dmc4s
مهمه15
dmc4s
مهمه15
داشتم یه سرچی میزدم درمورد اسم رهام ببینم مدتی که نبودیم اسممون در چه حدی زنده بود که برخوردم به این پست و با سپاس فراوان از ددوست عزیزم سعید 2013 که یاد مارو زنده نگاه داشت و راستش خیلی خوشحال شدم وقتی که اینو دیدم
همیشه میدیدم که کل بازیکنا روزی دو بار میان اسم مارو سرچ میکنن که ببینن من چه کردم و رو پروفایلم چی مینویسم ولی راستش هیچوقت فکرشم نمیکردم که کسی پروفایلمو به عنوان یادگاری کپی کنه
سعید جون خیلی میخوامت اشک شوق ریختم بخواطر کارت
حالا بزار اگه حال داشتم و خاطرات یاری میکرد داستان دقیق اون سروری که گفتیو واست بنویسم چون خیلی ناقص نوشتی و گویا از ماجراها خبر کامل نداشتی و در بتنشون هم نبودی
یکم هم من از خاطراتش بگم ؟؟؟
ممد فتیده تا رکورد رو شدکوندن شروع کرد به جار زدن یعنی تو انجمن که آره و حتی یادمه که حتی بحث فروش هم بود که اینقدر میفروشم
رو خود اکانتتون هم تا قبل زدن نتایج یه عالمه حرف قشنگ قشنگ بود قیمت پایه ی خیلی جالبی هم داشت
اما با اخلاف کم ممد دراگون زد 1 رو زد بعد که پروفایلا کلا زیر رو شد ... این پروفایل سعید هم به نظرم یکی دو تا بعدش هم نوشتی
اما یه چیز رو تایید میکنم این که ممد mr.lionel رو خرید
والا امیر حسین خودتم میدونی من یه ادبیات خاصی دارم اون پروفایلایی که میگی کار آقای محمد فتیده ی عزیز بود من تا قبل از اومدن مدال هیچ چیزی ننوشته بودم و فقط فردای مدالا این پروفایلی که سعید کپی کرد رو نوشتم فردای همون روز هم اکانت رو همون ممد دراگون خریدش حالا الان حسش نیست زیر همرو بنویسم که چی بود و چی نبود
اون جرو قیمت پایه نوشتن به گروه خونی فتیده نمیخوردا
نه قیمت پایه رو چرا خودم نوشته بودم ولی فقط چند تا کلمه من نوشته بودم الباقی اون پروفایلایی که مینوشت کار خودش بود
منم شب میومدم همرو پاک میکردم این دوباره صبح مینوشت
خداییش پدری که از من سر ممد فتیده در اومد سر همبازی شدن باهاش رو هیچ سروری سرم نیومد
خیلیارو که بدجوری قبولم داشتن رو سر اون سرور و کارای اون آقا باهامون دعوا انداخت
ما هم چون تو ذاتمون مذاکرات چاپلوسانه برای اثبان حرفنیست بالاجبار مجبور میشدیم که این دوستانی رو که بر طبل جنگ نواخته بودن حالشون رو به روش های مختلف بگیریم دیگه
مثلا طرف ادعاش میشد جلو دوستاش چند نمونه از خدماتش به خودمون و خلاصه رزومه ی طرف رو رو میکردیم یا کل کل سر آمار یا زدن میشد مجبور بودیم از خجالتشون در بیایم دیگه
در کل تقصیر خودشون بود که وقتی گفتم کار من نبود قبول نکردن قد بازی دراوردن
خلاصه نتیجه ی اخلاقی با هرکسی شراکت نکنید چون ممکنه خیلی داستان واستون درست بشه
از یه قهرمان حتی اگه متنفر هم باشن یا بدشون هم بیاد که اسمشو به زبون بیارن
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهمه15[/b][/div][div]داشتم یه سرچی میزدم درمورد اسم رهام ببینم مدتی که نبودیم اسممون در چه حدی زنده بود که برخوردم به این پست و با سپاس فراوان از ددوست عزیزم سعید 2013 که یاد مارو زنده نگاه داشت و راستش خیلی خوشحال شدم وقتی که اینو دیدم
همیشه میدیدم که کل بازیکنا روزی دو بار میان اسم مارو سرچ میکنن که ببینن من چه کردم و رو پروفایلم چی مینویسم ولی راستش هیچوقت فکرشم نمیکردم که کسی پروفایلمو به عنوان یادگاری کپی کنه
سعید جون خیلی میخوامت اشک شوق ریختم بخواطر کارت :D
حالا بزار اگه حال داشتم و خاطرات یاری میکرد داستان دقیق اون سروری که گفتیو واست بنویسم چون خیلی ناقص نوشتی و گویا از ماجراها خبر کامل نداشتی و در بتنشون هم نبودی[/div][/quote]
یکم هم من از خاطراتش بگم ؟؟؟ :mrgreen: ممد فتیده تا رکورد رو شدکوندن شروع کرد به جار زدن یعنی تو انجمن که آره و حتی یادمه که حتی بحث فروش هم بود که اینقدر میفروشم :D
رو خود اکانتتون هم تا قبل زدن نتایج یه عالمه حرف قشنگ قشنگ بود قیمت پایه ی خیلی جالبی هم داشت :lol:
اما با اخلاف کم ممد دراگون زد 1 رو زد بعد که پروفایلا کلا زیر رو شد ... این پروفایل سعید هم به نظرم یکی دو تا بعدش هم نوشتی :mrgreen:
اما یه چیز رو تایید میکنم این که ممد mr.lionel رو خرید :icon_1:[/div][/quote]
والا امیر حسین خودتم میدونی من یه ادبیات خاصی دارم اون پروفایلایی که میگی کار آقای محمد فتیده ی عزیز بود من تا قبل از اومدن مدال هیچ چیزی ننوشته بودم و فقط فردای مدالا این پروفایلی که سعید کپی کرد رو نوشتم فردای همون روز هم اکانت رو همون ممد دراگون خریدش حالا الان حسش نیست زیر همرو بنویسم که چی بود و چی نبود[/div][/quote]
اون جرو قیمت پایه نوشتن به گروه خونی فتیده نمیخوردا :D [/div][/quote]
نه قیمت پایه رو چرا خودم نوشته بودم ولی فقط چند تا کلمه من نوشته بودم الباقی اون پروفایلایی که مینوشت کار خودش بود
منم شب میومدم همرو پاک میکردم این دوباره صبح مینوشت
خداییش پدری که از من سر ممد فتیده در اومد سر همبازی شدن باهاش رو هیچ سروری سرم نیومد
خیلیارو که بدجوری قبولم داشتن رو سر اون سرور و کارای اون آقا باهامون دعوا انداخت
ما هم چون تو ذاتمون مذاکرات چاپلوسانه برای اثبان حرفنیست بالاجبار مجبور میشدیم که این دوستانی رو که بر طبل جنگ نواخته بودن حالشون رو به روش های مختلف بگیریم دیگه
مثلا طرف ادعاش میشد جلو دوستاش چند نمونه از خدماتش به خودمون و خلاصه رزومه ی طرف رو رو میکردیم یا کل کل سر آمار یا زدن میشد مجبور بودیم از خجالتشون در بیایم دیگه
در کل تقصیر خودشون بود که وقتی گفتم کار من نبود قبول نکردن قد بازی دراوردن
خلاصه نتیجه ی اخلاقی با هرکسی شراکت نکنید چون ممکنه خیلی داستان واستون درست بشه