دیدی پس هم جوجویی هم میترسی هم زرنگی کردی اول چند روز وایسادی تا قوی بشی بعد به ما گفتی این نامردیه
من خودمم 1 هفته و نیم عقب افتادم وضعیتم اینه
تازه اصلا تو چیکار داری من کی شروع کردم؟؟؟
همین که بهتون دادم کلیه
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]برید به کل جهان بگید بیان:lol:
باز اتحاد ما قوی تره
[/div][/quote]
اسمت تو بازی؟؟؟[/div][/quote]
[b]saleh[/b][/div][/quote]
دیدی پس هم جوجویی هم میترسی هم زرنگی کردی اول چند روز وایسادی تا قوی بشی بعد به ما گفتی این نامردیه[/div][/quote]
من خودمم 1 هفته و نیم عقب افتادم وضعیتم اینه
تازه اصلا تو چیکار داری من کی شروع کردم؟؟؟
:mrgreen: همین که بهتون دادم کلیه
صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟ ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم
جر بده عکشو بفرست اگه جر دادی جنگو بر میدارم
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟:lol::lol::lol::lol: ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم[/div][/quote]
:mrgreen: جر بده عکشو بفرست اگه جر دادی جنگو بر میدارم
صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟ ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم
Ƙєηѕнι
:lol::lol:[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟:lol::lol::lol::lol: ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم[/div][/quote]
:mrgreen: جر بده عکشو بفرست اگه جر دادی جنگو بر میدارم[/div][/quote]
اقا من پست دارم تو داراگون تو سفارت اون صفحه های 3 و 4 چیه
قابلیتای مدیریتته دیگه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]:lol::lol:[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟:lol::lol::lol::lol: ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم[/div][/quote]
[/div][/quote]
اقا من پست دارم تو داراگون تو سفارت اون صفحه های 3 و 4 چیه:oops::oops:[/div][/quote]
قابلیتای مدیریتته دیگه :lol::lol:
قابلیتای مدیریتته دیگه
می دونم چی نوشتهخ یکی بگه دارم دیوونه میشم
بور ترجمه گر
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]:lol::lol:[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟:lol::lol::lol::lol: ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم[/div][/quote]
[/div][/quote]
اقا من پست دارم تو داراگون تو سفارت اون صفحه های 3 و 4 چیه:oops::oops:[/div][/quote]
قابلیتای مدیریتته دیگه :lol::lol:[/div][/quote]
می دونم چی نوشتهخ یکی بگه دارم دیوونه میشم[/div][/quote]
بور ترجمه گر
قابلیتای مدیریتته دیگه
بور ترجمه گر
اقا جدی بهم کمک کنیم هر هفته یکی مدال اول تو هر چیزی میخواد باشه بگیره بازی شیرین تر میشه
برو بابا
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]:lol::lol:[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟:lol::lol::lol::lol: ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم[/div][/quote]
[/div][/quote]
بور ترجمه گر [/div][/quote]
اقا جدی بهم کمک کنیم هر هفته یکی مدال اول تو هر چیزی میخواد باشه بگیره بازی شیرین تر میشه[/div][/quote]
برو بابا :lol::lol:
قابلیتای مدیریتته دیگه
بور ترجمه گر
اقا جدی بهم کمک کنیم هر هفته یکی مدال اول تو هر چیزی میخواد باشه بگیره بازی شیرین تر میشه
برو بابا
غیر دفاع همشون برا منه
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]:lol::lol:[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟:lol::lol::lol::lol: ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم[/div][/quote]
[/div][/quote]
اقا جدی بهم کمک کنیم هر هفته یکی مدال اول تو هر چیزی میخواد باشه بگیره بازی شیرین تر میشه[/div][/quote]
برو بابا :lol::lol:[/div][/quote]
:lol::lol:غیر دفاع همشون برا منه
قابلیتای مدیریتته دیگه
بور ترجمه گر
برو بابا
غیر دفاع همشون برا منه
آره دیگه به ما نمیگی خودت شروع میکنی همینه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]:lol::lol:[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟:lol::lol::lol::lol: ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم[/div][/quote]
[/div][/quote]
برو بابا :lol::lol:[/div][/quote]
:lol::lol:غیر دفاع همشون برا منه[/div][/quote]
آره دیگه به ما نمیگی خودت شروع میکنی همینه :evil::geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.