سلام دوستان من در سرور 16 اکانت dr.depredator رو دارم و بازی میکنم ولی این اواخر وقت نمیکنم بیام غارت کنم و فقط پاپ بازی میکنم
به یک یار عزیز و دوست خوب و شخصی با تجربه احتیاج دارم تا یک مدت برام غارت خوبی کنه و البته غارتگر خوبیم باشه
اگر در سرور 16 هم بازی میکنه بهش کمک میکنم
راستی اگه خواستی کمکم کنی نگران نیرو نباش آمار دقیق نمیدم ولی تو شهر اولم بالای 30هزارتا کماندار دارم
البته شمشیرزنمم زیادتره
منتظر یکی از شما عزیزان هستم
داداش من بشم؟
تو سرور 16 بازی نمی کنم ولی 15 هستم
من برای سرور 16 پلیر غارتگر میخوام و فقط جانشینت میکنم رمز اکانتو نمیدم
نمیدونم که غارتت چطوره من غارتگر میخوام
پس ولش کن بذار قوی تره ها بیان من زیاد وقت ندارم تو 15 به زور میگردونم 13 تا شهرو
[quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][b]سلام دوستان من در سرور 16 اکانت dr.depredator رو دارم و بازی میکنم ولی این اواخر وقت نمیکنم بیام غارت کنم و فقط پاپ بازی میکنم
به یک یار عزیز و دوست خوب و شخصی با تجربه احتیاج دارم تا یک مدت برام غارت خوبی کنه و البته غارتگر خوبیم باشه
اگر در سرور 16 هم بازی میکنه بهش کمک میکنم
راستی اگه خواستی کمکم کنی نگران نیرو نباش آمار دقیق نمیدم ولی تو شهر اولم بالای 30هزارتا کماندار دارم
البته شمشیرزنمم زیادتره
منتظر یکی از شما عزیزان هستم:)[/b][/div][/quote]
داداش من بشم؟:)
تو سرور 16 بازی نمی کنم ولی 15 هستم[/div][/quote]
من برای سرور 16 پلیر غارتگر میخوام و فقط جانشینت میکنم رمز اکانتو نمیدم
نمیدونم که غارتت چطوره من غارتگر میخوام
[/div][/quote]
پس ولش کن بذار قوی تره ها بیان من زیاد وقت ندارم تو 15 به زور میگردونم 13 تا شهرو:oops:
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]باید غارتمون تو سرور14 رو ببینی....[/div][/quote]
چقدر غارت زدی؟100میل میشه؟؟تو یه هفته ؟ [/div][/quote]
10 میل در روز.[/div][/quote]
قبوله ولی طبق حرف خودت 10میل در روز بیشترم تونستی غارت کن
یک روز جانشینی ببینم میتونی اینقدر غارت کنی یا نه
قبوله؟
قبوله؟
قبول . ولی شرایط اکانتت باید خوب باشه.
چه جالب
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]باید غارتمون تو سرور14 رو ببینی....[/div][/quote]
قبوله؟[/div][/quote]
قبول . ولی شرایط اکانتت باید خوب باشه.[/div][/quote]
چه جالب :lol::lol::lol:
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]باید غارتمون تو سرور14 رو ببینی....[/div][/quote]
قبوله؟[/div][/quote]
قبول . ولی شرایط اکانتت باید خوب باشه.[/div][/quote]
چه جالب :lol::lol::lol:[/div][/quote]
بیا تو سرور 16با هر اکانتی که ماله خودت بهم پیام بده جانشینت کنم و حمله و ارسال نیرو رو برات فعال کنم
اگه رمز و پس بدی من روزی 25 میل بیشتر غارت میکنم برات حتی 50 میل
ok بیا
رمز: 9912036
[quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]rrzo[/b][/div][div]اگه رمز و پس بدی من روزی 25 میل بیشتر غارت میکنم برات حتی 50 میل[/div][/quote]
ok بیا
رمز: 9912036[/div][/quote]
:shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.