من میخواستم برم لایکامو برای مدیر بردارم که یه وقت شاخ نشه
خداییش مدیرانجمن بین کل پشتیبانی از همشون بهتره. خدایی تا الان جواب سربالا نداده بهم یا نپیچونده منو. دمش گرم انجمنو بهترش کرد
الکی ازش پشتیبانی نکنید والا صد بار منو پیچونده حالا درسته بعد از یه سال این روز ها هی دارن سوپرایز می کنند ولی خب در پیچوندن رو دست ندارند چه مدیر انجمن چه پشتیبانی
خداییش مدیر اینطوری نبوده دیگه. پشتیبانی که سالی 12 ماه جواب ادمو نمیده ولی حداقلش مدیر جوابو میده
مدیر امروز باعث شد اکانتمون از مسدودی در بیاد
پس با همون میتونی بیای
اکانت بازیش
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من میخواستم برم لایکامو برای مدیر بردارم که یه وقت شاخ نشه :lol::lol:[/div][/quote]
خداییش مدیرانجمن بین کل پشتیبانی از همشون بهتره. خدایی تا الان جواب سربالا نداده بهم یا نپیچونده منو. دمش گرم انجمنو بهترش کرد;)[/div][/quote]
الکی ازش پشتیبانی نکنید والا صد بار منو پیچونده حالا درسته بعد از یه سال این روز ها هی دارن سوپرایز می کنند ولی خب در پیچوندن رو دست ندارند چه مدیر انجمن چه پشتیبانی[/div][/quote]
خداییش مدیر اینطوری نبوده دیگه. پشتیبانی که سالی 12 ماه جواب ادمو نمیده ولی حداقلش مدیر جوابو میده[/div][/quote]
مدیر امروز باعث شد اکانتمون از مسدودی در بیاد :):)[/div][/quote]
پس با همون میتونی بیای:)[/div][/quote]
اکانت بازیش
مدیر جان تشکر ها و تعداد پست مصلا هر نیم ساعت یه بار آپدیت میشه ؟؟
آخه الان واسه بینگو لایک کردم به تشکرش اضافه نشد
آره فکر کنم.حالا میخوایم چیکار همون لحظه اضافه بشه. پوینت ریدکال 1روز باید بگذره که زیاد شه ،حالا اینکه مدتش کمتره
inera@att.net
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]مدیر جان تشکر ها و تعداد پست مصلا هر نیم ساعت یه بار آپدیت میشه ؟؟
آخه الان واسه بینگو لایک کردم به تشکرش اضافه نشد :roll:[/div][/quote]
آره فکر کنم.حالا میخوایم چیکار همون لحظه اضافه بشه. پوینت ریدکال 1روز باید بگذره که زیاد شه ،حالا اینکه مدتش کمتره
خب رقابته دیگه
نمیشه یه کاری کنن تعداد پستو تشکرای اکانت های مسدود من بیاد رو این اکانت ؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]مدیر جان تشکر ها و تعداد پست مصلا هر نیم ساعت یه بار آپدیت میشه ؟؟
آره فکر کنم.حالا میخوایم چیکار همون لحظه اضافه بشه. پوینت ریدکال 1روز باید بگذره که زیاد شه ،حالا اینکه مدتش کمتره[/div][/quote]
خب رقابته دیگه :mrgreen::mrgreen:
خب رقابته دیگه
تعداد مهم نیست کیفیت مهمه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]مدیر جان تشکر ها و تعداد پست مصلا هر نیم ساعت یه بار آپدیت میشه ؟؟
آره فکر کنم.حالا میخوایم چیکار همون لحظه اضافه بشه. پوینت ریدکال 1روز باید بگذره که زیاد شه ،حالا اینکه مدتش کمتره[/div][/quote]
نمیشه یه کاری کنن تعداد پستو تشکرای اکانت های مسدود من بیاد رو این اکانت ؟[/div][/quote]
تعداد مهم نیست کیفیت مهمه:|
خب رقابته دیگه
تعداد مهم نیست کیفیت مهمه
بینول جان میدونم اصال تعداد پستو نیارن تعداد تشکرامو بیارن از 1700میزنه بالا تر
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]مدیر جان تشکر ها و تعداد پست مصلا هر نیم ساعت یه بار آپدیت میشه ؟؟
نمیشه یه کاری کنن تعداد پستو تشکرای اکانت های مسدود من بیاد رو این اکانت ؟[/div][/quote]
تعداد مهم نیست کیفیت مهمه:|[/div][/quote]
بینول جان میدونم اصال تعداد پستو نیارن تعداد تشکرامو بیارن از 1700میزنه بالا تر
لیست دوستان هم باید اضافه بشه و به کاربران درجه ی طلایی - نقره ای - برنزی - معمولی هم داده بشه + چت روم
چت روم خیلی مهم نیست ولی این کارو باید بکنن
بچه ها یه پیشنهاد هر ماه مدال بدنمثل بازی
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div]لیست دوستان هم باید اضافه بشه و به کاربران درجه ی طلایی - نقره ای - برنزی - معمولی هم داده بشه + چت روم[/div][/quote]
چت روم خیلی مهم نیست ولی این کارو باید بکنن
بچه ها یه پیشنهاد هر ماه مدال بدن:P:P:P:Pمثل بازی:P
فعلا که من یه گروه دارم از بینگو هم می زنم جلو به امید خدا
بچه های گروه تشکر یادتون نره
زدی که چی میشه مثلا؟
بهت کاپ میدن؟
یا 1000 تا سکه رایگان؟
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]فعلا که من یه گروه دارم از بینگو هم می زنم جلو به امید خدا
بچه های گروه تشکر یادتون نره[/div][/quote]
زدی که چی میشه مثلا؟
بهت کاپ میدن؟
یا 1000 تا سکه رایگان؟:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.