dr.mohamad
hamed88
dr.mohamad
m-kh6
دادا یه دور بیا زیر دست ما بازی کن راهی بهت نشون بدم که بدون زدن سکه بتونی سر 20 دقیقه به کلیه اردوگاه های سرور جاسوس بفرستی با داشتن کمتر از دو شهر (تو سرور سوپر و با داشتن 4 شهر در موقعیت هایی که من می گم)
داداش من جاضرم زیر دست شما بازی کنم که یاد بگیرم چطور باید با سرعت جاسوسی کنم از اردوگاهها
خخخ گمونم منم بدونم
خب اگه صلاح دونستین به ما هم بگین
وقتی تغییرات توی سرور زیاد میشه همیشه پلیرها دنبال راه چاره ای بر خلاف میل پشتیبانی هستن که بتونن زمان انجام کارهای بازی رو به حداقل برسونن
خیلی ها هم توی این مسیر از ربات استفاده میکنن که باز هم به نظر من مشوق به وجود اومدن ربات ها هم همین اعمال تغییرات در روند بازی توسط گروه پشتیبانیه
یه موضوع جالبی که توی این بازی وجود داره اینه که،پول رو ما کاربرا خرج میکنیم و با این وجود این ما هستیم که مطیع پشتیبانی هستیم
اگر همه با هم همکاری کنن در این سرورها اگر روند آزاد سازی تغییر نکرد حضور پیدا نکنن تا پشتیبانی شاهد این جریان باشه یا حداقل توی این بازی هزینه ای نکنن تا متوجه بشن که باید به نظرات کسانی که در این بازیها هزینه میکنن احترام بزارن
این مطلب در 1395/03/07 14:41:11 نوشته شده است و در 1395/03/07 14:41:47 ویرایش شده است .
[quote][div][b]dr.mohamad[/b][/div][div][quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]dr.mohamad[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]دادا یه دور بیا زیر دست ما بازی کن راهی بهت نشون بدم که بدون زدن سکه بتونی سر 20 دقیقه به کلیه اردوگاه های سرور جاسوس بفرستی با داشتن کمتر از دو شهر (تو سرور سوپر و با داشتن 4 شهر در موقعیت هایی که من می گم)[/div][/quote]
داداش من جاضرم زیر دست شما بازی کنم که یاد بگیرم چطور باید با سرعت جاسوسی کنم از اردوگاهها[/div][/quote]
خخخ گمونم منم بدونم :lol::lol::lol:[/div][/quote]
خب اگه صلاح دونستین به ما هم بگین[/div][/quote]
وقتی تغییرات توی سرور زیاد میشه همیشه پلیرها دنبال راه چاره ای بر خلاف میل پشتیبانی هستن که بتونن زمان انجام کارهای بازی رو به حداقل برسونن
خیلی ها هم توی این مسیر از ربات استفاده میکنن که باز هم به نظر من مشوق به وجود اومدن ربات ها هم همین اعمال تغییرات در روند بازی توسط گروه پشتیبانیه
یه موضوع جالبی که توی این بازی وجود داره اینه که،پول رو ما کاربرا خرج میکنیم و با این وجود این ما هستیم که مطیع پشتیبانی هستیم
اگر همه با هم همکاری کنن در این سرورها اگر روند آزاد سازی تغییر نکرد حضور پیدا نکنن تا پشتیبانی شاهد این جریان باشه یا حداقل توی این بازی هزینه ای نکنن تا متوجه بشن که باید به نظرات کسانی که در این بازیها هزینه میکنن احترام بزارن