صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟ ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم
جر بده عکشو بفرست اگه جر دادی جنگو بر میدارم
اقا من پست دارم تو داراگون تو سفارت اون صفحه های 3 و 4 چیه
قابلیتای مدیریتته دیگه
می دونم چی نوشتهخ یکی بگه دارم دیوونه میشم
بور ترجمه گر
اقا جدی بهم کمک کنیم هر هفته یکی مدال اول تو هر چیزی میخواد باشه بگیره بازی شیرین تر میشه
برو بابا
غیر دفاع همشون برا منه
شوخی نگردم جدی گفتم اونایی که تو ده بست هستن با هم باشیم هر هفته نوبت بندی مثلا این هفته فلانی 1 پیشرفت کسی ازش جلو زد با منجنیق میزنیمش
هر کی شاخ تر مدالش بیشتر
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]:lol::lol:[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟:lol::lol::lol::lol: ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم[/div][/quote]
:mrgreen: جر بده عکشو بفرست اگه جر دادی جنگو بر میدارم[/div][/quote]
[/div][/quote]
اقا من پست دارم تو داراگون تو سفارت اون صفحه های 3 و 4 چیه:oops::oops:[/div][/quote]
قابلیتای مدیریتته دیگه :lol::lol:[/div][/quote]
می دونم چی نوشتهخ یکی بگه دارم دیوونه میشم[/div][/quote]
بور ترجمه گر [/div][/quote]
اقا جدی بهم کمک کنیم هر هفته یکی مدال اول تو هر چیزی میخواد باشه بگیره بازی شیرین تر میشه[/div][/quote]
برو بابا :lol::lol:[/div][/quote]
:lol::lol:غیر دفاع همشون برا منه[/div][/quote]
شوخی نگردم جدی گفتم اونایی که تو ده بست هستن با هم باشیم هر هفته نوبت بندی مثلا این هفته فلانی 1 پیشرفت کسی ازش جلو زد با منجنیق میزنیمش:D[/div][/quote]
هر کی شاخ تر مدالش بیشتر :twisted:
صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟ ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم
قابلیتای مدیریتته دیگه
بور ترجمه گر
اقا جدی بهم کمک کنیم هر هفته یکی مدال اول تو هر چیزی میخواد باشه بگیره بازی شیرین تر میشه
برو بابا
غیر دفاع همشون برا منه
شوخی نگردم جدی گفتم اونایی که تو ده بست هستن با هم باشیم هر هفته نوبت بندی مثلا این هفته فلانی 1 پیشرفت کسی ازش جلو زد با منجنیق میزنیمش
هر کی شاخ تر مدالش بیشتر
میشکونمش
اسمت همینه دیگه نه ؟؟
اولین نفری که فارم میشه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]:lol::lol:[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟:lol::lol::lol::lol: ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم[/div][/quote]
[/div][/quote]
اقا من پست دارم تو داراگون تو سفارت اون صفحه های 3 و 4 چیه:oops::oops:[/div][/quote]
اقا جدی بهم کمک کنیم هر هفته یکی مدال اول تو هر چیزی میخواد باشه بگیره بازی شیرین تر میشه[/div][/quote]
شوخی نگردم جدی گفتم اونایی که تو ده بست هستن با هم باشیم هر هفته نوبت بندی مثلا این هفته فلانی 1 پیشرفت کسی ازش جلو زد با منجنیق میزنیمش:D[/div][/quote]
هر کی شاخ تر مدالش بیشتر :twisted:[/div][/quote]
میشکونمش:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::mrgreen:
[/div][/quote]
اسمت همینه دیگه نه ؟؟ :evil::evil::evil::evil::evil::evil:
اولین نفری که فارم میشه :evil:
حالا من تو بیمارستاانم خون میخوام تو داری حرف از جر میزنی:evil:[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]اینم عکسش :twisted:
http://uploadax.com/images/56272629854193862171.jpg[/div][/quote]
گفتیم دهنتو جر بدی نه دستتتو :mrgreen:[/div][/quote]
قابلیتای مدیریتته دیگه
بور ترجمه گر
برو بابا
غیر دفاع همشون برا منه
هر کی شاخ تر مدالش بیشتر
میشکونمش
اسمت همینه دیگه نه ؟؟
اولین نفری که فارم میشه
اله بابا تو هم سریع دف میگیری برا خودت احتیاجی فارم نیست تو زود تر شروع کردی این نامردیه پس حق بده ضعیف تر باشم
من همی ندیروز شب شروع کردم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]:lol::lol:[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟:lol::lol::lol::lol: ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم[/div][/quote]
[/div][/quote]
میشکونمش:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::mrgreen:
[/div][/quote]
اولین نفری که فارم میشه :evil:[/div][/quote]
اله بابا تو هم سریع دف میگیری برا خودت احتیاجی فارم نیست تو زود تر شروع کردی این نامردیه پس حق بده ضعیف تر باشم[/div][/quote]
من همی ندیروز شب شروع کردم :|
ترجمه شده آمار سرور آلمانی:
http://8pic.ir/images/47883044315763134869.jpg
خوب چرا اسم منو درست نکردی
[quote][div][b]saske[/b][/div][div]ترجمه شده آمار سرور آلمانی:
http://8pic.ir/images/47883044315763134869.jpg[/div][/quote]
خوب چرا اسم منو درست نکردی:lol::lol::lol::lol:
قابلیتای مدیریتته دیگه
بور ترجمه گر
برو بابا
غیر دفاع همشون برا منه
هر کی شاخ تر مدالش بیشتر
میشکونمش
اسمت همینه دیگه نه ؟؟
اولین نفری که فارم میشه
اله بابا تو هم سریع دف میگیری برا خودت احتیاجی فارم نیست تو زود تر شروع کردی این نامردیه پس حق بده ضعیف تر باشم
من همی ندیروز شب شروع کردم
منم دیشب ساعت .......... برو رو شهر معلومه اون موقع شروع کردم چرا تو قوی تری؟
چون تجربمون بیشتره
قمپوزوحال کردی؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali135987[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]:lol::lol:[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]صالح یه سوال چرا الکی اختلاف پیدا کردیم اصلا از کجا شروع شد؟:lol::lol::lol::lol: ای خدا دست بندازم دهنموجر بدم[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
اولین نفری که فارم میشه :evil:[/div][/quote]
اله بابا تو هم سریع دف میگیری برا خودت احتیاجی فارم نیست تو زود تر شروع کردی این نامردیه پس حق بده ضعیف تر باشم[/div][/quote]
من همی ندیروز شب شروع کردم :|[/div][/quote]
منم دیشب ساعت .......... برو رو شهر معلومه اون موقع شروع کردم چرا تو قوی تری؟[/div][/quote]
چون تجربمون بیشتره ;);):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
قمپوزوحال کردی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.