[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
این عکسارو خودت میسازی؟:?[/div][/quote]
نه عزیزم
اینو یه نفر تو کرل دراو ساخته
تو میتونی عکستو بدی به من با فتوشاپ به هر شکلی که میخای در بیارم.بلدم
نههههههههههههه.
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
تو میتونی عکستو بدی به من با فتوشاپ به هر شکلی که میخای در بیارم.بلدم[/div][/quote]
نههههههههههههه.:o
نههههههههههههه.
بله
inera@att.net
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
تو میتونی عکستو بدی به من با فتوشاپ به هر شکلی که میخای در بیارم.بلدم[/div][/quote]
نههههههههههههه.:o[/div][/quote]
بله
حرف از عکس شد سریع رفت عکسشو عوض کرد.حالا این مال خودته؟
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
حرف از عکس شد سریع رفت عکسشو عوض کرد.:lol::lol::lol:حالا این مال خودته؟:)
حرف از عکس شد سریع رفت عکسشو عوض کرد.حالا این مال خودته؟
خب خواستم عوض کنم .اون رو یه مدت گزاشته بودم.الان حرف عکس شد گفتم عوض کنم
نه نیست داش علی اوجه
inera@att.net
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
حرف از عکس شد سریع رفت عکسشو عوض کرد.:lol::lol::lol:حالا این مال خودته؟:)[/div][/quote]
خب خواستم عوض کنم .اون رو یه مدت گزاشته بودم.الان حرف عکس شد گفتم عوض کنم
نه نیست داش علی اوجه
من خواستم یه عکس خوشگل از خودم بزارم ترسیدم فردا سرور 15 مزاحم پیدا شه
خدایی من خیلی خوشگلم
ما حتی از جنسیتت هم خبر نداریم؟!؟
برگشتم با همون رفاقت قدیم
پرچم بالاست!!!
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]من خواستم یه عکس خوشگل از خودم بزارم ترسیدم فردا سرور 15 مزاحم پیدا شه :?
خدایی من خیلی خوشگلم :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
ما حتی از جنسیتت هم خبر نداریم؟!؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.