ایده ی من:
یه ساختمون بیاد به نام کارگاه قالی بافی
بعد ما بتونیم توی شهرداری یه نیرویی به نام چوپان رو تربیت کنیم
هر چوپان بطوره بطور مثال 5 تا گوسفند با خودش ببره
بعد ما روی نقشه روی یه جای به نام چراگاه کلیک می کنیم و گوسفند هامونو می بریم چرا
از پشم اونا نخ و از نخ می تونیم قالی ببافیم و توی بازار با منابع معامله کنیم
این که شد Stronghold2
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]ایده ی من:
بعد ما روی نقشه روی یه جای به نام چراگاه کلیک می کنیم و گوسفند هامونو می بریم چرا
از پشم اونا نخ و از نخ می تونیم قالی ببافیم و توی بازار با منابع معامله کنیم:mrgreen:[/div][/quote]
این که شد Stronghold2
ایده ی من:
از پشم اونا نخ و از نخ می تونیم قالی ببافیم و توی بازار با منابع معامله کنیم
مگه بیکاریم بریم بز چرونی
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب بد اگه بد برده دلای ادماش
یار دبستانی کجای .....
اون ور آب
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]ایده ی من:
از پشم اونا نخ و از نخ می تونیم قالی ببافیم و توی بازار با منابع معامله کنیم:mrgreen:[/div][/quote]
مگه بیکاریم بریم بز چرونی
ایده
به نظر من نبرد تن به تن توی بازی باشه که مثلا یه شمشیر ز.ن انتخاب می کنی و همون موقع یه نفر دیگه هم شمشیر ز.ن انتخاب می کنه و شما شروع می کنید به جنگیدن.
هر کسی هم که برد بهش امتیاز نبرد تن به تن داداه می شه
و بعد این به جای امتیاز هوش امتیاز شمشیر زن میدن برای ساخت قهرمان شمشیر زن چه طوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]ایده
به نظر من نبرد تن به تن توی بازی باشه که مثلا یه شمشیر ز.ن انتخاب می کنی و همون موقع یه نفر دیگه هم شمشیر ز.ن انتخاب می کنه و شما شروع می کنید به جنگیدن.
هر کسی هم که برد بهش امتیاز نبرد تن به تن داداه می شه[/div][/quote]
و بعد این به جای امتیاز هوش امتیاز شمشیر زن میدن برای ساخت قهرمان شمشیر زن چه طوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا مدیر ببین این که من می گم به درد می خوره یا نه
یک تعداد آهو تو نقشه بزارید بعد ما با کماندار بتونیم بریم شکار بعد از شکار هم گوشتارو بیاریم تو انبار گندم خورها از گوشتها بعنوان خوراک استفاده کنند 7-)
جنگ های صلیبی زیاد بازی میکنی هاD:
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]اقا مدیر ببین این که من می گم به درد می خوره یا نه
یک تعداد آهو تو نقشه بزارید بعد ما با کماندار بتونیم بریم شکار بعد از شکار هم گوشتارو بیاریم تو انبار گندم خورها از گوشتها بعنوان خوراک استفاده کنند 8-)8-)8-)8-)7-)[/div][/quote]
اقا مدیر ببین این که من می گم به درد می خوره یا نه
یک تعداد آهو تو نقشه بزارید بعد ما با کماندار بتونیم بریم شکار بعد از شکار هم گوشتارو بیاریم تو انبار گندم خورها از گوشتها بعنوان خوراک استفاده کنند 7-)
اره همه نسخه هاشو تموم کردم
خیلی خیلی حال میده
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
[quote][div][b]i can[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]اقا مدیر ببین این که من می گم به درد می خوره یا نه
یک تعداد آهو تو نقشه بزارید بعد ما با کماندار بتونیم بریم شکار بعد از شکار هم گوشتارو بیاریم تو انبار گندم خورها از گوشتها بعنوان خوراک استفاده کنند 8-)8-)8-)8-)7-)[/div][/quote]
جنگ های صلیبی زیاد بازی میکنی هاD:[/div][/quote]
اره همه نسخه هاشو تموم کردم
خیلی خیلی حال میده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.