تا باشه از این سرورا
بچه ها من یکیو میخوام به مدت 4 روز رو اکانتم باشه چون دارم میرم مسافرت
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]ولی مردانه نکنه سرور قهرمانانه؟:lol:[/div][/quote]
تا باشه از این سرورا :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
بچه ها من یکیو میخوام به مدت 4 روز رو اکانتم باشه چون دارم میرم مسافرت :oops::oops:
تا باشه از این سرورا
داش شوال من هستم
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]ولی مردانه نکنه سرور قهرمانانه؟:lol:[/div][/quote]
بچه ها من یکیو میخوام به مدت 4 روز رو اکانتم باشه چون دارم میرم مسافرت :oops::oops:[/div][/quote]
داش شوال من هستم
آقا بزار یه چیزی رو روشن کنم: خدایی دارم ب زبون روزه میگم دروغ بگم خدا بزنه تو کمرم
آقا من این اتحادو زدم تا همه تو یک اتحاد نباشند بیاید متحد شیم ما یه دسته آلمانی ها و ضعیفا یه دسته دیگه چون بازی اینطوری یک طرفه میشه
Ƙєηѕнι
آقا بزار یه چیزی رو روشن کنم: خدایی دارم ب زبون روزه میگم دروغ بگم خدا بزنه تو کمرم
آقا من این اتحادو زدم تا همه تو یک اتحاد نباشند بیاید متحد شیم ما یه دسته آلمانی ها و ضعیفا یه دسته دیگه چون بازی اینطوری یک طرفه میشه :ugeek:
تا باشه از این سرورا
داش شوال من هستم
جانشین بوگولم ؟؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]ولی مردانه نکنه سرور قهرمانانه؟:lol:[/div][/quote]
بچه ها من یکیو میخوام به مدت 4 روز رو اکانتم باشه چون دارم میرم مسافرت :oops::oops:[/div][/quote]
داش شوال من هستم[/div][/quote]
جانشین بوگولم ؟؟
آقا من این اتحادو زدم تا همه تو یک اتحاد نباشند بیاید متحد شیم ما یه دسته آلمانی ها و ضعیفا یه دسته دیگه چون بازی اینطوری یک طرفه میشه
یک طرفه دوست دارم دیگه هم عضو گیری نداریم لطفا درخواست ندید
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]آقا بزار یه چیزی رو روشن کنم: خدایی دارم ب زبون روزه میگم دروغ بگم خدا بزنه تو کمرم
آقا من این اتحادو زدم تا همه تو یک اتحاد نباشند بیاید متحد شیم ما یه دسته آلمانی ها و ضعیفا یه دسته دیگه چون بازی اینطوری یک طرفه میشه :ugeek:[/div][/quote]
یک طرفه دوست دارم دیگه هم عضو گیری نداریم لطفا درخواست ندید :ugeek::ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.