من غارت بلد نیستم ولی میتونم سربازاتو بکوبم به درو دیوار میخوای؟
دروغ گو 2 تا مدال غارت داری با 2 تا مهاجمین راستی الکابو میای رو اک من اس 15 ؟؟ رنک 100 هست با 200 فارم تپل خیلی تپل؟؟عایا؟
بیا خصوصی کارت دارم
داداش شرمنده حال اکانت خودمم ندارم
کور بشی 3 تا مدال غارت دارم نه دوتا
i knew you were trouble
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]من غارت بلد نیستم ولی میتونم سربازاتو بکوبم به درو دیوار میخوای؟:roll::roll:[/div][/quote]
دروغ گو 2 تا مدال غارت داری با 2 تا مهاجمین راستی الکابو میای رو اک من اس 15 ؟؟ رنک 100 هست با 200 فارم تپل خیلی تپل؟؟عایا؟:roll:
بیا خصوصی کارت دارم [/div][/quote]
کور بشی 3 تا مدال غارت دارم نه دوتا:lol::lol:
قبوله ولی طبق حرف خودت 10میل در روز بیشترم تونستی غارت کن
یک روز جانشینی ببینم میتونی اینقدر غارت کنی یا نه
قبوله؟
قبول . ولی شرایط اکانتت باید خوب باشه.
چه جالب
بیا تو سرور 16با هر اکانتی که ماله خودت بهم پیام بده جانشینت کنم و حمله و ارسال نیرو رو برات فعال کنم
عزیز گفتم که بچه های همبازیم میدونن بهترین فارم گیرو غارتگر اکانت هستم جانشین 2 نفر هم هستم رایانمم یه سری مشکلاتی داره در سرور 16 سرور های دیگه خواستیی در خودمتتم
مرسی من فقط تو سرور 16 فعلا هستم و غارتگر میخوام
من اکانتم 5500 نفر جمیت داره و رتبه هجومیم 200 اگه خواستی میتونی بهم پیام بدی فارمات چجوین ؟
خوبن
ولی اگه تونستی تو بازی برام فارم گیر بیار
غارت این هفتت تا الان چقدر بوده اینجا کپیش کن
32037526
پس بیخیال خودم هیچ کاری نمیکنم بیشتر ازت غارت دارم
مرسی به فکر بودی
همه دورو ورم 4000 5000 تا جمیت دارن یه دونه 3000 تای رو فارم کردم اینقدر منابع میده غیر از این دیگه فارم دیگه ایی ندارم
Admin
[quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]باید غارتمون تو سرور14 رو ببینی....[/div][/quote]
چقدر غارت زدی؟100میل میشه؟؟تو یه هفته ؟ [/div][/quote]
10 میل در روز.[/div][/quote]
قبوله ولی طبق حرف خودت 10میل در روز بیشترم تونستی غارت کن
یک روز جانشینی ببینم میتونی اینقدر غارت کنی یا نه
قبوله؟[/div][/quote]
قبول . ولی شرایط اکانتت باید خوب باشه.[/div][/quote]
چه جالب :lol::lol::lol:[/div][/quote]
بیا تو سرور 16با هر اکانتی که ماله خودت بهم پیام بده جانشینت کنم و حمله و ارسال نیرو رو برات فعال کنم[/div][/quote]
عزیز گفتم که بچه های همبازیم میدونن بهترین فارم گیرو غارتگر اکانت هستم جانشین 2 نفر هم هستم رایانمم یه سری مشکلاتی داره در سرور 16 سرور های دیگه خواستیی در خودمتتم [/div][/quote]
مرسی من فقط تو سرور 16 فعلا هستم و غارتگر میخوام[/div][/quote]
من اکانتم 5500 نفر جمیت داره و رتبه هجومیم 200 اگه خواستی میتونی بهم پیام بدی فارمات چجوین ؟[/div][/quote]
خوبن
ولی اگه تونستی تو بازی برام فارم گیر بیار
غارت این هفتت تا الان چقدر بوده اینجا کپیش کن
[/div][/quote]
32037526[/div][/quote]
پس بیخیال خودم هیچ کاری نمیکنم بیشتر ازت غارت دارم
مرسی به فکر بودی[/div][/quote]
همه دورو ورم 4000 5000 تا جمیت دارن یه دونه 3000 تای رو فارم کردم اینقدر منابع میده غیر از این دیگه فارم دیگه ایی ندارم:mrgreen::roll:
سرور 15 من 2 هفته پیش 275 ملیون غارت زدم این هفته هم از 4 شنبه شروع کردم به غارت زدن غارتم تا الان شده 130 ملیون . سر غارتم خیلیا خواستن بیان رو اکانتم که من اخریشون رو شوتش کردم بیرون
سرور 15 من 2 هفته پیش 275 ملیون غارت زدم:lol: این هفته هم از 4 شنبه شروع کردم به غارت زدن غارتم تا الان شده 130 ملیون:twisted: . سر غارتم خیلیا خواستن بیان رو اکانتم که من اخریشون رو شوتش کردم بیرون:mrgreen:
[quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]میخوایی یه هفته از مایشی باشم ؟[/div][/quote]
تو سرور 16 به اکانتم پیام بده با هم صحبت کنیم[/div][/quote]
ok
من غارت بلد نیستم ولی میتونم سربازاتو بکوبم به درو دیوار میخوای؟
دروغ گو 2 تا مدال غارت داری با 2 تا مهاجمین راستی الکابو میای رو اک من اس 15 ؟؟ رنک 100 هست با 200 فارم تپل خیلی تپل؟؟عایا؟
بیا خصوصی کارت دارم
کور بشی 3 تا مدال غارت دارم نه دوتا
دیگه اونو یادم نبود همون 3 تا
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]من غارت بلد نیستم ولی میتونم سربازاتو بکوبم به درو دیوار میخوای؟:roll::roll:[/div][/quote]
دروغ گو 2 تا مدال غارت داری با 2 تا مهاجمین راستی الکابو میای رو اک من اس 15 ؟؟ رنک 100 هست با 200 فارم تپل خیلی تپل؟؟عایا؟:roll:
بیا خصوصی کارت دارم [/div][/quote]
کور بشی 3 تا مدال غارت دارم نه دوتا:lol::lol:
[/div][/quote]
دیگه اونو یادم نبود همون 3 تا :mrgreen::mrgreen::lol:
سلام دوستان من در سرور 16 اکانت dr.depredator رو دارم و بازی میکنم ولی این اواخر وقت نمیکنم بیام غارت کنم و فقط پاپ بازی میکنم
به یک یار عزیز و دوست خوب و شخصی با تجربه احتیاج دارم تا یک مدت برام غارت خوبی کنه و البته غارتگر خوبیم باشه
اگر در سرور 16 هم بازی میکنه بهش کمک میکنم
راستی اگه خواستی کمکم کنی نگران نیرو نباش آمار دقیق نمیدم ولی تو شهر اولم بالای 30هزارتا کماندار دارم
البته شمشیرزنمم زیادتره
منتظر یکی از شما عزیزان هستم
من هستم تازه نیروسازیم میتونم برات بکنم
ولی اگه یه غارتگر میخوای که خیلی برات فارم گیری کنه و غارتت را کلی ببره بالا و یه لیست فارم طولانی تحویلت بده من بهت شوالیه را پیشنهاد میکنم اکانتو بده دستش نصف نیروهاتو به باد میده ولی یه لیست فارم طولانی برات درست میکنه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][b]سلام دوستان من در سرور 16 اکانت dr.depredator رو دارم و بازی میکنم ولی این اواخر وقت نمیکنم بیام غارت کنم و فقط پاپ بازی میکنم
به یک یار عزیز و دوست خوب و شخصی با تجربه احتیاج دارم تا یک مدت برام غارت خوبی کنه و البته غارتگر خوبیم باشه
راستی اگه خواستی کمکم کنی نگران نیرو نباش آمار دقیق نمیدم ولی تو شهر اولم بالای 30هزارتا کماندار دارم
البته شمشیرزنمم زیادتره
منتظر یکی از شما عزیزان هستم:)[/b][/div][/quote]
ولی اگه یه غارتگر میخوای که خیلی برات فارم گیری کنه و غارتت را کلی ببره بالا و یه لیست فارم طولانی تحویلت بده من بهت شوالیه را پیشنهاد میکنم اکانتو بده دستش نصف نیروهاتو به باد میده ولی یه لیست فارم طولانی برات درست میکنه :mrgreen:
سلام دوستان من در سرور 16 اکانت dr.depredator رو دارم و بازی میکنم ولی این اواخر وقت نمیکنم بیام غارت کنم و فقط پاپ بازی میکنم
البته شمشیرزنمم زیادتره
منتظر یکی از شما عزیزان هستم
ولی اگه یه غارتگر میخوای که خیلی برات فارم گیری کنه و غارتت را کلی ببره بالا و یه لیست فارم طولانی تحویلت بده من بهت شوالیه را پیشنهاد میکنم اکانتو بده دستش نصف نیروهاتو به باد میده ولی یه لیست فارم طولانی برات درست میکنه
i knew you were trouble
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][b]سلام دوستان من در سرور 16 اکانت dr.depredator رو دارم و بازی میکنم ولی این اواخر وقت نمیکنم بیام غارت کنم و فقط پاپ بازی میکنم
البته شمشیرزنمم زیادتره
منتظر یکی از شما عزیزان هستم:)[/b][/div][/quote]
ولی اگه یه غارتگر میخوای که خیلی برات فارم گیری کنه و غارتت را کلی ببره بالا و یه لیست فارم طولانی تحویلت بده من بهت شوالیه را پیشنهاد میکنم اکانتو بده دستش نصف نیروهاتو به باد میده ولی یه لیست فارم طولانی برات درست میکنه :mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.