرور حدید بازم تاکید کنیم تا پشتیبانی بدونه واقعا خیلی از رفقا اصلا راضی نیستن از این *
حتی به نظرم محدودیت اعمال بشه برای تعداد جوایز برای یه اکانت خیلی خوبه
یعنی به جز اینکه روش اومدن جوایز و تسخیر رو عوض کنن تعداد گنجینه های قابل تسخیر و آرشیو توسط یه اکانت هم محدود بشه
اینجور شاید یه مقدار بهبود یپدا کنه شرایط
اگه بارون بزنه
آخ اگه بارون بزنه...
راستش دوستان محبت کردن به ما هم گفتن که به امید خدا تغییرتی خواهیم داشت
اما دوست داشتم قبل سرور حدید بازم تاکید کنیم تا پشتیبانی بدونه واقعا خیلی از رفقا اصلا راضی نیستن از این سیستم
حتی به نظرم محدودیت اعمال بشه برای تعداد جوایز برای یه اکانت خیلی خوبه
یعنی به جز اینکه روش اومدن جوایز و تسخیر رو عوض کنن تعداد گنجینه های قابل تسخیر و آرشیو توسط یه اکانت هم محدود بشه
اینجور شاید یه مقدار بهبود یپدا کنه شرایط
من برام فرقی نمیکنه
حرکت کنه
یا سابت بمونه
یه ذرب شهر میسازم میارم بالا
دو دقیقه ای هم خالیس میکنم
نظر شما درسته ولی درسته هیجانش رفته ولی هزینه کمتره این جوری
بعدشم هرکی باشه به نفعش کار میکنه دوستان
احمــــد شوالیه
دنیا بد نیست آدماش بدن
ابن آدما.....!!
من برام فرقی نمیکنه
حرکت کنه
یا سابت بمونه
نظر شما درسته ولی درسته هیجانش رفته ولی هزینه کمتره این جوری :)
بعدشم هرکی باشه به نفعش کار میکنه دوستان :|
من برام فرقی نمیکنه
حرکت کنه
یا سابت بمونه
نظر شما درسته ولی درسته هیجانش رفته ولی هزینه کمتره این جوری
بعدشم هرکی باشه به نفعش کار میکنه دوستان
هزینش برای کسی کمتره که هزینه ای نمیکنن
برای کسایی که به فرض میان برای 1 سرور میلیونی خرج میکنن اصلا خوب نیست
شاید بگید این مبلغ زیاده ولی خیلی بیشتر از این ها برای کتیبه هزینه میشه
گروه محترم پشتیبانی کسایی که توی این بازی ها هزینه میکردن رو اومده نادیده گرفته و به قول خودشون به فکر کسایی بودن که کارمندن یا خونه دار هستن یا به هر دلیلی مشکلاتی دارن که به بازی نمیتونن زیاد سر بزنن هستن
به نظر شما این منطقیه؟
یکی بیاد 1 میلیون هزینه کنه آخرش هیچ
یکی خونه دار باشه و نه وقتی بزاره و نه هزینه ای مطمئنا 10 سکه هم از یه اردوگاه بکشه بیرون براش سوده
این اصلا درست نیست
اگه قرار باشه از این بازی نتیجه ای حاصل نشه،حتی مصرف شارژ اینترنت هم برای این بازی که نه برای نظرات کاربرا ارزش و نه احترام قائلن واقعا اشتباهه
[quote][div][b]احمدشوالیه[/b][/div][div]من برام فرقی نمیکنه
حرکت کنه
یا سابت بمونه
نظر شما درسته ولی درسته هیجانش رفته ولی هزینه کمتره این جوری :)
بعدشم هرکی باشه به نفعش کار میکنه دوستان :|[/div][/quote]
هزینش برای کسی کمتره که هزینه ای نمیکنن
برای کسایی که به فرض میان برای 1 سرور میلیونی خرج میکنن اصلا خوب نیست
شاید بگید این مبلغ زیاده ولی خیلی بیشتر از این ها برای کتیبه هزینه میشه
گروه محترم پشتیبانی کسایی که توی این بازی ها هزینه میکردن رو اومده نادیده گرفته و به قول خودشون به فکر کسایی بودن که کارمندن یا خونه دار هستن یا به هر دلیلی مشکلاتی دارن که به بازی نمیتونن زیاد سر بزنن هستن
به نظر شما این منطقیه؟
یکی بیاد 1 میلیون هزینه کنه آخرش هیچ
یکی خونه دار باشه و نه وقتی بزاره و نه هزینه ای مطمئنا 10 سکه هم از یه اردوگاه بکشه بیرون براش سوده
این اصلا درست نیست
اگه قرار باشه از این بازی نتیجه ای حاصل نشه،حتی مصرف شارژ اینترنت هم برای این بازی که نه برای نظرات کاربرا ارزش و نه احترام قائلن واقعا اشتباهه
آزاد سازی رو ولش کنین
اینا باید به فکر مولتی باز ها باشن.
من تنهایی بازی میکنم مولتی هم ندارم واسه همین از بقیه عقب میفتم این اصلا انصاف نیس به خدا
احمــــد شوالیه
دنیا بد نیست آدماش بدن
ابن آدما.....!!
[quote][div][b]a1374[/b][/div][div]آزاد سازی رو ولش کنین
اینا باید به فکر مولتی باز ها باشن.
من تنهایی بازی میکنم مولتی هم ندارم واسه همین از بقیه عقب میفتم این اصلا انصاف نیس به خدا[/div][/quote]
:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.