داداش گلم شما برو به کتیبت برس کاریت به اسپم نباشه
تو این سرورایی که بازی کردی چند تومن سکه خریدی؟؟؟؟؟ من از سرور 6 که بازی کردم بالای 700 تومن
بیشترین سربازی که ساختی و رتبه که داشتی چقدر بود؟
تو سرور 11 رتهبه 8 که دوروز بیشتر دووم نیورد با سرباز بالای 10 میل
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div]داداش گلم شما برو به کتیبت برس کاریت به اسپم نباشه:lol:[/div][/quote]
تو این سرورایی که بازی کردی چند تومن سکه خریدی؟؟؟؟؟ من از سرور 6 که بازی کردم بالای 700 تومن
[/div][/quote]
بیشترین سربازی که ساختی و رتبه که داشتی چقدر بود؟:shock:
[/div][/quote]
بیشترین سربازی که ساختی و رتبه که داشتی چقدر بود؟
پس چرا جایزه نگرفتی؟
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div]داداش گلم شما برو به کتیبت برس کاریت به اسپم نباشه:lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
بیشترین سربازی که ساختی و رتبه که داشتی چقدر بود؟:shock:
[/div][/quote]
[/div][/quote]
پس چرا جایزه نگرفتی؟
[/quote]
[/quote]
700 تومن دادی چقدر به دست آوردی ؟؟؟
[/quote]
100تومن
...............
[quote][div][b]arthors[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div]داداش گلم شما برو به کتیبت برس کاریت به اسپم نباشه:lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
100تومن
[/quote]
[/quote]
[/quote]
تو یه سرور 700 تومن ندادم که مثلا سرور 8 گنجینه زدم یا سرور 7 که اونجاهم گنجینه زدم
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]arthors[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div]داداش گلم شما برو به کتیبت برس کاریت به اسپم نباشه:lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
تو یه سرور 700 تومن ندادم که مثلا سرور 8 گنجینه زدم یا سرور 7 که اونجاهم گنجینه زدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.