اگه یه قسمت سرچ تو نامه هاو گزارشا بزارین خیلی خوبه،اینطوری پیدا کردن یه گزارش خیلی راحت میشه لازم نیس 10صفحرو بگردیم تا چیزی که میخوایو پیدا کنیم
هست
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
[quote][div][b]gladia[/b][/div][div]اگه یه قسمت سرچ تو نامه هاو گزارشا بزارین خیلی خوبه،اینطوری پیدا کردن یه گزارش خیلی راحت میشه لازم نیس 10صفحرو بگردیم تا چیزی که میخوایو پیدا کنیم[/div][/quote]
هست :shock::shock::shock:
اگه یه قسمت سرچ تو نامه هاو گزارشا بزارین خیلی خوبه،اینطوری پیدا کردن یه گزارش خیلی راحت میشه لازم نیس 10صفحرو بگردیم تا چیزی که میخوایو پیدا کنیم
هست
واقعا؟؟!کجاس؟!
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]gladia[/b][/div][div]اگه یه قسمت سرچ تو نامه هاو گزارشا بزارین خیلی خوبه،اینطوری پیدا کردن یه گزارش خیلی راحت میشه لازم نیس 10صفحرو بگردیم تا چیزی که میخوایو پیدا کنیم[/div][/quote]
هست :shock::shock::shock:[/div][/quote]
:shock:
واقعا؟؟!کجاس؟!
گزارشو که ساعتو تاریخ هرکدومو بخوای بدی میتونی سرچ کنی
نامه هم اسم فرستنده یا گیرنده و یا تاریخ
به همین ریلکسی
خب این سرچی که میگین کجاس که من نمیبینم!!!!
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]گزارشو که ساعتو تاریخ هرکدومو بخوای بدی میتونی سرچ کنی
به همین ریلکسی :D[/div][/quote]
خب این سرچی که میگین کجاس که من نمیبینم!!!!
[quote][div][b]gladia[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]گزارشو که ساعتو تاریخ هرکدومو بخوای بدی میتونی سرچ کنی
خب این سرچی که میگین کجاس که من نمیبینم!!!![/div][/quote]
http://www.up3.98ia.com/images/26xhcunv0q1wgqvu5ibw.jpg
:mrgreen:
وااای من تاحالا اونجارو ندیده بودم
خدا خیرت بده جوون
[quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]gladia[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]گزارشو که ساعتو تاریخ هرکدومو بخوای بدی میتونی سرچ کنی
خب این سرچی که میگین کجاس که من نمیبینم!!!![/div][/quote]
http://www.up3.98ia.com/images/26xhcunv0q1wgqvu5ibw.jpg
:mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
وااای من تاحالا اونجارو ندیده بودم:lol:
خدا خیرت بده جوون
سلام راستش رو بخواین من این ایده را تو قسمت پرسش وپاسخ مطرح کردم و یکی از عضو شدگان گفت که بهتره اینجا مطرح کنم
اون هم این است که با وجود اینکه خیلی برای جمعیت ارزش قایلیم اما واسه ی اون جمعیت خانه ای در نظر نگرفته اید واین کمبود
تو با زی احساس میشه و می تونه مثل دیگر بازی ها کیفیت رو ارتقا بده و همینطور گفتم که هدف اصلی انجمن بهبود کیفیت است
با این کار هیجان بازی بیشتر میشه .
منظورتو نمی فهمم
منظورم اینه که تو بازی توی قسمت ساختمان خانه بگداریم.
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]اشموعیل[/b][/div][div][b]سلام راستش رو بخواین من این ایده را تو قسمت پرسش وپاسخ مطرح کردم و یکی از عضو شدگان گفت که بهتره اینجا مطرح کنم
اون هم این است که با وجود اینکه خیلی برای جمعیت ارزش قایلیم اما واسه ی اون جمعیت خانه ای در نظر نگرفته اید واین کمبود
تو با زی احساس میشه و می تونه مثل دیگر بازی ها کیفیت رو ارتقا بده و همینطور گفتم که هدف اصلی انجمن بهبود کیفیت است
با این کار هیجان بازی بیشتر میشه .[/b][/div][/quote]
منظورتو نمی فهمم[/div][/quote]
منظورم اینه که تو بازی توی قسمت ساختمان خانه بگداریم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.