تا حالا هیچ سروری را اینقدر بد شروع نکرده بودم ، کلا تا حالا رتبه ی زیر 2000 نرفته بودیم که امروز رفتیم
مگه چقدر نیرو داری؟؟
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]تا حالا هیچ سروری را اینقدر بد شروع نکرده بودم ، کلا تا حالا رتبه ی زیر 2000 نرفته بودیم که امروز رفتیم :cry::cry:[/div][/quote]
مگه چقدر نیرو داری؟؟
فعلا منابع ببر بالا چند ساعت دیگه نیرو بزن این طوری بهتره
...............
[quote][div][b]anofel16[/b][/div][div]برای امروز به نظرشما چه تعداد نیروخوبه؟؟:?::?::?:[/div][/quote]
فعلا منابع ببر بالا چند ساعت دیگه نیرو بزن این طوری بهتره
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]anofel16[/b][/div][div]برای امروز به نظرشما چه تعداد نیروخوبه؟؟:?::?::?:[/div][/quote]
چقدر داری؟چقدر از حمایت تازه واردینت مونده؟[/div][/quote]
15ساعت مونده حدود50
خوبه داداش منم باید یکم کمابع ببرم بالا بعدش 100تا بزنم وگرنه از اتحاد میندازنم بیرون!
...............
[quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]anofel16[/b][/div][div]برای امروز به نظرشما چه تعداد نیروخوبه؟؟:?::?::?:[/div][/quote]
15ساعت مونده حدود50[/div][/quote]
خوبه داداش منم باید یکم کمابع ببرم بالا بعدش 100تا بزنم وگرنه از اتحاد میندازنم بیرون!
داداش سرور 14 با اینکه کلاسیکه و 12 ساعت مونده بود به برداشته شدن حمایت من 120 تا داشتم و توی این سرور باید خیلی بیشتر سرباز بسازی اگه میخوای غارتگر باشی و بازی خوبی رو شروع کنی.نمیگم بده ولی خوب هم نیست
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]anofel16[/b][/div][div]برای امروز به نظرشما چه تعداد نیروخوبه؟؟:?::?::?:[/div][/quote]
15ساعت مونده حدود50[/div][/quote]
داداش سرور 14 با اینکه کلاسیکه و 12 ساعت مونده بود به برداشته شدن حمایت من 120 تا داشتم و توی این سرور باید خیلی بیشتر سرباز بسازی اگه میخوای غارتگر باشی و بازی خوبی رو شروع کنی.نمیگم بده ولی خوب هم نیست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.