یکی به من بگه کدوم اقدام پشتیبانی برای راحتی کار ما بوده ؟ فقط روز به روز دارن بازی رو سخت تر ... سردتر و وقتگیر تر میکنن .
احمــــد شوالیه
دنیا بد نیست آدماش بدن
ابن آدما.....!!
[quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]یکی به من بگه کدوم اقدام پشتیبانی برای راحتی کار ما بوده ؟ فقط روز به روز دارن بازی رو سخت تر ... سردتر و وقتگیر تر میکنن .[/div][/quote]
;)
یکی به من بگه کدوم اقدام پشتیبانی برای راحتی کار ما بوده ؟ فقط روز به روز دارن بازی رو سخت تر ... سردتر و وقتگیر تر میکنن .
تو یه سایت بزنی به فکر درامدتی یا راحتی کاربرا والا من یه سایت زدم تا یه پست دانلود میکردن 999 پاپ اپ و 80 تا پاپ باکس ضاهر میشد برا طرفاینا هم همینن
خار کنکور
[quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]یکی به من بگه کدوم اقدام پشتیبانی برای راحتی کار ما بوده ؟ فقط روز به روز دارن بازی رو سخت تر ... سردتر و وقتگیر تر میکنن .[/div][/quote]
تو یه سایت بزنی به فکر درامدتی یا راحتی کاربرا والا من یه سایت زدم تا یه پست دانلود میکردن 999 پاپ اپ و 80 تا پاپ باکس ضاهر میشد برا طرف:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:اینا هم همینن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.