من عضو تیم نظارتم شماعضو تیم عملیات هستید لطفا بارسنگین کارتونو رو من نندازید
...............
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]ارش جان مریض نمیشید اینقدر فاضلاب میخورید؟[/div][/quote]
نه داداش :mrgreen:[/div][/quote]
یکمم باسه مانگه دارید انقدر میخورید چاق میشید بعدش بترکید کی میاد فاضلاب جم کنه؟[/div][/quote]
خوب مگه شغل تو نیست انیشتن خوب برو تو جمع کن
[/div][/quote]
من عضو تیم نظارتم شماعضو تیم عملیات هستید لطفا بارسنگین کارتونو رو من نندازید
سرور 15 من نیستم چون وقت ندارم.وقت آزاد ندارم.البته شاید کار پیدا کنم که وقت کم بخواد.اگه اینطور باشه شاید منم باشم با فلان قدر سکه
داداش حتما بیا تا سابقه بازی همشون فعال باشه
تو سرور 15 به همه یاد میدم چطوری بازی میکنن ......
دیدار در سرور 15
کتیبه از آن ما است
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]بحث و عوض کنید
سرور 15 من نیستم چون وقت ندارم.وقت آزاد ندارم.البته شاید کار پیدا کنم که وقت کم بخواد.اگه اینطور باشه شاید منم باشم با فلان قدر سکه[/div][/quote]
داداش حتما بیا تا سابقه بازی همشون فعال باشه:mrgreen::mrgreen::geek::ugeek:
سرور 15 من نیستم چون وقت ندارم.وقت آزاد ندارم.البته شاید کار پیدا کنم که وقت کم بخواد.اگه اینطور باشه شاید منم باشم با فلان قدر سکه
داداش حتما بیا تا سابقه بازی همشون فعال باشه
این بینگو1ماه پیش میگفت دنبال دوالم حتما میاد اگه نیومد خب قدمش روچشم لول
...............
[quote][div][b]arthors[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]بحث و عوض کنید
سرور 15 من نیستم چون وقت ندارم.وقت آزاد ندارم.البته شاید کار پیدا کنم که وقت کم بخواد.اگه اینطور باشه شاید منم باشم با فلان قدر سکه[/div][/quote]
داداش حتما بیا تا سابقه بازی همشون فعال باشه:mrgreen::mrgreen::geek::ugeek:[/div][/quote]
این بینگو1ماه پیش میگفت دنبال دوالم حتما میاد اگه نیومد خب قدمش روچشم لول
عجب تاپیکی زدم لطفا اسپم ها و پیام هایه بی مورد رو پاک کیند
داداش من رایانم خراب شده نه میتونم شکلک بزارم نه امضامو عوض کنم نه تایپک بزنم نه عدم بزنم وکلی دیگه بگو بقیه عدمم بزنن من نمیتونم
...............
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]عجب تاپیکی زدم لطفا اسپم ها و پیام هایه بی مورد رو پاک کیند[/div][/quote]
داداش من رایانم خراب شده نه میتونم شکلک بزارم نه امضامو عوض کنم نه تایپک بزنم نه عدم بزنم وکلی دیگه بگو بقیه عدمم بزنن من نمیتونم
بچه ها خداکنه اتحاد های خیلی قوی بیان دیگه ماورا نتونه رکورد بزنه
ماورا اتحاد نیست
اس 15 جاش هم نیست
دقت کردید اس 15 همه میخان بترکونند غافل از اینکه خودشون میترکند الی من
[quote][div][b]demon warrior[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]بچه ها خداکنه اتحاد های خیلی قوی بیان دیگه ماورا نتونه رکورد بزنه[/div][/quote]
ماورا اتحاد نیست
اس 15 جاش هم نیست[/div][/quote]
دقت کردید اس 15 همه میخان بترکونند غافل از اینکه خودشون میترکند الی من:lol::lol::lol::lol::twisted::twisted::twisted::twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.