[quote][div][b]ehsanmoosavi[/b][/div][div]سایتشو میزارم حدس بزنین کدومشه؟
http://www.pardad.ir/N_%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D8%B2%D8%B4%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D9%84%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8%A7-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1_4305.aspx[/div][/quote]
اینا چی بود حال مارو بهم زدی باو
من خواستم یه عکس خوشگل از خودم بزارم ترسیدم فردا سرور 15 مزاحم پیدا شه
خدایی من خیلی خوشگلم
ما حتی از جنسیتت هم خبر نداریم؟!؟
شاید پسر باشم شاید دخمل
...............
[quote][div][b]ehsanmoosavi[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]من خواستم یه عکس خوشگل از خودم بزارم ترسیدم فردا سرور 15 مزاحم پیدا شه :?
خدایی من خیلی خوشگلم :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
ما حتی از جنسیتت هم خبر نداریم؟!؟[/div][/quote]
شاید پسر باشم شاید دخمل
خدایی من خیلی خوشگلم
[quote][div][b]ehsanmoosavi[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]من خواستم یه عکس خوشگل از خودم بزارم ترسیدم فردا سرور 15 مزاحم پیدا شه :?
:o
خدایی من خیلی خوشگلم
شاید پسر باشم شاید دخمل
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]ehsanmoosavi[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]من خواستم یه عکس خوشگل از خودم بزارم ترسیدم فردا سرور 15 مزاحم پیدا شه :?
شاید پسر باشم شاید دخمل [/div][/quote]
:shock::?
نویسنده یه چیز میدونستا نوشت انحراف ممنوع با شکلک گریه! اصلا نمیشه کنترل کرد...ببینید موضوع چی بود به کجا کشیده شد!!
حالا یه پست رو عدم زدم.داشت میرفت به ...
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]نویسنده یه چیز میدونستا نوشت انحراف ممنوع با شکلک گریه! اصلا نمیشه کنترل کرد...ببینید موضوع چی بود به کجا کشیده شد!![/div][/quote]
حالا یه پست رو عدم زدم.داشت میرفت به ...
نویسنده یه چیز میدونستا نوشت انحراف ممنوع با شکلک گریه! اصلا نمیشه کنترل کرد...ببینید موضوع چی بود به کجا کشیده شد!!
خوشم میاد منو درک می کنی
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]نویسنده یه چیز میدونستا نوشت انحراف ممنوع با شکلک گریه! اصلا نمیشه کنترل کرد...ببینید موضوع چی بود به کجا کشیده شد!![/div][/quote]
خوشم میاد منو درک می کنی:|:|
خوشم میاد منو درک می کنی
چند وقته داریم زیادی اسپم میدیم
...............
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]نویسنده یه چیز میدونستا نوشت انحراف ممنوع با شکلک گریه! اصلا نمیشه کنترل کرد...ببینید موضوع چی بود به کجا کشیده شد!![/div][/quote]
خوشم میاد منو درک می کنی:|:|[/div][/quote]
چند وقته داریم زیادی اسپم میدیم :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.