قبوله ولی طبق حرف خودت 10میل در روز بیشترم تونستی غارت کن
یک روز جانشینی ببینم میتونی اینقدر غارت کنی یا نه
قبوله؟
قبول . ولی شرایط اکانتت باید خوب باشه.
چه جالب
بیا تو سرور 16با هر اکانتی که ماله خودت بهم پیام بده جانشینت کنم و حمله و ارسال نیرو رو برات فعال کنم
عزیز گفتم که بچه های همبازیم میدونن بهترین فارم گیرو غارتگر اکانت هستم جانشین 2 نفر هم هستم رایانمم یه سری مشکلاتی داره در سرور 16 سرور های دیگه خواستیی در خودمتتم
مرسی من فقط تو سرور 16 فعلا هستم و غارتگر میخوام
من اکانتم 5500 نفر جمیت داره و رتبه هجومیم 200 اگه خواستی میتونی بهم پیام بدی فارمات چجوین ؟
خوبن
ولی اگه تونستی تو بازی برام فارم گیر بیار
غارت این هفتت تا الان چقدر بوده اینجا کپیش کن
22037526
این مطلب در 1392/05/25 20:14:34 نوشته شده است و در 1392/05/25 20:19:15 ویرایش شده است .
Admin
[quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]باید غارتمون تو سرور14 رو ببینی....[/div][/quote]
چقدر غارت زدی؟100میل میشه؟؟تو یه هفته ؟ [/div][/quote]
10 میل در روز.[/div][/quote]
قبوله؟[/div][/quote]
قبول . ولی شرایط اکانتت باید خوب باشه.[/div][/quote]
چه جالب :lol::lol::lol:[/div][/quote]
بیا تو سرور 16با هر اکانتی که ماله خودت بهم پیام بده جانشینت کنم و حمله و ارسال نیرو رو برات فعال کنم[/div][/quote]
عزیز گفتم که بچه های همبازیم میدونن بهترین فارم گیرو غارتگر اکانت هستم جانشین 2 نفر هم هستم رایانمم یه سری مشکلاتی داره در سرور 16 سرور های دیگه خواستیی در خودمتتم [/div][/quote]
مرسی من فقط تو سرور 16 فعلا هستم و غارتگر میخوام[/div][/quote]
من اکانتم 5500 نفر جمیت داره و رتبه هجومیم 200 اگه خواستی میتونی بهم پیام بدی فارمات چجوین ؟[/div][/quote]
خوبن
[/div][/quote]
22037526
قبوله؟
چه جالب
بیا تو سرور 16با هر اکانتی که ماله خودت بهم پیام بده جانشینت کنم و حمله و ارسال نیرو رو برات فعال کنم
عزیز گفتم که بچه های همبازیم میدونن بهترین فارم گیرو غارتگر اکانت هستم جانشین 2 نفر هم هستم رایانمم یه سری مشکلاتی داره در سرور 16 سرور های دیگه خواستیی در خودمتتم
من اکانتم 5500 نفر جمیت داره و رتبه هجومیم 200 اگه خواستی میتونی بهم پیام بدی فارمات چجوین ؟
خوبن
22037526
چه زیاد چقدر حرف میزنما
بیشتر تلاش بوگول
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]باید غارتمون تو سرور14 رو ببینی....[/div][/quote]
قبوله؟[/div][/quote]
بیا تو سرور 16با هر اکانتی که ماله خودت بهم پیام بده جانشینت کنم و حمله و ارسال نیرو رو برات فعال کنم[/div][/quote]
عزیز گفتم که بچه های همبازیم میدونن بهترین فارم گیرو غارتگر اکانت هستم جانشین 2 نفر هم هستم رایانمم یه سری مشکلاتی داره در سرور 16 سرور های دیگه خواستیی در خودمتتم [/div][/quote]
من اکانتم 5500 نفر جمیت داره و رتبه هجومیم 200 اگه خواستی میتونی بهم پیام بدی فارمات چجوین ؟[/div][/quote]
خوبن
[/div][/quote]
22037526[/div][/quote]
چه زیاد :roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen: چقدر حرف میزنما :cry::cry::cry:
بیشتر تلاش بوگول :|
من غارت بلد نیستم ولی میتونم سربازاتو بکوبم به درو دیوار میخوای؟
دروغ گو 2 تا مدال غارت داری با 2 تا مهاجمین راستی الکابو میای رو اک من اس 15 ؟؟ رنک 100 هست با 200 فارم تپل خیلی تپل؟؟عایا؟
بیا خصوصی کارت دارم
این مطلب در 1392/05/25 20:16:59 نوشته شده است و در 1392/05/25 20:18:50 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]من غارت بلد نیستم ولی میتونم سربازاتو بکوبم به درو دیوار میخوای؟:roll::roll:[/div][/quote]
دروغ گو 2 تا مدال غارت داری با 2 تا مهاجمین راستی الکابو میای رو اک من اس 15 ؟؟ رنک 100 هست با 200 فارم تپل خیلی تپل؟؟عایا؟:roll:
بیا خصوصی کارت دارم
دروغ گو 2 تا مدال غارت داری با 2 تا مهاجمین راستی الکابو میای رو اک من اس 15 ؟؟ رنک 100 هست
بیا خصوصی کارت دارم
من میتونم بیام ها
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]من غارت بلد نیستم ولی میتونم سربازاتو بکوبم به درو دیوار میخوای؟:roll::roll:[/div][/quote]
دروغ گو 2 تا مدال غارت داری با 2 تا مهاجمین راستی الکابو میای رو اک من اس 15 ؟؟ رنک 100 هست
بیا خصوصی کارت دارم [/div][/quote]
من میتونم بیام ها
بیا خصوصی کارت دارم
من میتونم بیام ها
مثل اینکه با الکابو بودیما
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]rrzo[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]من غارت بلد نیستم ولی میتونم سربازاتو بکوبم به درو دیوار میخوای؟:roll::roll:[/div][/quote]
من میتونم بیام ها[/div][/quote]
مثل اینکه با الکابو بودیما :mrgreen::mrgreen:
قبوله؟
چه جالب
خوبن
32037526
پس بیخیال خودم هیچ کاری نمیکنم بیشتر ازت غارت دارم
مرسی به فکر بودی
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]باید غارتمون تو سرور14 رو ببینی....[/div][/quote]
قبوله؟[/div][/quote]
خوبن
[/div][/quote]
32037526[/div][/quote]
پس بیخیال خودم هیچ کاری نمیکنم بیشتر ازت غارت دارم
مرسی به فکر بودی
بیا خصوصی کارت دارم
من میتونم بیام ها
مثل اینکه با الکابو بودیما
میدونم گفتم اگه خواستی من از سرو 7 بودم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]rrzo[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]من غارت بلد نیستم ولی میتونم سربازاتو بکوبم به درو دیوار میخوای؟:roll::roll:[/div][/quote]
من میتونم بیام ها[/div][/quote]
مثل اینکه با الکابو بودیما :mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
میدونم گفتم اگه خواستی من از سرو 7 بودم
[quote][div][b]rrzo[/b][/div][div]سلام داش من میتونم تا دوشنبه نیروتو 4 برابر و 5500 جمعیتتو 10000 کنم داش غارتتم میبرم رو 200 میل یا 500 600[/div][/quote]
اسم اکانتت تو سرور16 چیه؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.