[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]تولید گندمم شد 40000 در ساعت خریدار نبود [/div][/quote]
اینا مهم نیس ... مهم گندم خورای آخر هفته س :icon_10:[/div][/quote]
تکبیر[/div][/quote]
تکبیر نمیخوام شیرینی بده :oops:[/div][/quote]
سوئیچ رو بده :icon_10:[/div][/quote]
با اتوبوس برو و بیا :icon_10:[/div][/quote]
خیلی نامردی میدونستی؟ :icon_10:[/div][/quote]
ممنون [/div][/quote]
تو چرا خودتو لو دادی :|
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]تولید گندمم شد 40000 در ساعت خریدار نبود [/div][/quote]
تکبیر[/div][/quote]
چرا آخه ؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote]
من هر بار بهت گفتم شیرینی بگیر سوئیچ خواستی :icon_10:
خب تو هم میتونستی ندی ولی با اون جملت ضربه عاطفی بدی بهم زدی
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]تولید گندمم شد 40000 در ساعت خریدار نبود [/div][/quote]
تکبیر[/div][/quote]
من هر بار بهت گفتم شیرینی بگیر سوئیچ خواستی :icon_10:[/div][/quote]
خو مگه سوئیچی هم دادی ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
خب تو هم میتونستی ندی ولی با اون جملت ضربه عاطفی بدی بهم زدی :icon_10:
تو گفتی پیاده برو .. من گفتم با اتوبوس برو ... اصلا شخصیت میباره ازم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]تولید گندمم شد 40000 در ساعت خریدار نبود [/div][/quote]
تکبیر[/div][/quote]
خب تو هم میتونستی ندی ولی با اون جملت ضربه عاطفی بدی بهم زدی :icon_10:[/div][/quote]
تو گفتی پیاده برو .. من گفتم با اتوبوس برو ... اصلا شخصیت میباره ازم :icon_14:
تو گفتی پیاده برو .. من گفتم با اتوبوس برو ... اصلا شخصیت میباره ازم
پیاده که بهتره
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]تولید گندمم شد 40000 در ساعت خریدار نبود [/div][/quote]
تکبیر[/div][/quote]
خب تو هم میتونستی ندی ولی با اون جملت ضربه عاطفی بدی بهم زدی :icon_10:[/div][/quote]
تو گفتی پیاده برو .. من گفتم با اتوبوس برو ... اصلا شخصیت میباره ازم :icon_14:[/div][/quote]
پیاده که بهتره :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.