ناراحت نشو سه سوت بکش بالا منبه هم بزار ازاد شه برات میفرستیم
مرسی
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]alistair overeem
:oops::oops::oops:[/div][/quote]
ناراحت نشو سه سوت بکش بالا منبه هم بزار ازاد شه برات میفرستیم[/div][/quote]
مرسی
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]alistair overeem
اون که 84هست جمعیتش
اون که 84هست جمعیتش
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]alistair overeem
اون که 84هست جمعیتش[/div][/quote]
;)
آخه مهم نیست اول بازی جمعیتو سریع بکشی بالا سکه هارو هدر کنی.من ترجیح میدم اون سکه هارو نگه دارم در طول کل بازی بدردم بخوره نه اینکه همرو صرف خرید منابع و این چیزا که زود تموم میشن بکنم
[quote][div][b]king[/b][/div][div]من با سکه های پاداش 53 جمعیتم[/div][/quote]
آخه مهم نیست اول بازی جمعیتو سریع بکشی بالا سکه هارو هدر کنی.من ترجیح میدم اون سکه هارو نگه دارم در طول کل بازی بدردم بخوره نه اینکه همرو صرف خرید منابع و این چیزا که زود تموم میشن بکنم
اون که 84هست جمعیتش
دکترا اسمتو بهم نگفتی وا
...............
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]alistair overeem
اون که 84هست جمعیتش[/div][/quote]
;)[/div][/quote]
دکترا اسمتو بهم نگفتی وا
من نمیخوام بازی کنم اینجا هم اصلا بازی نمیکنم واسه سرگرمی دارم ارتقا میدم
به هر حال باسه سرگرمیم شده بیا تا اتحاد یه مقدار قوی شه
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]من نمیخوام بازی کنم اینجا هم اصلا بازی نمیکنم واسه سرگرمی دارم ارتقا میدم ;)[/div][/quote]
به هر حال باسه سرگرمیم شده بیا تا اتحاد یه مقدار قوی شه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.