باید جمع کنم برم از این سرور وقتی میخکوب باشه جای من اینجا نیست میزنه میترکونتمون
این از میخکوب میترسه
تو نمیترسی؟
البته ترس نداره که باووو
من خودم فارمش میکنم
تو از آچار میترسی ؟؟؟ از دریل چی ؟؟؟
هو هو هو من یه پیچ گوشتی دارم الان میام میخورمت
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]باید جمع کنم برم از این سرور وقتی میخکوب باشه جای من اینجا نیست :icon_6: میزنه میترکونتمون [/div][/quote]
این از میخکوب میترسه :icon_10:[/div][/quote]
تو نمیترسی؟
البته ترس نداره که باووو
من خودم فارمش میکنم :icon_10:[/div][/quote]
تو از آچار میترسی ؟؟؟ از دریل چی ؟؟؟ :icon_10:
هو هو هو من یه پیچ گوشتی دارم الان میام میخورمت :icon_10:
الان اصن میدونید درباره کی بحث میکنید هی فقط اسم یه اکانت میارید؟
من راجع به وسایل کارگام صحبت میکنم اینا رو نمیدونم ولی کشف شد از میخکوب میترسن
امیرحسینم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]الان اصن میدونید درباره کی بحث میکنید هی فقط اسم یه اکانت میارید؟ :icon_10:[/div][/quote]
من راجع به وسایل کارگام صحبت میکنم اینا رو نمیدونم ولی کشف شد از میخکوب میترسن :icon_10:
والا الکی یه چی شنیدن اکانت میخکوب کتیبه قهرمانان زده دارن جو الکی میدن اصلا نمیدونن کیا رو اون اکانت بودن کی الان این اکانت میخکوب رو ساخته اصن اکانت میخکوب چجوری بود فقط جو میدن
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]الان اصن میدونید درباره کی بحث میکنید هی فقط اسم یه اکانت میارید؟ :icon_10:[/div][/quote]
من راجع به وسایل کارگام صحبت میکنم اینا رو نمیدونم ولی کشف شد از میخکوب میترسن :icon_10:[/div][/quote]
والا الکی یه چی شنیدن اکانت میخکوب کتیبه قهرمانان زده دارن جو الکی میدن اصلا نمیدونن کیا رو اون اکانت بودن کی الان این اکانت میخکوب رو ساخته اصن اکانت میخکوب چجوری بود فقط جو میدن :icon_10:
والا الکی یه چی شنیدن اکانت میخکوب کتیبه قهرمانان زده دارن جو الکی میدن اصلا نمیدونن کیا رو اون اکانت بودن کی الان این اکانت میخکوب رو ساخته اصن اکانت میخکوب چجوری بود فقط جو میدن
کاملا موافقم
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]الان اصن میدونید درباره کی بحث میکنید هی فقط اسم یه اکانت میارید؟ :icon_10:[/div][/quote]
من راجع به وسایل کارگام صحبت میکنم اینا رو نمیدونم ولی کشف شد از میخکوب میترسن :icon_10:[/div][/quote]
والا الکی یه چی شنیدن اکانت میخکوب کتیبه قهرمانان زده دارن جو الکی میدن اصلا نمیدونن کیا رو اون اکانت بودن کی الان این اکانت میخکوب رو ساخته اصن اکانت میخکوب چجوری بود فقط جو میدن :icon_10: [/div][/quote]
کاملا موافقم :)
خو مشخص کن آخر بترسن یا نترسن ؟؟
امیرحسینم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]الان اصن میدونید درباره کی بحث میکنید هی فقط اسم یه اکانت میارید؟ :icon_10:[/div][/quote]
والا الکی یه چی شنیدن اکانت میخکوب کتیبه قهرمانان زده دارن جو الکی میدن اصلا نمیدونن کیا رو اون اکانت بودن کی الان این اکانت میخکوب رو ساخته اصن اکانت میخکوب چجوری بود فقط جو میدن :icon_10: [/div][/quote]
خو مشخص کن آخر بترسن یا نترسن ؟؟ :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.