الان اصن میدونید درباره کی بحث میکنید هی فقط اسم یه اکانت میارید؟
من راجع به وسایل کارگام صحبت میکنم اینا رو نمیدونم ولی کشف شد از میخکوب میترسن
والا الکی یه چی شنیدن اکانت میخکوب کتیبه قهرمانان زده دارن جو الکی میدن اصلا نمیدونن کیا رو اون اکانت بودن کی الان این اکانت میخکوب رو ساخته اصن اکانت میخکوب چجوری بود فقط جو میدن
کاملا موافقم
از قدیم گفتم این ممد یکم منو درک میکنه
ممد موافقم
######
[quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]الان اصن میدونید درباره کی بحث میکنید هی فقط اسم یه اکانت میارید؟ :icon_10:[/div][/quote]
من راجع به وسایل کارگام صحبت میکنم اینا رو نمیدونم ولی کشف شد از میخکوب میترسن :icon_10:[/div][/quote]
والا الکی یه چی شنیدن اکانت میخکوب کتیبه قهرمانان زده دارن جو الکی میدن اصلا نمیدونن کیا رو اون اکانت بودن کی الان این اکانت میخکوب رو ساخته اصن اکانت میخکوب چجوری بود فقط جو میدن :icon_10: [/div][/quote]
کاملا موافقم :)[/div][/quote]
از قدیم گفتم این ممد یکم منو درک میکنه
ممد موافقم
والا الکی یه چی شنیدن اکانت میخکوب کتیبه قهرمانان زده دارن جو الکی میدن اصلا نمیدونن کیا رو اون اکانت بودن کی الان این اکانت میخکوب رو ساخته اصن اکانت میخکوب چجوری بود فقط جو میدن
خو مشخص کن آخر بترسن یا نترسن ؟؟
از هیچی نباید ترسید جز خـدا
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]الان اصن میدونید درباره کی بحث میکنید هی فقط اسم یه اکانت میارید؟ :icon_10:[/div][/quote]
من راجع به وسایل کارگام صحبت میکنم اینا رو نمیدونم ولی کشف شد از میخکوب میترسن :icon_10:[/div][/quote]
والا الکی یه چی شنیدن اکانت میخکوب کتیبه قهرمانان زده دارن جو الکی میدن اصلا نمیدونن کیا رو اون اکانت بودن کی الان این اکانت میخکوب رو ساخته اصن اکانت میخکوب چجوری بود فقط جو میدن :icon_10: [/div][/quote]
خو مشخص کن آخر بترسن یا نترسن ؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
از هیچی نباید ترسید جز خـدا :icon_10:
بچه ها میخکوب اومده الانم تو حمایت نیست نمی دونم چه کسی رو داره غارت میکنه که رتبه هجومیش 1 هست
----------
میخکوب کیه ؟
این مخکوبه
http://abzar-yaragh.com/products_pictures/large_28530683abdb8c60966b6d72bb2359d9.jpg
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]بچه ها میخکوب اومده الانم تو حمایت نیست نمی دونم چه کسی رو داره غارت میکنه که رتبه هجومیش 1 هست[/div][/quote]
----------
میخکوب کیه ؟ :icon_2:[/div][/quote]
این مخکوبه :icon_1:
http://abzar-yaragh.com/products_pictures/large_28530683abdb8c60966b6d72bb2359d9.jpg
موافقم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]الان اصن میدونید درباره کی بحث میکنید هی فقط اسم یه اکانت میارید؟ :icon_10:[/div][/quote]
از هیچی نباید ترسید جز خـدا :icon_10:[/div][/quote]
موافقم :icon_10:
48 دیقه بعد این که کتیبه اومده تو شهر گینگیز زده
یه مدتی شایعاتی بود ک میگفتن باگه
اگ باگ هم نباشه شانسی یه شهرو زده کتیبه اومده بیرون
شاید تو این سرور از این شانسا نداشته باشه
سلام
خوبی؟
یه مدتی شایعاتی بود ک میگفتن باگه :|
اگ باگ هم نباشه شانسی یه شهرو زده کتیبه اومده بیرون :|
شاید تو این سرور از این شانسا نداشته باشه :roll:
یه مدتی شایعاتی بود ک میگفتن باگه
اگ باگ هم نباشه شانسی یه شهرو زده کتیبه اومده بیرون
شاید تو این سرور از این شانسا نداشته باشه
شانس
######
[quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div]48 دیقه بعد این که کتیبه اومده تو شهر گینگیز زده
یه مدتی شایعاتی بود ک میگفتن باگه :|
اگ باگ هم نباشه شانسی یه شهرو زده کتیبه اومده بیرون :|
شاید تو این سرور از این شانسا نداشته باشه :roll:[/div][/quote]
شانس
موافقم
منم موافقم
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]الان اصن میدونید درباره کی بحث میکنید هی فقط اسم یه اکانت میارید؟ :icon_10:[/div][/quote]
از هیچی نباید ترسید جز خـدا :icon_10:[/div][/quote]
موافقم :icon_10:[/div][/quote]
منم موافقم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.