به نظر من اگه این جانشینی رو حذف و ورود چند نفر به اکانت رو جلوگیری کنن خیلی بهتر میشه اونموقع کسی که بیشتر وقت میزاره میتونه جوایز رو بزنه
این جوری پلیر نمیشه ورداشت
احمــــد شوالیه
دنیا بد نیست آدماش بدن
ابن آدما.....!!
[quote][div][b]a1374[/b][/div][div]به نظر من اگه این جانشینی رو حذف و ورود چند نفر به اکانت رو جلوگیری کنن خیلی بهتر میشه اونموقع کسی که بیشتر وقت میزاره میتونه جوایز رو بزنه[/div][/quote]
:| این جوری پلیر نمیشه ورداشت :|
به نظر من اگه این جانشینی رو حذف و ورود چند نفر به اکانت رو جلوگیری کنن خیلی بهتر میشه اونموقع کسی که بیشتر وقت میزاره میتونه جوایز رو بزنه
این جوری پلیر نمیشه ورداشت
احمــــد شوالیه
دنیا بد نیست آدماش بدن
ابن آدما.....!!
[quote][div][b]a1374[/b][/div][div]به نظر من اگه این جانشینی رو حذف و ورود چند نفر به اکانت رو جلوگیری کنن خیلی بهتر میشه اونموقع کسی که بیشتر وقت میزاره میتونه جوایز رو بزنه[/div][/quote]
:| این جوری پلیر نمیشه ورداشت :|
تغییرات در بازی میتونه دو دلیل عمده داشته باشه
1 - کسب درامد بیشتر برای سرور .
2- رضایت مندی بازیکنها یا به قول معروف مشتری مداری .
اگر به شرکت کننده های سرور های جدید نگاه اجمالی بکنیم و فعال های هر سروری رو ببینیم متوجه میشیم نتیجه معکوس به دست اومده .
هر سروری که میگذره فعال کمتری هست و به صراحت میتونم بگم از هر 10 بازیکن فعال 7 تاشون مولتی هستن ! و 3 تاشون بازیکن واقعی .
شخصا میتونم بگم دیگه برام جذابیتی نداره . یاد قدیما بخیر که بالای 30 هزار شرکت کننده داشت و حداقل 5 تا اتحاد قوی بودن و به هر جای نقشه نگاه میکردیم بازیکن واقعی و خوب میدیدیم .
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
تغییرات در بازی میتونه دو دلیل عمده داشته باشه
1 - کسب درامد بیشتر برای سرور .
2- رضایت مندی بازیکنها یا به قول معروف مشتری مداری .
اگر به شرکت کننده های سرور های جدید نگاه اجمالی بکنیم و فعال های هر سروری رو ببینیم متوجه میشیم نتیجه معکوس به دست اومده .
هر سروری که میگذره فعال کمتری هست و به صراحت میتونم بگم از هر 10 بازیکن فعال 7 تاشون مولتی هستن ! و 3 تاشون بازیکن واقعی .
شخصا میتونم بگم دیگه برام جذابیتی نداره . یاد قدیما بخیر که بالای 30 هزار شرکت کننده داشت و حداقل 5 تا اتحاد قوی بودن و به هر جای نقشه نگاه میکردیم بازیکن واقعی و خوب میدیدیم .
سرور 30سرور 32جذاب بود برام از اون موقع با اینکه هر سرور هم تاپ غارت میرم زیاد جذابیتی نداره اونموقع ها با اینکه تاپ هم نبودم اصلا یه حس دیگه داشت بازی تم بازی خیلی بهتر از الان بود در کل زمان قدیم خیلی بهتر از الان بود یه چیز دیگه هم هست اینهمه اردوگاه رو زیرو رو کردن برای پیدا کردن جوایز درست نیست چند هزار اردوگاه خالی وجود داره میتونن جوایزی مثل سکه رو اردوگاهشو با یه رنگ دیگه نشون بدن و اردوگاه کلید ها و جوایز خاص با یه رنگ دیگه به نظر من این هم عادلانه هست هم وقت کمتری میخواد کسی خانه دار هستش که نمیتونه کلید طلا بزنه یا کسی که کارمند هست چطور وقت بزاره این همه اردوگاهو بگرده سرور قهرمانان من اکانت اسکانیا بودم چند بار کلید طلا پیدا کردم اومدم شهر بفرستم دیدم زدن
این مطلب در 1395/03/07 10:09:13 نوشته شده است و در 1395/03/07 10:13:31 ویرایش شده است .
خاکی نباش اسفالتت میکنن
سرور 30سرور 32جذاب بود برام از اون موقع با اینکه هر سرور هم تاپ غارت میرم زیاد جذابیتی نداره اونموقع ها با اینکه تاپ هم نبودم اصلا یه حس دیگه داشت بازی تم بازی خیلی بهتر از الان بود در کل زمان قدیم خیلی بهتر از الان بود یه چیز دیگه هم هست اینهمه اردوگاه رو زیرو رو کردن برای پیدا کردن جوایز درست نیست چند هزار اردوگاه خالی وجود داره میتونن جوایزی مثل سکه رو اردوگاهشو با یه رنگ دیگه نشون بدن و اردوگاه کلید ها و جوایز خاص با یه رنگ دیگه به نظر من این هم عادلانه هست هم وقت کمتری میخواد کسی خانه دار هستش که نمیتونه کلید طلا بزنه یا کسی که کارمند هست چطور وقت بزاره این همه اردوگاهو بگرده سرور قهرمانان من اکانت اسکانیا بودم چند بار کلید طلا پیدا کردم اومدم شهر بفرستم دیدم زدن
دادا یه دور بیا زیر دست ما بازی کن راهی بهت نشون بدم که بدون زدن سکه بتونی سر 20 دقیقه به کلیه اردوگاه های سرور جاسوس بفرستی با داشتن کمتر از دو شهر (تو سرور سوپر و با داشتن 4 شهر در موقعیت هایی که من می گم)
این مطلب در 1395/03/07 12:14:34 نوشته شده است و در 1395/03/07 12:15:11 ویرایش شده است .
دادا یه دور بیا زیر دست ما بازی کن راهی بهت نشون بدم که بدون زدن سکه بتونی سر 20 دقیقه به کلیه اردوگاه های سرور جاسوس بفرستی با داشتن کمتر از دو شهر (تو سرور سوپر و با داشتن 4 شهر در موقعیت هایی که من می گم)
داداش من جاضرم زیر دست شما بازی کنم که یاد بگیرم چطور باید با سرعت جاسوسی کنم از اردوگاهها
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]دادا یه دور بیا زیر دست ما بازی کن راهی بهت نشون بدم که بدون زدن سکه بتونی سر 20 دقیقه به کلیه اردوگاه های سرور جاسوس بفرستی با داشتن کمتر از دو شهر (تو سرور سوپر و با داشتن 4 شهر در موقعیت هایی که من می گم)[/div][/quote]
داداش من جاضرم زیر دست شما بازی کنم که یاد بگیرم چطور باید با سرعت جاسوسی کنم از اردوگاهها
خخخ گمونم منم بدونم
[quote][div][b]dr.mohamad[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]دادا یه دور بیا زیر دست ما بازی کن راهی بهت نشون بدم که بدون زدن سکه بتونی سر 20 دقیقه به کلیه اردوگاه های سرور جاسوس بفرستی با داشتن کمتر از دو شهر (تو سرور سوپر و با داشتن 4 شهر در موقعیت هایی که من می گم)[/div][/quote]
داداش من جاضرم زیر دست شما بازی کنم که یاد بگیرم چطور باید با سرعت جاسوسی کنم از اردوگاهها[/div][/quote]
خخخ گمونم منم بدونم :lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.