اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]پس سرور 191 اتحاد بینگو درست نمیشود؟[/div][/quote]
نه
[/div][/quote]
کی گفته تا 80 سروره
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]پس سرور 191 اتحاد بینگو درست نمیشود؟[/div][/quote]
نه
[/div][/quote]
کی گفته تا 80 سروره[/div][/quote]
آره من گفتم:ugeek:
یکم سرعت تاجر هارو زیاد کنید اخه مثلا ادم به 4000 تا اهن احتیاج داره و از اونجایی که تعداد کمی از کاربرا تجارت میکنند نزدیک ترین فرد به ادم 4 ساعت راهه و هیچ ادم عاقل تجارت نمی کنه چون طی این 4 ساعت منابع تولید میشه
یکم سرعت تاجر هارو زیاد کنید اخه مثلا ادم به 4000 تا اهن احتیاج داره و از اونجایی که تعداد کمی از کاربرا تجارت میکنند نزدیک ترین فرد به ادم 4 ساعت راهه و هیچ ادم عاقل تجارت نمی کنه چون طی این 4 ساعت منابع تولید میشه :cry:
یکم سرعت تاجر هارو زیاد کنید اخه مثلا ادم به 4000 تا اهن احتیاج داره و از اونجایی که تعداد کمی از کاربرا تجارت میکنند نزدیک ترین فرد به ادم 4 ساعت راهه و هیچ ادم عاقل تجارت نمی کنه چون طی این 4 ساعت منابع تولید میشه
اره باید سرعتشونو توی اکادمی بشه افزایش داد
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]یکم سرعت تاجر هارو زیاد کنید اخه مثلا ادم به 4000 تا اهن احتیاج داره و از اونجایی که تعداد کمی از کاربرا تجارت میکنند نزدیک ترین فرد به ادم 4 ساعت راهه و هیچ ادم عاقل تجارت نمی کنه چون طی این 4 ساعت منابع تولید میشه :cry:[/div][/quote]
اره باید سرعتشونو توی اکادمی بشه افزایش داد
سلام راستش رو بخواین من این ایده را تو قسمت پرسش وپاسخ مطرح کردم و یکی از عضو شدگان گفت که بهتره اینجا مطرح کنم
اون هم این است که با وجود اینکه خیلی برای جمعیت ارزش قایلیم اما واسه ی اون جمعیت خانه ای در نظر نگرفته اید واین کمبود
تو با زی احساس میشه و می تونه مثل دیگر بازی ها کیفیت رو ارتقا بده و همینطور گفتم که هدف اصلی انجمن بهبود کیفیت است
با این کار هیجان بازی بیشتر میشه .
[b]سلام راستش رو بخواین من این ایده را تو قسمت پرسش وپاسخ مطرح کردم و یکی از عضو شدگان گفت که بهتره اینجا مطرح کنم
اون هم این است که با وجود اینکه خیلی برای جمعیت ارزش قایلیم اما واسه ی اون جمعیت خانه ای در نظر نگرفته اید واین کمبود
تو با زی احساس میشه و می تونه مثل دیگر بازی ها کیفیت رو ارتقا بده و همینطور گفتم که هدف اصلی انجمن بهبود کیفیت است
با این کار هیجان بازی بیشتر میشه .[/b]
سلام راستش رو بخواین من این ایده را تو قسمت پرسش وپاسخ مطرح کردم و یکی از عضو شدگان گفت که بهتره اینجا مطرح کنم
منظورتو نمی فهمم
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]اشموعیل[/b][/div][div][b]سلام راستش رو بخواین من این ایده را تو قسمت پرسش وپاسخ مطرح کردم و یکی از عضو شدگان گفت که بهتره اینجا مطرح کنم
با این کار هیجان بازی بیشتر میشه .[/b][/div][/quote]
منظورتو نمی فهمم
.........
[quote][div][b]اشموعیل[/b][/div][div][b]سلام راستش رو بخواین من این ایده را تو قسمت پرسش وپاسخ مطرح کردم و یکی از عضو شدگان گفت که بهتره اینجا مطرح کنم
با این کار هیجان بازی بیشتر میشه .[/b][/div][/quote]
:shock:.........:o
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.