آخه شما از الان دارید نیرو میسازید با منابع 500 تون؟ میگید دارند پاب بازی میکنند
منابع من 1275 یکی هم یکیه
[quote][div][b]king[/b][/div][div]آخه شما از الان دارید نیرو میسازید با منابع 500 تون؟ میگید دارند پاب بازی میکنند[/div][/quote]
منابع من 1275 یکی هم یکیه
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]اکان فارم شدن 1 هست چون فقط داره پاپ بازی میکنه[/div][/quote]
تو الان داری نیرو سازی میکنی؟[/div][/quote]
پ ن پ[/div][/quote]
من الان میسازم فردا حمایت برداشته شد میتر کونم:twisted:[/div][/quote]
پس فردا حمایت باز میشه
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]اکان فارم شدن 1 هست چون فقط داره پاپ بازی میکنه[/div][/quote]
پ ن پ[/div][/quote]
40 ریالی سرباز دارم:lol:
[quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]اکان فارم شدن 1 هست چون فقط داره پاپ بازی میکنه[/div][/quote]
پ ن پ[/div][/quote]
پس فردا حمایت باز میشه
[/div][/quote]
یارو موسس اتحاده میگه چجوری بافونت بزرگ بنویسم:lol:
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]اکان فارم شدن 1 هست چون فقط داره پاپ بازی میکنه[/div][/quote]
پ ن پ[/div][/quote]
پس فردا حمایت باز میشه
[/div][/quote]
یارو موسس اتحاده میگه چجوری بافونت بزرگ بنویسم:lol:[/div][/quote]
:lol:
اسم اتحادتون چیه ؟؟شاید ادغام شدیم ما رفقای طلایی صفحه ی اول رنک 21
...............
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]داداش من جمعیتی ندارم هنوز سفارتم نساختم
ببین کیا اومدند[/div][/quote]
ساغرو دعوت کردم[/div][/quote]
اسم اتحادتون چیه ؟؟شاید ادغام شدیم ما رفقای طلایی صفحه ی اول رنک 21
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.