دم معلم عربی گرم.سر امتحان عربی سوالارو جواباشو بهم گفت قشنگ. تو فیس هم باهاش فرندم . کلا ادم باحالیه
ازمعلم عربیت متنفرم......
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]دم معلم عربی گرم.سر امتحان عربی سوالارو جواباشو بهم گفت قشنگ. تو فیس هم باهاش فرندم . کلا ادم باحالیه[/div][/quote]
دم معلم عربی گرم.سر امتحان عربی سوالارو جواباشو بهم گفت قشنگ. تو فیس هم باهاش فرندم . کلا ادم باحالیه
چرا. واسه شما هم اگه پیش بیاد بازم متنفری؟؟
(در ضمن معلم کلاس ما نبود، معلم کلاس دیگه ای بود)
inera@att.net
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]دم معلم عربی گرم.سر امتحان عربی سوالارو جواباشو بهم گفت قشنگ. تو فیس هم باهاش فرندم . کلا ادم باحالیه[/div][/quote]
ازمعلم عربیت متنفرم......[/div][/quote]
:lol:
چرا. واسه شما هم اگه پیش بیاد بازم متنفری؟؟
(در ضمن معلم کلاس ما نبود، معلم کلاس دیگه ای بود)
هرسال ازاین معلما ومعاونا داشتم زیاد....یعنی چی یکی درسو بخونه یکی دیگه نمرشو بگیره ...میشه مثل این جا که بعضیا بازی میکنن ولی اونایی که باگ میزنن اولن
هرسال ازاین معلما ومعاونا داشتم زیاد....یعنی چی یکی درسو بخونه یکی دیگه نمرشو بگیره ...میشه مثل این جا که بعضیا بازی میکنن ولی اونایی که باگ میزنن اولن
فقط به من کمک نکرد.به بعضیای دیگه هم کمک کرد
inera@att.net
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]هرسال ازاین معلما ومعاونا داشتم زیاد....یعنی چی یکی درسو بخونه یکی دیگه نمرشو بگیره ...میشه مثل این جا که بعضیا بازی میکنن ولی اونایی که باگ میزنن اولن[/div][/quote]
سوم راهنمایی با مدیرمون رفیق بودیم سرامتحانای پایانی یه سوالو اشتباه نوشته بودم مدیرمون اومده بود بالاسرم باخودم می گفتم هنوز کاری نکردم ......دیدم کل برگم رو با شاگرد زرنگا چک کرده همون یه غلطم نوشته اومده درستشو داده به من!!!!!
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]هرسال ازاین معلما ومعاونا داشتم زیاد....یعنی چی یکی درسو بخونه یکی دیگه نمرشو بگیره ...میشه مثل این جا که بعضیا بازی میکنن ولی اونایی که باگ میزنن اولن[/div][/quote]
فقط به من کمک نکرد.به بعضیای دیگه هم کمک کرد[/div][/quote]
سوم راهنمایی با مدیرمون رفیق بودیم سرامتحانای پایانی یه سوالو اشتباه نوشته بودم مدیرمون اومده بود بالاسرم باخودم می گفتم هنوز کاری نکردم ......دیدم کل برگم رو با شاگرد زرنگا چک کرده همون یه غلطم نوشته اومده درستشو داده به من!!!!!
معلم ما که همیشه هر سال بین بچه ها تبعیض قائل میشه اونیک ه درسش از همه بهتررو میچسبن اول امتحان میان ورقشو میبینن به بقیه نیگا هم نمیکنن بعدش این که معلم هواشو داره سوال بلد نیست میره از معلم میپرسه معلم میاد باسش مینویسه شاید باور نکنید جلوی مدیر هم مینویسه هممون مونده بودیم منم که یه جورایی شاگرد دوم هستم هیچ چیزی نمی گم بچه ها همیشه شاکین آقا هم میگه به شماها ربطی نداره که من به کی نمره میدم به کی نمیدم همین طوری اومده شده شاگرد اول به اصطلاح کل کلاس میدونن هیچی بلد نیست معلم هواشو داره بچه ها میرن میگن خب چرا باسه اونو میبینی یه نگا به ما هم نمیدازی بعضی بچه ها سر کلاس میزنن بیرون وقتی قاطی میکنن واقعا بعضی از بچه خیلی کارای جالب میکنن معلم هم که هی کلنگی بر خورد میکنه هر سال تبعیض بوده هر سال هم من مقام میارم اون میمونه سر کلاس سرخ میشخ آقا میاد عقدشو سر من خالی میکنه چند بارم با مدیر حرف زدم کاری نمیکنن واقعا مسخرس وقتی من از مسابقات 4 ساعته بر میگردم آقا یه خسته نباشیدی به من نمیگه اونی که یه ربع یه امتحان داره میره تا زه ورقشم اول صحیح میکنه نمره هم بهش میده من میمونم هیچی بهش نمیگم بچه ها هم چیزی دیگه نمیگن خدا رو شکر دیگه خلاص شدم رفتم نمونه دولتی
...............
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]هرسال ازاین معلما ومعاونا داشتم زیاد....یعنی چی یکی درسو بخونه یکی دیگه نمرشو بگیره ...میشه مثل این جا که بعضیا بازی میکنن ولی اونایی که باگ میزنن اولن[/div][/quote]
فقط به من کمک نکرد.به بعضیای دیگه هم کمک کرد[/div][/quote]
سوم راهنمایی با مدیرمون رفیق بودیم سرامتحانای پایانی یه سوالو اشتباه نوشته بودم مدیرمون اومده بود بالاسرم باخودم می گفتم هنوز کاری نکردم ......دیدم کل برگم رو با شاگرد زرنگا چک کرده همون یه غلطم نوشته اومده درستشو داده به من!!!!![/div][/quote]
معلم ما که همیشه هر سال بین بچه ها تبعیض قائل میشه اونیک ه درسش از همه بهتررو میچسبن اول امتحان میان ورقشو میبینن به بقیه نیگا هم نمیکنن بعدش این که معلم هواشو داره سوال بلد نیست میره از معلم میپرسه معلم میاد باسش مینویسه شاید باور نکنید جلوی مدیر هم مینویسه هممون مونده بودیم منم که یه جورایی شاگرد دوم هستم هیچ چیزی نمی گم بچه ها همیشه شاکین آقا هم میگه به شماها ربطی نداره که من به کی نمره میدم به کی نمیدم همین طوری اومده شده شاگرد اول به اصطلاح کل کلاس میدونن هیچی بلد نیست معلم هواشو داره بچه ها میرن میگن خب چرا باسه اونو میبینی یه نگا به ما هم نمیدازی بعضی بچه ها سر کلاس میزنن بیرون وقتی قاطی میکنن واقعا بعضی از بچه خیلی کارای جالب میکنن معلم هم که هی کلنگی بر خورد میکنه هر سال تبعیض بوده هر سال هم من مقام میارم اون میمونه سر کلاس سرخ میشخ آقا میاد عقدشو سر من خالی میکنه چند بارم با مدیر حرف زدم کاری نمیکنن واقعا مسخرس وقتی من از مسابقات 4 ساعته بر میگردم آقا یه خسته نباشیدی به من نمیگه اونی که یه ربع یه امتحان داره میره تا زه ورقشم اول صحیح میکنه نمره هم بهش میده من میمونم هیچی بهش نمیگم بچه ها هم چیزی دیگه نمیگن خدا رو شکر دیگه خلاص شدم رفتم نمونه دولتی
تازه میخواستم بازم تو انجمن در موردش بنویسم پدرام پی ام داد رفتم ببینم چی میگه
فک سال دیگه نمونه همدیگه رو ببینید!!!!
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]عجب!!!![/div][/quote]
تازه میخواستم بازم تو انجمن در موردش بنویسم پدرام پی ام داد رفتم ببینم چی میگه [/div][/quote]
تازه میخواستم بازم تو انجمن در موردش بنویسم پدرام پی ام داد رفتم ببینم چی میگه
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]عجب!!!![/div][/quote]
تازه میخواستم بازم تو انجمن در موردش بنویسم پدرام پی ام داد رفتم ببینم چی میگه [/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.