من همیشه تو بازه 1 ساعت مونده به بازی ثبت نام میکنم
ولی نمیدونم چرا بیشتر مواقع هم همون نزدیک 0|0 میوفتم
من می دونم چون زود وارد بازی میشی مثلا ساعتی که بازی شروع میشه شما هم وارد میشید به همین دلیل
هر * اولین نفر وارد بازی بشه معمولا یا همون جا میوفته شهرش یا نزدیک ترین نقطه به اونجا
آفرین
من همیشه ساعت های ورودم به 1 دقیقه هم نمیرسه زود تر میام
این مطلب در 1392/03/23 19:02:58 نوشته شده است و در 1392/03/23 19:03:48 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]mash[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]چه فرقی میکنه
من همیشه تو بازه 1 ساعت مونده به بازی ثبت نام میکنم
ولی نمیدونم چرا بیشتر مواقع هم همون نزدیک 0|0 میوفتم[/div][/quote]
من می دونم چون زود وارد بازی میشی مثلا ساعتی که بازی شروع میشه شما هم وارد میشید به همین دلیل
هر کس اولین نفر وارد بازی بشه معمولا یا همون جا میوفته شهرش یا نزدیک ترین نقطه به اونجا[/div][/quote]
آفرین
من همیشه ساعت های ورودم به 1 دقیقه هم نمیرسه زود تر میام
مگه امضام چشه کتیبه زدن چیز زیادی نیمخواد برای سرور 15 میخوام بالای 500 هزار تومن خرج کنم
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]من که دستم سوخت اینقدر داغ بود[/div][/quote]
از امضاتون معلومه:lol::lol::lol:[/div][/quote]
مگه امضام چشه کتیبه زدن چیز زیادی نیمخواد برای سرور 15 میخوام بالای 500 هزار تومن خرج کنم
بچه ها وقتی سفحه رو رفرش میکنم میبینم یکی دوتا پاسخ دادی چه خبره
مثل این که همه تشنه ی سرور تابستونن
من سرور 5نبودم اونجا چطوری بود؟
...............
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]بچه ها وقتی سفحه رو رفرش میکنم میبینم یکی دوتا پاسخ دادی چه خبره[/div][/quote]
مثل این که همه تشنه ی سرور تابستونن[/div][/quote]
من سرور 5نبودم اونجا چطوری بود؟
بچه ها وقتی سفحه رو رفرش میکنم میبینم یکی دوتا پاسخ دادی چه خبره
مثل این که همه تشنه ی سرور تابستونن
هم تشنه هم گشنه
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]بچه ها وقتی سفحه رو رفرش میکنم میبینم یکی دوتا پاسخ دادی چه خبره[/div][/quote]
مثل این که همه تشنه ی سرور تابستونن[/div][/quote]
هم تشنه هم گشنه:lol::lol::lol:
بیا باسه من 3تومن خرج کن حداقل بگیم یه سرورسکه گرفتیم
...............
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]من که دستم سوخت اینقدر داغ بود[/div][/quote]
مگه امضام چشه کتیبه زدن چیز زیادی نیمخواد برای سرور 15 میخوام بالای 500 هزار تومن خرج کنم[/div][/quote]
بیا باسه من 3تومن خرج کن حداقل بگیم یه سرورسکه گرفتیم
خیلی کمه .... باید کمش یه میلیون خرج کنی عزیز من ...
بزرگای زیادی دارن میان ....
این مطلب در 1392/03/23 19:04:49 نوشته شده است و در 1392/03/23 19:05:57 ویرایش شده است .
تو سرور 15 به همه یاد میدم چطوری بازی میکنن ......
دیدار در سرور 15
کتیبه از آن ما است
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]من که دستم سوخت اینقدر داغ بود[/div][/quote]
مگه امضام چشه کتیبه زدن چیز زیادی نیمخواد برای سرور 15 میخوام بالای 500 هزار تومن خرج کنم[/div][/quote]
خیلی کمه .... باید کمش یه میلیون خرج کنی عزیز من ... :P:lol::geek::ugeek:
بزرگای زیادی دارن میان .... :oops::oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.