[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]m.mehdi93[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]m.mehdi93[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]m.mehdi93[/b][/div][div]نگاه به جمعیتم نکنین:ugeek: نیرو هام بالای 10 هزار تان:geek:[/div][/quote]
کدومی تو؟[/div][/quote]
وا مگه دیوونم بگم :lol::lol: تو باور کردی نیرو هام:lol::lol:[/div][/quote]
:roll:جمعیتت چنده[/div][/quote]
بگم که مشخص میشم:?[/div][/quote]
:roll::roll:اخه یکی بقلمه جمعیتش 10 تاس می ترسم تو باشی[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol: نه من نیستم اونم فارممه ولی الان تو هم فارم میکنم:geek:
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]m.mehdi93[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div]سرعت ساخت سربازو تو 10 دقیقه 7 تا ساخت:o:o:o[/div][/quote]
باگه8-)[/div][/quote]
:?:?:?چرا بد نامم می کنی من باگ بلد نیستم[/div][/quote]
بحرحال باگه :ugeek:
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div]کییییییییییییییییییییییی میادددددددددددددددد نبرد افکاررررررررررررررر[/div][/quote]
من که منابع ندارم و گرنه میومدم :mrgreen:
نامرد هرکی شهرش تو 0 0 باشه اولین نفر ثبت نامی میگم چقد جمعیتش بالاس
اه اه اه چقدر ذوق کرد
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div]اون شهر کیه تو 0 0[/div][/quote]
من[/div][/quote]
:o:o:o:o:o:o:o:oنامرد هرکی شهرش تو 0 0 باشه اولین نفر ثبت نامی میگم چقد جمعیتش بالاس [/div][/quote]
اه اه اه چقدر ذوق کرد :|
نامرد هرکی شهرش تو 0 0 باشه اولین نفر ثبت نامی میگم چقد جمعیتش بالاس
اه اه اه چقدر ذوق کرد
جلف
وای چه سریع سرباز می سازه تو نیم ساعت 22 تا ردیف شد
باگه
امضای من به چه دردتون میخوره
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div]اون شهر کیه تو 0 0[/div][/quote]
من[/div][/quote]
:o:o:o:o:o:o:o:oنامرد هرکی شهرش تو 0 0 باشه اولین نفر ثبت نامی میگم چقد جمعیتش بالاس [/div][/quote]
اه اه اه چقدر ذوق کرد :|[/div][/quote]
:|:|:|جلف[/div][/quote]
وای چه سریع سرباز می سازه تو نیم ساعت 22 تا ردیف شد[/div][/quote]
باگه8-)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.