من میخواستم برم لایکامو برای مدیر بردارم که یه وقت شاخ نشه
خداییش مدیرانجمن بین کل پشتیبانی از همشون بهتره. خدایی تا الان جواب سربالا نداده بهم یا نپیچونده منو. دمش گرم انجمنو بهترش کرد
سلام دوست عزیز
متاسفانه شما انجمن رو تبدیل به چت روم کرده اید.
در صورت تکرار ip شما مسدود خواهد شد
ما رفتیم خد
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من میخواستم برم لایکامو برای مدیر بردارم که یه وقت شاخ نشه :lol::lol:[/div][/quote]
خداییش مدیرانجمن بین کل پشتیبانی از همشون بهتره. خدایی تا الان جواب سربالا نداده بهم یا نپیچونده منو. دمش گرم انجمنو بهترش کرد;)
همشو مدیون داداش بینگو هستیم که خیلی خوب سر حرفش موند
یعنی چی؟
سر چه حرفی؟
مگه من اصلا حرفی زدم
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]همشو مدیون داداش بینگو هستیم که خیلی خوب سر حرفش موند [/div][/quote]
یعنی چی؟
سر چه حرفی؟:shock:
مگه من اصلا حرفی زدم:shock:
همشو مدیون داداش بینگو هستیم که خیلی خوب سر حرفش موند
یعنی چی؟
سر چه حرفی؟
مگه من اصلا حرفی زدم
راس میگه همش من حرف میزدم
بینگو انجمنت رفته بود تو رقابت کسی اونجا مال من لایک نمیکرد
ولی خب هر دو تا شو میریم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]همشو مدیون داداش بینگو هستیم که خیلی خوب سر حرفش موند [/div][/quote]
یعنی چی؟
سر چه حرفی؟:shock:
مگه من اصلا حرفی زدم:shock:[/div][/quote]
راس میگه همش من حرف میزدم
بینگو انجمنت رفته بود تو رقابت کسی اونجا مال من لایک نمیکرد:mrgreen::mrgreen:
ولی خب هر دو تا شو میریم :roll:
خداییش مدیرانجمن بین کل پشتیبانی از همشون بهتره. خدایی تا الان جواب سربالا نداده بهم یا نپیچونده منو. دمش گرم انجمنو بهترش کرد
الکی ازش پشتیبانی نکنید والا صد بار منو پیچونده حالا درسته بعد از یه سال این روز ها هی دارن سوپرایز می کنند ولی خب در پیچوندن رو دست ندارند چه مدیر انجمن چه پشتیبانی
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من میخواستم برم لایکامو برای مدیر بردارم که یه وقت شاخ نشه :lol::lol:[/div][/quote]
خداییش مدیرانجمن بین کل پشتیبانی از همشون بهتره. خدایی تا الان جواب سربالا نداده بهم یا نپیچونده منو. دمش گرم انجمنو بهترش کرد;)[/div][/quote]
الکی ازش پشتیبانی نکنید والا صد بار منو پیچونده حالا درسته بعد از یه سال این روز ها هی دارن سوپرایز می کنند ولی خب در پیچوندن رو دست ندارند چه مدیر انجمن چه پشتیبانی
خداییش مدیر اینطوری نبوده دیگه. پشتیبانی که سالی 12 ماه جواب ادمو نمیده ولی حداقلش مدیر جوابو میده
سلام دوست عزیز
متاسفانه شما انجمن رو تبدیل به چت روم کرده اید.
در صورت تکرار ip شما مسدود خواهد شد
ما رفتیم خد
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من میخواستم برم لایکامو برای مدیر بردارم که یه وقت شاخ نشه :lol::lol:[/div][/quote]
خداییش مدیرانجمن بین کل پشتیبانی از همشون بهتره. خدایی تا الان جواب سربالا نداده بهم یا نپیچونده منو. دمش گرم انجمنو بهترش کرد;)[/div][/quote]
الکی ازش پشتیبانی نکنید والا صد بار منو پیچونده حالا درسته بعد از یه سال این روز ها هی دارن سوپرایز می کنند ولی خب در پیچوندن رو دست ندارند چه مدیر انجمن چه پشتیبانی[/div][/quote]
خداییش مدیر اینطوری نبوده دیگه. پشتیبانی که سالی 12 ماه جواب ادمو نمیده ولی حداقلش مدیر جوابو میده
مدیر امروز باعث شد اکانتمون از مسدودی در بیاد
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من میخواستم برم لایکامو برای مدیر بردارم که یه وقت شاخ نشه :lol::lol:[/div][/quote]
الکی ازش پشتیبانی نکنید والا صد بار منو پیچونده حالا درسته بعد از یه سال این روز ها هی دارن سوپرایز می کنند ولی خب در پیچوندن رو دست ندارند چه مدیر انجمن چه پشتیبانی[/div][/quote]
خداییش مدیر اینطوری نبوده دیگه. پشتیبانی که سالی 12 ماه جواب ادمو نمیده ولی حداقلش مدیر جوابو میده[/div][/quote]
مدیر امروز باعث شد اکانتمون از مسدودی در بیاد :):)
مدیر امروز باعث شد اکانتمون از مسدودی در بیاد
پس با همون میتونی بیای
inera@att.net
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من میخواستم برم لایکامو برای مدیر بردارم که یه وقت شاخ نشه :lol::lol:[/div][/quote]
خداییش مدیر اینطوری نبوده دیگه. پشتیبانی که سالی 12 ماه جواب ادمو نمیده ولی حداقلش مدیر جوابو میده[/div][/quote]
مدیر امروز باعث شد اکانتمون از مسدودی در بیاد :):)[/div][/quote]
پس با همون میتونی بیای:)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.