سلام بچه ها من امیر محمد و دوستان خوبم اقا مهدی عزیز و محسن کرده عزیز و علی اورجینال عزیز و احمد عزیز داریم میریم برای سرور 9 هممون هم روی یک اکانتیم و اتحاد persian gulf هم میخوایم بزنیم انشالاه که کتیبه رو میزنیم چون سه ماه هست برنامه ریختیم هر کسی حرفی داره بگه؟
واقعا به بعضی ها باید گفت از اولش بگید نمیایم یه روز قبل سرور چرا میگید ولی بهترین مرام دنیا مال داداش علی اورجینال هست:
سلام بچه ها من امیر محمد و دوستان خوبم اقا مهدی عزیز و محسن کرده عزیز و علی اورجینال عزیز و احمد عزیز داریم میریم برای سرور 9 هممون هم روی یک اکانتیم و اتحاد persian gulf هم میخوایم بزنیم انشالاه که کتیبه رو میزنیم چون سه ماه هست برنامه ریختیم هر کسی حرفی داره بگه؟
کسی که نمیدونه سرور سوپر اکسپرس سه ماهه نیست برنامه ریزیش واسه کتیبه باید معرکه باشه دیگه
######
[quote][div][b]حرم فروهر[/b][/div][div]سلام بچه ها من امیر محمد و دوستان خوبم اقا مهدی عزیز و محسن کرده عزیز و علی اورجینال عزیز و احمد عزیز داریم میریم برای سرور 9 هممون هم روی یک اکانتیم و اتحاد persian gulf هم میخوایم بزنیم انشالاه که کتیبه رو میزنیم چون سه ماه هست برنامه ریختیم هر کسی حرفی داره بگه؟[/div][/quote]
کسی که نمیدونه سرور سوپر اکسپرس سه ماهه نیست برنامه ریزیش واسه کتیبه باید معرکه باشه دیگه :roll:
کسی که نمیدونه سرور سوپر اکسپرس سه ماهه نیست برنامه ریزیش واسه کتیبه باید معرکه باشه دیگه
In the name of god
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]حرم فروهر[/b][/div][div]سلام بچه ها من امیر محمد و دوستان خوبم اقا مهدی عزیز و محسن کرده عزیز و علی اورجینال عزیز و احمد عزیز داریم میریم برای سرور 9 هممون هم روی یک اکانتیم و اتحاد persian gulf هم میخوایم بزنیم انشالاه که کتیبه رو میزنیم چون سه ماه هست برنامه ریختیم هر کسی حرفی داره بگه؟[/div][/quote]
کسی که نمیدونه سرور سوپر اکسپرس سه ماهه نیست برنامه ریزیش واسه کتیبه باید معرکه باشه دیگه :roll:[/div][/quote]
:icon_4::icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.