اسم اتحادتون چیه ؟؟شاید ادغام شدیم ما رفقای طلایی صفحه ی اول رنک 21
داداشی من خودم یه نفرم اینا هنو سفارت نساختن
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]داداش من جمعیتی ندارم هنوز سفارتم نساختم
ببین کیا اومدند[/div][/quote]
ساغرو دعوت کردم[/div][/quote]
اسم اتحادتون چیه ؟؟شاید ادغام شدیم ما رفقای طلایی صفحه ی اول رنک 21 [/div][/quote]
داداشی من خودم یه نفرم اینا هنو سفارت نساختن
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]همتون برید تو انجمن گروپ پخش بشید به درد نمیخوره[/div][/quote]
حسین اسمتو اس 15خصوصی بهم بیگو [/div][/quote]
به منم بیگو
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]همتون برید تو انجمن گروپ پخش بشید به درد نمیخوره[/div][/quote]
من جمعیت ندارم
25 تا جمعیتمه
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]همتون برید تو انجمن گروپ پخش بشید به درد نمیخوره[/div][/quote]
من جمعیت ندارم
25 تا جمعیتمه[/div][/quote]
من فقط 40 تادارم عب نداره خو بیگو
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]همتون برید تو انجمن گروپ پخش بشید به درد نمیخوره[/div][/quote]
من جمعیت ندارم
25 تا جمعیتمه[/div][/quote]
خب بگو
من از صبح شروع کردم.هرکی صبح شروع کرده باشه و سکه هم استفاده نکرده باشه جمعیتش همین دور و ورا میشه.من 32
من صبح باسکه 56
[quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div]من از صبح شروع کردم.هرکی صبح شروع کرده باشه و سکه هم استفاده نکرده باشه جمعیتش همین دور و ورا میشه.من 32[/div][/quote]
من صبح باسکه 56
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.