سلام دوستان من در سرور 16 اکانت dr.depredator رو دارم و بازی میکنم ولی این اواخر وقت نمیکنم بیام غارت کنم و فقط پاپ بازی میکنم
به یک یار عزیز و دوست خوب و شخصی با تجربه احتیاج دارم تا یک مدت برام غارت خوبی کنه و البته غارتگر خوبیم باشه
اگر در سرور 16 هم بازی میکنه بهش کمک میکنم
راستی اگه خواستی کمکم کنی نگران نیرو نباش آمار دقیق نمیدم ولی تو شهر اولم بالای 30هزارتا کماندار دارم
البته شمشیرزنمم زیادتره
منتظر یکی از شما عزیزان هستم
من هستم تازه نیروسازیم میتونم برات بکنم
ولی اگه یه غارتگر میخوای که خیلی برات فارم گیری کنه و غارتت را کلی ببره بالا و یه لیست فارم طولانی تحویلت بده من بهت شوالیه را پیشنهاد میکنم اکانتو بده دستش نصف نیروهاتو به باد میده ولی یه لیست فارم طولانی برات درست میکنه
بچه خوبیه عاشق غارته ولی یه جوری غارت میکنه کلی تلفات بدی
مثلا به جای جاسوسی با استفاده از جاسوس 2000 تا از نیروهاتو میکوبه به دیوار یارو بعد تازه آمارش که در اومد میزنتش کلی تلفات میدی
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][b]سلام دوستان من در سرور 16 اکانت dr.depredator رو دارم و بازی میکنم ولی این اواخر وقت نمیکنم بیام غارت کنم و فقط پاپ بازی میکنم
به یک یار عزیز و دوست خوب و شخصی با تجربه احتیاج دارم تا یک مدت برام غارت خوبی کنه و البته غارتگر خوبیم باشه
راستی اگه خواستی کمکم کنی نگران نیرو نباش آمار دقیق نمیدم ولی تو شهر اولم بالای 30هزارتا کماندار دارم
البته شمشیرزنمم زیادتره
منتظر یکی از شما عزیزان هستم:)[/b][/div][/quote]
ولی اگه یه غارتگر میخوای که خیلی برات فارم گیری کنه و غارتت را کلی ببره بالا و یه لیست فارم طولانی تحویلت بده من بهت شوالیه را پیشنهاد میکنم اکانتو بده دستش نصف نیروهاتو به باد میده ولی یه لیست فارم طولانی برات درست میکنه :mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol:[/div][/quote]
مثلا به جای جاسوسی با استفاده از جاسوس 2000 تا از نیروهاتو میکوبه به دیوار یارو بعد تازه آمارش که در اومد میزنتش کلی تلفات میدی:mrgreen:
سلام دوستان من در سرور 16 اکانت dr.depredator رو دارم و بازی میکنم ولی این اواخر وقت نمیکنم بیام غارت کنم و فقط پاپ بازی میکنم
البته شمشیرزنمم زیادتره
منتظر یکی از شما عزیزان هستم
ولی اگه یه غارتگر میخوای که خیلی برات فارم گیری کنه و غارتت را کلی ببره بالا و یه لیست فارم طولانی تحویلت بده من بهت شوالیه را پیشنهاد میکنم اکانتو بده دستش نصف نیروهاتو به باد میده ولی یه لیست فارم طولانی برات درست میکنه
مثلا به جای جاسوسی با استفاده از جاسوس 2000 تا از نیروهاتو میکوبه به دیوار یارو بعد تازه آمارش که در اومد میزنتش کلی تلفات میدی
این اگه بیاد سر اکانته ن سر 2 روز سکته قلبی میکنم اونقدی که حرص بخورم
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][b]سلام دوستان من در سرور 16 اکانت dr.depredator رو دارم و بازی میکنم ولی این اواخر وقت نمیکنم بیام غارت کنم و فقط پاپ بازی میکنم
البته شمشیرزنمم زیادتره
منتظر یکی از شما عزیزان هستم:)[/b][/div][/quote]
ولی اگه یه غارتگر میخوای که خیلی برات فارم گیری کنه و غارتت را کلی ببره بالا و یه لیست فارم طولانی تحویلت بده من بهت شوالیه را پیشنهاد میکنم اکانتو بده دستش نصف نیروهاتو به باد میده ولی یه لیست فارم طولانی برات درست میکنه :mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol:[/div][/quote]
مثلا به جای جاسوسی با استفاده از جاسوس 2000 تا از نیروهاتو میکوبه به دیوار یارو بعد تازه آمارش که در اومد میزنتش کلی تلفات میدی:mrgreen:[/div][/quote]
این اگه بیاد سر اکانته ن سر 2 روز سکته قلبی میکنم اونقدی که حرص بخورم:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.