مگه امضام چشه کتیبه زدن چیز زیادی نیمخواد برای سرور 15 میخوام بالای 500 هزار تومن خرج کنم
پس یا یکی از رقیبای من میشی یا یکی از دوستان!
منم بالای 500 هزار تومن که نه!!
ولی دور و بر همون میخوام خرج کنم.
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]من که دستم سوخت اینقدر داغ بود[/div][/quote]
از امضاتون معلومه:lol::lol::lol:[/div][/quote]
مگه امضام چشه کتیبه زدن چیز زیادی نیمخواد برای سرور 15 میخوام بالای 500 هزار تومن خرج کنم[/div][/quote]
پس یا یکی از رقیبای من میشی یا یکی از دوستان!
منم بالای 500 هزار تومن که نه!!
ولی دور و بر همون میخوام خرج کنم.
من که یه دوست یه ساله داشتم تو عصر اخر سر فهمیدم این الکی ازم منابع میدوزدید وقتی جانشینش کرده بودم این کارو میکرد چون من زیاد غارت میکردم و منابع زیاد داشتم اونم چون منابع نداشت برای خودش دزد;ی دفو منابع میفرستاد آخر سر با منجنیق ترکوندمش 0 کردم
این مطلب در 1392/03/23 19:05:23 نوشته شده است و در 1392/03/23 19:06:35 ویرایش شده است .
.When it's real ,you can't walk away
من که یه دوست یه ساله داشتم تو عصر اخر سر فهمیدم این الکی ازم منابع میدوزدید وقتی جانشینش کرده بودم این کارو میکرد چون من زیاد غارت میکردم و منابع زیاد داشتم اونم چون منابع نداشت برای خودش دزد;ی دفو منابع میفرستاد آخر سر با منجنیق ترکوندمش 0 کردم
مگه امضام چشه کتیبه زدن چیز زیادی نیمخواد برای سرور 15 میخوام بالای 500 هزار تومن خرج کنم
داداش خیلی هارو میشانسم بالا تر از این خرج کردن نتونستن بزنن به پولش نیست به بازی بلد بودنه
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]من که دستم سوخت اینقدر داغ بود[/div][/quote]
مگه امضام چشه کتیبه زدن چیز زیادی نیمخواد برای سرور 15 میخوام بالای 500 هزار تومن خرج کنم[/div][/quote]
داداش خیلی هارو میشانسم بالا تر از این خرج کردن نتونستن بزنن به پولش نیست به بازی بلد بودنه
خیلی کمه .... باید یه میلیون خرج کنی عزیز من ...
به نظر من با همون 500 تومن هم میشه
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]arthors[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]من که دستم سوخت اینقدر داغ بود[/div][/quote]
خیلی کمه .... باید یه میلیون خرج کنی عزیز من ... :P:lol::geek::ugeek:[/div][/quote]
به نظر من با همون 500 تومن هم میشه;)
این دوستمون کاملا درست میفرمایند
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]من که دستم سوخت اینقدر داغ بود[/div][/quote]
داداش خیلی هارو میشانسم بالا تر از این خرج کردن نتونستن بزنن به پولش نیست به بازی بلد بودنه[/div][/quote]
این دوستمون کاملا درست میفرمایند
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.