بچه ها میخکوب اومده الانم تو حمایت نیست نمی دونم چه کسی رو داره غارت میکنه که رتبه هجومیش 1 هست
خوش اومده
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]بچه ها میخکوب اومده الانم تو حمایت نیست نمی دونم چه کسی رو داره غارت میکنه که رتبه هجومیش 1 هست[/div][/quote]
خوش اومده
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]سلام برسون :icon_10:[/div][/quote]
بزرگیتو میرسونه[/div][/quote]
الان بزرگیم رو رسوند یا هنوز نرسونده ؟؟؟ :icon_10:
امیرحسینم
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]سلام برسون :icon_10:[/div][/quote]
بزرگیتو میرسونه[/div][/quote]
به کی؟:icon_10:[/div][/quote]
هنوز نرسیده بذار برسه بعد معلوم میشه به کی رسیده :icon_10:
بچه ها میخکوب اومده الانم تو حمایت نیست نمی دونم چه کسی رو داره غارت میکنه که رتبه هجومیش 1 هست
هجومی همه ک 1 هستش
فعلا جز گینگیزا همه حمایتشون مونده
فک کنم 1 روز
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]بچه ها میخکوب اومده الانم تو حمایت نیست نمی دونم چه کسی رو داره غارت میکنه که رتبه هجومیش 1 هست[/div][/quote]
هجومی همه ک 1 هستش
:lol:
فعلا جز گینگیزا همه حمایتشون مونده
فک کنم 1 روز :|
باید جمع کنم برم از این سرور وقتی میخکوب باشه جای من اینجا نیست میزنه میترکونتمون
این از میخکوب میترسه
امیرحسینم
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]باید جمع کنم برم از این سرور وقتی میخکوب باشه جای من اینجا نیست :icon_6: میزنه میترکونتمون [/div][/quote]
این از میخکوب میترسه :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.