هنوز خیلی زوده شما صبر کن کم کم دبیرستان وکنکورو...اگه واقعا بخوای هیچ افتی نداشته باشی مجبوری کم تر ان بشی
یا کلا آن نشی!!1
لرد مهدی اسنک یک دزد واقعی امضام قشنگه؟؟؟
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]هنوز خیلی زوده شما صبر کن کم کم دبیرستان وکنکورو...اگه واقعا بخوای هیچ افتی نداشته باشی مجبوری کم تر ان بشی [/div][/quote]
یا کلا آن نشی!!1
افت که نداشته باشی مزه نداره که همش یجا وایسی
خودمم تو این سال وسالای دیگه هزار بار افت کردم و کلا هی بالا وپایین شدم...
سال اول راهنمایی یه نفر بود شاگرد اول کلاس معدل 20 منم که شاگرد چهارم بودم. امسال شاگرد اول کلاسمون ترم اول شد شاگرد دوم و ترم و دوم هم شد چهارم من شدم سوم..کل کلاس از افتش دهنشون وا مونده بود
اینطوری
ساغر بد
الان هدف این تایپک چی بود؟
شما ببخشید
عکس خودته؟مثل مال من که مال خودمه.
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]افت که نداشته باشی مزه نداره که همش یجا وایسی:D
سال اول راهنمایی یه نفر بود شاگرد اول کلاس معدل 20 منم که شاگرد چهارم بودم. امسال شاگرد اول کلاسمون ترم اول شد شاگرد دوم و ترم و دوم هم شد چهارم من شدم سوم..کل کلاس از افتش دهنشون وا مونده بود
اینطوری:o[/div][/quote]
ساغر بد :oops:
:|[/div][/quote]
شما ببخشید[/div][/quote]
عکس خودته؟مثل مال من که مال خودمه.:|
افت که نداشته باشی مزه نداره که همش یجا وایسی
اینطوری
ساغر بد
شما ببخشید
عکس خودته؟مثل مال من که مال خودمه.
آره مال خودمه
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]افت که نداشته باشی مزه نداره که همش یجا وایسی:D
اینطوری:o[/div][/quote]
ساغر بد :oops:
:|[/div][/quote]
شما ببخشید[/div][/quote]
عکس خودته؟مثل مال من که مال خودمه.:|[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
آره مال خودمه:)
تو میتونی عکستو بدی به من با فتوشاپ به هر شکلی که میخای در بیارم.بلدم
inera@att.net
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
این عکسارو خودت میسازی؟:?[/div][/quote]
تو میتونی عکستو بدی به من با فتوشاپ به هر شکلی که میخای در بیارم.بلدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.