تو مگه چته مگه تو نیومدی این یکی جزیره اگه نیومدی به مایتی بگم وایسه باهم بیایید
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]چرا هیچ کس به من توجه نمیکنه؟[/div][/quote]
تو مگه چته مگه تو نیومدی این یکی جزیره اگه نیومدی به مایتی بگم وایسه باهم بیایید
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]چرا هیچ کس به من توجه نمیکنه؟[/div][/quote]
شما مردی فک کنم[/div][/quote]
تو صفحه 28 نوشتم چی شد
مایتی لرد هلی کوپتر منو دزدید منو تو فرودگاه جا گزاشت رفت
کمک کممک کمممک کممممک کممممممک مککککمممکمک
من اینجا تنها نشستم توی هلیکوپتر
مایتی بیا کمک بیا کمک یه اژدها داره تو اسمون پرواز میکنه میاد سمت من بیا دیگه منم گنا دارم
bikhodi
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div]:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
کمک کممک کمممک کممممک کممممممک مککککمممکمک[/div][/quote]
من اینجا تنها نشستم توی هلیکوپتر:mrgreen:[/div][/quote]
مایتی بیا کمک بیا کمک یه اژدها داره تو اسمون پرواز میکنه میاد سمت من بیا دیگه منم گنا دارم
نه نیومدم
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]چرا هیچ کس به من توجه نمیکنه؟[/div][/quote]
تو مگه چته مگه تو نیومدی این یکی جزیره اگه نیومدی به مایتی بگم وایسه باهم بیایید[/div][/quote]
نه نیومدم
کمک کممک کمممک کممممک کممممممک مککککمممکمک
من اینجا تنها نشستم توی هلیکوپتر
مایتی تو هلکوپتر نشسته داره کیک و ساندیس مجانی میخوره
[quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div]:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
کمک کممک کمممک کممممک کممممممک مککککمممکمک[/div][/quote]
من اینجا تنها نشستم توی هلیکوپتر:mrgreen:[/div][/quote]
مایتی بیا کمک بیا کمک یه اژدها داره تو اسمون پرواز میکنه میاد سمت من بیا دیگه منم گنا دارم[/div][/quote]
مایتی تو هلکوپتر نشسته داره کیک و ساندیس مجانی میخوره:lol::lol:
نه نیومدم
مایتی اینم بیار باخودت
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]چرا هیچ کس به من توجه نمیکنه؟[/div][/quote]
تو مگه چته مگه تو نیومدی این یکی جزیره اگه نیومدی به مایتی بگم وایسه باهم بیایید[/div][/quote]
نه نیومدم[/div][/quote]
مایتی اینم بیار باخودت
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.