arab4حرم فروهرببینید هر کسی بخواد واسم شاخ شه با منجنیق میزنمش گروه لاو که بهم پیشنهاد داده میام زیر مجموعتون
محال سعید زیر مجموعه یکی دیگه بشه
Ƙєηѕнι
نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1394/04/18 03:13:08
Ƙєηѕнι
|
اکانت های فعال کنونی |
1394/04/18 03:31:15
تویی که میگی شاخ
نه والله شاخ نیستیم سعید هستیم شاخ جاش رو سر گـاو هستش نه رو سر ما دوما ممد داراگون یه سرور کتیبه رو زد که اونم مهدی واسشون زد سرور 15 بعدش اومدن کلی ادعا سرور 16 با همون مهدی اینا زدیمشون فارم شدن ولی پول چه کارا که نمیکنه مهدی وقتی با زدن محمد نیروهاش رو هوا بود آقای ایکس میاد یه اکانت میخره میکوبه به مهدی اکانت خودشو با غارت از همون اکانت خریداری شده دوبار میکشه بالا بعد تو پروفایل مینویسه هنوز مونده تا به ما برسی مهدی که تا 10 روز زمین رو گاز میزد کارشناس هم استعفا داد مدیر یک قسم خورد بن نمیکنه منم که از خنده تو بیمارستان پست گذاشتم گذشت سرور 19 کتیبه زدن آره نوش جونشون سرور 30 فتیده گفت برنامه دارم واسه 31 با اکانت 9 جمعیتی سرور 31 اومد فتیده پرو رو زد ما هم جمع شدیم فقط نگا هم میکردیم 4 روز مونده بود به پایان فتیده رهام رو اورد رو اکانتش کلا 1200 تا کمان توش بود با 1 میل غارت هی من میگفتم راهام کی رو میشناسی گفت فقط تو رو هیچکی با اسم اصلیش نیومد رهام تو پروفایل نوشت رهام هستم اسماتونو بزارید بابا هیچکی نذاشت آخر هفته دیدیم بعلهههههه daragon khabalo همون آقا محمد داراگون هستش بعد با اختلاف 200 کیلو غارت رهام شد دوم آقای محمد شد اول رهام تو پروفایل اینو نوشت چقدر معروف شدیم خودمون خبر نداشتیم اول از همه چیه این همه رهام رهام میکنید ؟؟؟ اکانت من یه اکانت دیگه بود تو این سرور اومده بودم تا تهش برم که 4 روز وایسادیم گفتیم آقا تورو خدا یه بازیکن معروف نشونمون بدین که به خاطرش تا ته سرور بمونیم هر چی وایسادیم کسی اسمشو تو پروفایلش نزد همین دوست عزیزمون که نام نبرم گفت سر کارم نمیتونم بازی کنم ما هم فروختیم حالا من رفته بودم شنیدیم گفت رهام نمیتونه یک غارت رو بزنه رفته دوست عزیزمون محمد فتیده به ما رو زد که بیام رو اکانت ایشون اومدم دیدم 19 ساعت دیر ساخته شده 1 شهر داره 1200 تا کماندار و 1 میل غارت این سرور که بچه های اصلیمون رفته بودن اتحاد زده بودن ما با 30 تا اکانت بودیم تو اتحاد که کلا 100 تومن سکه نزده بودن تمام تلاشم رو کردم که از لحاظ تیمی 1 غارت رو بزنیم که خدا رو شکر زدیم و من به عنوان عضوی از این خانواده تلاش خودمو کردم راجع به یه نفر میتونن بگن فلانی باگ زد یا مولتی خالی کرد ولی راجع تیمی حرفی نیست چون نشون دادیم چه عضو تو خانواده باشه چه نباشه ما 1 هستیم حتی با 28 تا عضو اولا ما با اسم خودمون اومدیم که اگر زدن یا خراب کردیم نگیم ما نبودیم دوم اینکه این اکانت 19 ساعت دیر ساخته شده اگر 19 ساعت زود تر ساخته میشد به نظرتون اختلاف چقدر بود ؟؟؟ از اون مهم تر من 4 روز رو این اکانت نبودم حالا هرچی بود خیلی حال داد این سرور چون واقعا کولاک کردیم تو 3 روز آمار غارت این اکانت وحشتناک بود و من تشکر میکنم از محمد فتیده ی عزیز/محمد گروبز/رادین/حسین64 و واقعا تبریک میگم بهشون من واقعا هیچ کاره بودم رو این اکانت ( از فروتنیم نیست چون واقعا کاره ای نبودم چون اگه بودم میگفتم هیچکی هم هیچی نمیتونه بگه واقعا نبودم ) پیشاپیش هم کتیبه رو به آقای محمد دااگون عزیز تبریک میگم چون واقعا کسی دیگه رو دستش نیست تو این سرور ولی محمد دیگه باهات حال نمیکنم چون با اسم خودت نیومدی اگر زود تر میگفت میموندم ولی دیر گفت وقتی اک رو فروختم سرور آتش گرفت با این پروفایل همه به جون هم افتادن ولی خوشم اومد آخر سرور هم هیچ اتفاقی نیفتاد به هر حال منظور من این بود کسی الکی ادعا نکنه
این مطلب در 1394/04/18 03:31:15 نوشته شده است و در 1394/04/18 05:42:11 ویرایش شده است .
Ƙєηѕнι
|
|
1394/04/18 04:02:29
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد اصلا شاید من ستاره ای ندارم. هدایت |
|
1394/04/18 22:49:55
مدرسان شریف
|
|
1394/04/18 22:54:28
آره همون ممد فاتی خودمونو میگه ... اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد اصلا شاید من ستاره ای ندارم. هدایت |
اکانت های فعال کنونی |
1394/04/18 22:55:08
آره محمد فتیده
Ƙєηѕнι
|
|
1394/04/18 23:01:16
دیگه ول کرده عصر رو نه؟
فک کنم lol بازی میکنه جدیدا مدرسان شریف
|
اکانت های فعال کنونی |
1394/04/18 23:04:12
آره نه خودش نه رهام بای دادن Ƙєηѕнι
|
|
1394/04/19 13:10:15
راستی کسی از این رهام خبری نداره؟؟ دلم لک زده واسه کل کلاش این مرکزی انتقال داده شد
|
|
1394/04/26 15:09:42
داشتم یه سرچی میزدم درمورد اسم رهام ببینم مدتی که نبودیم اسممون در چه حدی زنده بود که برخوردم به این پست و با سپاس فراوان از ددوست عزیزم سعید 2013 که یاد مارو زنده نگاه داشت و راستش خیلی خوشحال شدم وقتی که اینو دیدم
همیشه میدیدم که کل بازیکنا روزی دو بار میان اسم مارو سرچ میکنن که ببینن من چه کردم و رو پروفایلم چی مینویسم ولی راستش هیچوقت فکرشم نمیکردم که کسی پروفایلمو به عنوان یادگاری کپی کنه سعید جون خیلی میخوامت اشک شوق ریختم بخواطر کارت حالا بزار اگه حال داشتم و خاطرات یاری میکرد داستان دقیق اون سروری که گفتیو واست بنویسم چون خیلی ناقص نوشتی و گویا از ماجراها خبر کامل نداشتی و در بتنشون هم نبودی از یه قهرمان حتی اگه متنفر هم باشن یا بدشون هم بیاد که اسمشو به زبون بیارن
بازم قهرمانه قهرمان به بهترین بودنه eryha |
منوی کاربری
|
||