کسی میاداتحاد؟
واقعا به بعضی ها باید گفت از اولش بگید نمیایم یه روز قبل سرور چرا میگید ولی بهترین مرام دنیا مال داداش علی اورجینال هست:
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/04/17 16:31:11
کسی میاداتحاد؟
واقعا به بعضی ها باید گفت از اولش بگید نمیایم یه روز قبل سرور چرا میگید ولی بهترین مرام دنیا مال داداش علی اورجینال هست:
|
|
1394/04/17 16:35:18
هر کسی میاد اتحاد به خودم پیام بده
|
|
1394/04/17 17:03:36
چرت نگو باو هردفعه میای ادعا میکنی یه نفر هستی ...
یه بار میگی ممد دراگون هستم ... یه بار میگی پسر عمشم ... هردفعه یچیز میگی ... باو الکی نیا رواعصاب ما ... تو اگه هرکدوم از این هایی که ادعا میکنی باشی اصن نیاز نیست بیای اینجا بخوای واس اتحادت نفر جمع کنی ... اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد اصلا شاید من ستاره ای ندارم. هدایت |
|
1394/04/17 17:03:37
سلام.این سرورو میخوام درست حسابی بازی کنم.کسی هست بیاد با هم بازی کنیم؟
PlEaSe LiKe Me
|
اکانت های فعال کنونی |
1394/04/17 18:21:24
موفق باشید آقایون کتیبه زن
ما واسه فان میاییم فقط بزنیم و بریم Ƙєηѕнι
|
|
1394/04/17 18:55:00
سلام به همگی
مرصاد هستم سرور 9 جهانی ، 24 مین سروریه که بازی استراتژیک میکنم ( توی 4 سایت بازی مختلف) و قصد دارم توی آخرین سروری که هستم ، بهترین دوستامو (طی این سالها) کنار خودم داشته باشم الان سرور 8 جهانی ( سرور در حال اجرا ) رو دارم بازی میکنم . توی اتحاد 2 بازی بودم ولی با چن تا حمله کوچیک اخراج شدم و رفتم زیرمجموعه و اونجا هم بدلیل همین حملات ، دوباره اخراج شدم و سرانجام رفتم توی اتحادی که فارم خونه بود اونجا یخورده نیروسازی کردم و خودمو کشیدم بالا و برگشتم زیر مجموعه ولی اینبار رتبه ی 1 غارت + 1 هجوم + 4 بازی بهم حمله میکردن ( خدا نکنه بدشناس باشی ) درخواست کمک کردم از اتحاد ، ولی بهم گفتن شما دیگه فارمی . میگفتن هر کدوم ازینا خودش به تنهایی 10 نفرو حریفه . بیخیال بازی شو با اینکه هر وقت کسی دف میخواست من با وجود نیازم ، براشون سرباز میفرستام ؛ ولی وقتی من درخواست کمک کردم همگی از ترس کور و کر شدن دوستای صمیمیم ؛ که قسم خورده بودیم با هم باشیم ، بهم کمک کردن و برام دف فرستادن و تونستم جلوشون بایستم و حالا هم از اتحاد خارج شدم و کنار بهترین و وفادارترین دوستام یه اتحاد ساختیم تا مطمئن باشیم معنی واقعی اتحاد رو درک میکنیم خب ؛ حالا شما عزیزان که مطمئنم حداقل 1 مرتبه درد فارم بودن رو کشیدین بهم بگین معنی اتحاد یعنی این؟ یعنی هر وقت قوی هستی بشناسنت؟ هر وقت بهت حمله شد بجای کمک اخراج بشی؟ هم اتحادی هات از ترس ، بروی مشکلاتت چشم بپوشن؟ سرور 9 جهانی شروع کار ماست شروع معنی واقعی کلمه ی « اتحاد » چیزی که فراموش شده و تبدیل شده به فرمانروایی و دستور گرفتن از مقامات امپراطوری که به ظاهر و اسم مدیر هستن این سرور اولین سروریه که به داشتن این اتحاد افتخار میکنه اتحاد : رفـقــای نــابــــــ
این مطلب در 1394/04/17 18:55:00 نوشته شده است و در 1394/04/17 19:16:04 ویرایش شده است .
طرف کیو میگیری؟
دوستت؟ یا بابات؟؟ که به ناحق زده زیر گوش رفیقت و هر 3 اینو خوب میدونید |
اکانت های فعال کنونی |
1394/04/17 21:31:28
مرفق باشید
Ƙєηѕнι
|
اکانت های فعال کنونی |
1394/04/17 21:34:27
روی سخنم با اوناییه که میگن 4 ماهه برنامه ریختیم
نترسید از کسایی که واسه برنامه میان چون یه سرباز رو به کشتن نمیدن فقط با جلو زن اونم واسه متروکه هاشون بترسید از اونایی که واسه فان میان من تمام سرور ها رو جدی بازی کردم اما سرور 9 آخرین سروریه که ثبت نام میکنم و فقط و فقط واسه فان میام بکوبم و برم دوست دارم کسی بهانه بهم بده شهر های 500 رو میزنم که مجبور شه اکانت بخره پس هی نیایید بگید من 3 میل سکه زدم من 1 میل سکه زدم که من با 100 سکه طوری میزنم که سرمایه ی 3 ملیونیت تو یه حرکت هوا شه موفق باشید Ƙєηѕнι
|
|
1394/04/17 21:41:09
تو که نلایکیدیش ! |^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام |
|
1394/04/17 23:58:36
بازی شروع نشده کل کل کردنا شروع شد.
بیخیال بابا با هم دوست باشید |
منوی کاربری
|
||