هر کی کلمه تشکرو تکرار کنه خره.
داره میره رو مخم دیگه
شوخی بود ناراحت نشید
ولی خدایی تشکرو ول کنید بحث عوض کنید
بینگو میگم شاخمون تویی ها دمت گرم خیلی خفنی کلا همه چیت از همه بیشتره ایول ایول.....
نفر دوم کیه؟؟؟
من
دوم خوده zychf احتمالا
شما یه پست خوب از خودت نشون بده مهدی
این دیگه چه کاربریه؟
شما یی اسمت همینه نمیتونم بخونم
من Z S E D C L هستم اسمم هم هیچ معنای خاصی نداره و هیچ جوره تلفظ نمیشه همینجوری زدم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هر کی کلمه تشکرو تکرار کنه خره.:lol:
داره میره رو مخم دیگه :|:|:evil:
شوخی بود ناراحت نشید
[/div][/quote]
بینگو میگم شاخمون تویی ها دمت گرم خیلی خفنی:shock: کلا همه چیت از همه بیشتره ایول ایول.....
نفر دوم کیه؟؟؟[/div][/quote]
من :)[/div][/quote]
دوم خوده zychf احتمالا
شما یه پست خوب از خودت نشون بده مهدی :|[/div][/quote]
این دیگه چه کاربریه؟:shock:[/div][/quote]
شما یی اسمت همینه نمیتونم بخونم [/div][/quote]
من Z S E D C L هستم اسمم هم هیچ معنای خاصی نداره و هیچ جوره تلفظ نمیشه همینجوری زدم:lol::lol::lol:
هر کی کلمه تشکرو تکرار کنه خره.
داره میره رو مخم دیگه
شوخی بود ناراحت نشید
بینگو میگم شاخمون تویی ها دمت گرم خیلی خفنی کلا همه چیت از همه بیشتره ایول ایول.....
نفر دوم کیه؟؟؟
من
دوم خوده zychf احتمالا
شما یه پست خوب از خودت نشون بده مهدی
این دیگه چه کاربریه؟
شما یی اسمت همینه نمیتونم بخونم
من Z S E D C L هستم اسمم هم هیچ معنای خاصی نداره و هیچ جوره تلفظ نمیشه همینجوری زدم
اسپمر بزرگ
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هر کی کلمه تشکرو تکرار کنه خره.:lol:
داره میره رو مخم دیگه :|:|:evil:
شوخی بود ناراحت نشید
[/div][/quote]
بینگو میگم شاخمون تویی ها دمت گرم خیلی خفنی:shock: کلا همه چیت از همه بیشتره ایول ایول.....
نفر دوم کیه؟؟؟[/div][/quote]
من :)[/div][/quote]
دوم خوده zychf احتمالا
شما یه پست خوب از خودت نشون بده مهدی :|[/div][/quote]
این دیگه چه کاربریه؟:shock:[/div][/quote]
شما یی اسمت همینه نمیتونم بخونم [/div][/quote]
من Z S E D C L هستم اسمم هم هیچ معنای خاصی نداره و هیچ جوره تلفظ نمیشه همینجوری زدم:lol::lol::lol:[/div][/quote]
اسپمر بزرگ:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.