چرا نمیرین به اتحاد انجمن؟رفقای طلایی.همه جم شیم رتبش میره بین 10 تای اول.
داداش اسمشو براز انجمن گروپ من بیام
به فمیلی بگو من موسس نیستم.فعلا سفارت ندارم.
آرمان اینا یه اتحاد جدا دارن
میخوام بیای اتحاد ما وقتی سفارت زدی بیا باست دعوت نامه هم فرستادم
...............
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]چرا نمیرین به اتحاد انجمن؟:|رفقای طلایی.همه جم شیم رتبش میره بین 10 تای اول.[/div][/quote]
داداش اسمشو براز انجمن گروپ من بیام[/div][/quote]
به فمیلی بگو من موسس نیستم.فعلا سفارت ندارم.:([/div][/quote]
آرمان اینا یه اتحاد جدا دارن
میخوام بیای اتحاد ما وقتی سفارت زدی بیا باست دعوت نامه هم فرستادم
چرا نمیرین به اتحاد انجمن؟رفقای طلایی.همه جم شیم رتبش میره بین 10 تای اول.
داداش اسمشو براز انجمن گروپ من بیام
به فمیلی بگو من موسس نیستم.فعلا سفارت ندارم.
بابا من میگم بیاید اتحاد اصلی انجمن شما هی میپرید وسط صبح تا حالا فقط سفارت ارتقا دادم یعنی حتی صاحب تاپیکم همت نکرد بیاد
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]چرا نمیرین به اتحاد انجمن؟:|رفقای طلایی.همه جم شیم رتبش میره بین 10 تای اول.[/div][/quote]
داداش اسمشو براز انجمن گروپ من بیام[/div][/quote]
به فمیلی بگو من موسس نیستم.فعلا سفارت ندارم.:([/div][/quote]
بابا من میگم بیاید اتحاد اصلی انجمن شما هی میپرید وسط صبح تا حالا فقط سفارت ارتقا دادم یعنی حتی صاحب تاپیکم همت نکرد بیاد :x
همه اونایی که تو سرور 15 بازی میکنند تا من 100 رو هم رد کردم دوستان همه برید انجمن گروپ همه اتحادی که عقرب شاه زده وگرنه من همینجا میمونم تازه پیشنهاد مدیر شدنم دارما
hiiiiis jangjo khabide
همه اونایی که تو سرور 15 بازی میکنند تا من 100 رو هم رد کردم دوستان همه برید انجمن گروپ همه اتحادی که عقرب شاه زده وگرنه من همینجا میمونم تازه پیشنهاد مدیر شدنم دارما
داداشی زوری نیست که نیومدم من اتحادو حذف مبکنم الکی سر یه تاپیک منابو سر سفارت ترکوندم
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]همه اونایی که تو سرور 15 بازی میکنند تا من 100 رو هم رد کردم دوستان همه برید انجمن گروپ همه اتحادی که عقرب شاه زده وگرنه من همینجا میمونم تازه پیشنهاد مدیر شدنم دارما[/div][/quote]
داداشی زوری نیست که نیومدم من اتحادو حذف مبکنم الکی سر یه تاپیک منابو سر سفارت ترکوندم
خب هر اتحادی عضو بیشتر داره و بالاتره همه جمع شن اونجا
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]همه اونایی که تو سرور 15 بازی میکنند تا من 100 رو هم رد کردم دوستان همه برید انجمن گروپ همه اتحادی که عقرب شاه زده وگرنه من همینجا میمونم تازه پیشنهاد مدیر شدنم دارما[/div][/quote]
داداشی زوری نیست که نیومدم من اتحادو حذف مبکنم الکی سر یه تاپیک منابو سر سفارت ترکوندم[/div][/quote]
خسته نباشی میگم مخصوص انجمن زده بودم یعنی فقط انجمن گروپ برا انجمنه اگه اسم رفقای طلایی این شه چشم منم میام
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]همه اونایی که تو سرور 15 بازی میکنند تا من 100 رو هم رد کردم دوستان همه برید انجمن گروپ همه اتحادی که عقرب شاه زده وگرنه من همینجا میمونم تازه پیشنهاد مدیر شدنم دارما[/div][/quote]
داداشی زوری نیست که نیومدم من اتحادو حذف مبکنم الکی سر یه تاپیک منابو سر سفارت ترکوندم[/div][/quote]
خب هر اتحادی عضو بیشتر داره و بالاتره همه جمع شن اونجا[/div][/quote]
خسته نباشی میگم مخصوص انجمن زده بودم یعنی فقط انجمن گروپ برا انجمنه اگه اسم رفقای طلایی این شه چشم منم میام
اصلا من دخالت نمیکنم
هر جا رفتید بزارید اینجا که چی شد و کدوم اتحاده.که هر * خواست بیاد
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]همه اونایی که تو سرور 15 بازی میکنند تا من 100 رو هم رد کردم دوستان همه برید انجمن گروپ همه اتحادی که عقرب شاه زده وگرنه من همینجا میمونم تازه پیشنهاد مدیر شدنم دارما[/div][/quote]
خب هر اتحادی عضو بیشتر داره و بالاتره همه جمع شن اونجا[/div][/quote]
خسته نباشی میگم مخصوص انجمن زده بودم یعنی فقط انجمن گروپ برا انجمنه اگه اسم رفقای طلایی این شه چشم منم میام[/div][/quote]
اصلا من دخالت نمیکنم:)
هر جا رفتید بزارید اینجا که چی شد و کدوم اتحاده.که هر کس خواست بیاد :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.