فعلا که من یه گروه دارم از بینگو هم می زنم جلو به امید خدا
بچه های گروه تشکر یادتون نره
بینگو خودش تنهایی یه گروهه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]فعلا که من یه گروه دارم از بینگو هم می زنم جلو به امید خدا
بچه های گروه تشکر یادتون نره[/div][/quote]
بینگو خودش تنهایی یه گروهه :?
زدی که چی میشه مثلا؟
بهت کاپ میدن؟
یا 1000 تا سکه رایگان؟
والا بابا این بچه بازیارو نکنید هر کسی مال خودش باشه گروه بزنیم گروه بزنیم
این طوری که بد تر از اسپمریه تشکر الکی هم نزنید برای هم راستی اونایی هم که واقعا لایق تشکرن برای پستای مفیدشون بزنید خسیس بازی هم نکنید
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]فعلا که من یه گروه دارم از بینگو هم می زنم جلو به امید خدا
زدی که چی میشه مثلا؟
بهت کاپ میدن؟
یا 1000 تا سکه رایگان؟:|[/div][/quote]
والا بابا این بچه بازیارو نکنید هر کسی مال خودش باشه گروه بزنیم گروه بزنیم :?
این طوری که بد تر از اسپمریه تشکر الکی هم نزنید برای هم راستی اونایی هم که واقعا لایق تشکرن برای پستای مفیدشون بزنید خسیس بازی هم نکنید:?
زدی که چی میشه مثلا؟
بهت کاپ میدن؟
یا 1000 تا سکه رایگان؟
این طوری که بد تر از اسپمریه تشکر الکی هم نزنید برای هم راستی اونایی هم که واقعا لایق تشکرن برای پستای مفیدشون بزنید خسیس بازی هم نکنید
بابا من که توی تشکر شانس ندارم . میام یه مطلب مفید و طولانی رو تایپ میکنم در حدی که دستم میشکنه بعد میام میبینم هیچکس لایک نزده . اینجا مثل اینکه همه بر علیه من دست به یکی کردن . خب وقتی اینجوری میکنید منم دیگه علاقه ای برای نوشتن این مطالب نشون نمیدم . اصلا به من چه که شما سطح علمیتون میخواد بره بالا یا نه . وگر نه کلی مطلب جالب اماده کرده بودم برای شما ....
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]فعلا که من یه گروه دارم از بینگو هم می زنم جلو به امید خدا
زدی که چی میشه مثلا؟
بهت کاپ میدن؟
این طوری که بد تر از اسپمریه تشکر الکی هم نزنید برای هم راستی اونایی هم که واقعا لایق تشکرن برای پستای مفیدشون بزنید خسیس بازی هم نکنید:?[/div][/quote]
بابا من که توی تشکر شانس ندارم . میام یه مطلب مفید و طولانی رو تایپ میکنم در حدی که دستم میشکنه بعد میام میبینم هیچکس لایک نزده . اینجا مثل اینکه همه بر علیه من دست به یکی کردن . خب وقتی اینجوری میکنید منم دیگه علاقه ای برای نوشتن این مطالب نشون نمیدم . اصلا به من چه که شما سطح علمیتون میخواد بره بالا یا نه . وگر نه کلی مطلب جالب اماده کرده بودم برای شما ....
زدی که چی میشه مثلا؟
بهت کاپ میدن؟
یا 1000 تا سکه رایگان؟
بعضیا خسیسا دیگه
برا بعضی کاربرا هم که قبلا زیاد تشکر خودردن و دیگه برا کاربرا جا افتاده که از بچه های خوب انجمنن بچه ها براشون بیشتر لایک میکنن
مثلا اگه من بیام فارمو تعریف کنم به صورت خیلی عالی و درست تعداد کمی لایک میکنن ولی اگه همینو بینگول یا چند تا دیگه بچه ها که خودتون میشناسید اینو بنویسن (کپیشو)لایک بیشتری میخورن
بچه های قدیمی میدونن چی میگم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]فعلا که من یه گروه دارم از بینگو هم می زنم جلو به امید خدا
زدی که چی میشه مثلا؟
بهت کاپ میدن؟
این طوری که بد تر از اسپمریه تشکر الکی هم نزنید برای هم راستی اونایی هم که واقعا لایق تشکرن برای پستای مفیدشون بزنید خسیس بازی هم نکنید:?[/div][/quote]
بابا من که توی تشکر شانس ندارم . میام یه مطلب مفید و طولانی رو تایپ میکنم در حدی که دستم میشکنه بعد میام میبینم هیچکس لایک نزده . اینجا مثل اینکه همه بر علیه من دست به یکی کردن . خب وقتی اینجوری میکنید منم دیگه علاقه ای برای نوشتن این مطالب نشون نمیدم . اصلا به من چه که شما سطح علمیتون میخواد بره بالا یا نه . وگر نه کلی مطلب جالب اماده کرده بودم برای شما ....[/div][/quote]
بعضیا خسیسا دیگه
برا بعضی کاربرا هم که قبلا زیاد تشکر خودردن و دیگه برا کاربرا جا افتاده که از بچه های خوب انجمنن بچه ها براشون بیشتر لایک میکنن
مثلا اگه من بیام فارمو تعریف کنم به صورت خیلی عالی و درست تعداد کمی لایک میکنن ولی اگه همینو بینگول یا چند تا دیگه بچه ها که خودتون میشناسید اینو بنویسن (کپیشو)لایک بیشتری میخورن
بچه های قدیمی میدونن چی میگم :)
نه بابا همین طوریش خیلی بیشتر به دلم میچسبه این بینگول
انوقت نیمشه باهاش شوخی کرد
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]خدا کنه بینگو مدیر انجمن 3 بشه [/div][/quote]
نه بابا همین طوریش خیلی بیشتر به دلم میچسبه این بینگول
انوقت نیمشه باهاش شوخی کرد :roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
هر کی کلمه تشکرو تکرار کنه خره.
داره میره رو مخم دیگه
شوخی بود ناراحت نشید
ولی خدایی تشکرو ول کنید بحث عوض کنید
چی بکیم خب؟؟؟تایپکو عدم میزنم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هر کی کلمه تشکرو تکرار کنه خره.:lol:
داره میره رو مخم دیگه :|:|:evil:
شوخی بود ناراحت نشید
[/div][/quote]
چی بکیم خب؟؟؟تایپکو عدم میزنم :|
هر کی کلمه تشکرو تکرار کنه خره.
داره میره رو مخم دیگه
شوخی بود ناراحت نشید
بینگو میگم شاخمون تویی ها دمت گرم خیلی خفنی کلا همه چیت از همه بیشتره ایول ایول.....
نفر دوم کیه؟؟؟
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هر کی کلمه تشکرو تکرار کنه خره.:lol:
داره میره رو مخم دیگه :|:|:evil:
شوخی بود ناراحت نشید
[/div][/quote]
بینگو میگم شاخمون تویی ها دمت گرم خیلی خفنی:shock: کلا همه چیت از همه بیشتره ایول ایول.....
نفر دوم کیه؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.