اصلا از این مدیرای انجمن راضی نیستم چرا باید همسایم رفیق صمیمیم ه ک بشه و نیرو هایه من با اون رو به هم بزنن تا این همه زحمت تا این همه پول سکه یهو با بی مسعولیتی این مدیران به قول خودشون زحمت کش که خیلی هم راحت خودشون رو میکشن کنار و اپ ر ا تور هم چیزی بجز لحظات شادی ارزومندیم بلئ نیستن کو این لحظات یکی بگه کو اخه 10 بار تیکت زدم فقط یه مشت چرت پزت که ادم رو میپوچونند بلدند اخه چرا ..... یا بلدین قفل کنین یا مسدود یا هزار چیزه دیگه اخه یعنی چی ........ یکی نیست جواب بده !!!!!
از ما گذشت ............
اصلا از این مدیرای انجمن راضی نیستم چرا باید همسایم رفیق صمیمیم ه ک بشه و نیرو هایه من با اون رو به هم بزنن تا این همه زحمت تا این همه پول سکه یهو با بی مسعولیتی این مدیران به قول خودشون زحمت کش که خیلی هم راحت خودشون رو میکشن کنار و اپ ر ا تور هم چیزی بجز لحظات شادی ارزومندیم بلئ نیستن کو این لحظات یکی بگه کو اخه 10 بار تیکت زدم فقط یه مشت چرت پزت که ادم رو میپوچونند بلدند اخه چرا ..... یا بلدین قفل کنین یا مسدود یا هزار چیزه دیگه اخه یعنی چی ........ یکی نیست جواب بده !!!!!
سلام ...
به نظر شما مدیران عصرپادشاهان میتونند امنیت * شما و بقیه رو تامین کنند ؟(این همه آدمو ؟)
چه ربطی به عصر پادشاهان داره
ممکنه فایروال و یا آنتی ویروس درست حسابی نداشته باشی... یا رمزت رو داده باشی به یکی دیگه که اینجوری شد (بلایی که سرور 8 سرم اومد ) یا تو سایت هایی رفتی که نباید میرفتی وهــــــک شدی .
حالا تا که بازی یه چیزی میشه همه شورش میکنند ! بابا صبر کنید درست میشه ، در ضمن با این همه مشکلات اینترنت بازی بهتر از عصر پادشاهان گیرتون نمیاد ...
server 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14
[quote][div][b]shoook[/b][/div][div]اصلا از این مدیرای انجمن راضی نیستم چرا باید همسایم رفیق صمیمیم ه ک بشه و نیرو هایه من با اون رو به هم بزنن تا این همه زحمت تا این همه پول سکه یهو با بی مسعولیتی این مدیران به قول خودشون زحمت کش که خیلی هم راحت خودشون رو میکشن کنار و اپ ر ا تور هم چیزی بجز لحظات شادی ارزومندیم بلئ نیستن کو این لحظات یکی بگه کو اخه 10 بار تیکت زدم فقط یه مشت چرت پزت که ادم رو میپوچونند بلدند اخه چرا ..... یا بلدین قفل کنین یا مسدود یا هزار چیزه دیگه اخه یعنی چی ........ یکی نیست جواب بده !!!!![/div][/quote]
سلام ...
به نظر شما مدیران عصرپادشاهان میتونند امنیت سیستم شما و بقیه رو تامین کنند ؟(این همه آدمو ؟)
چه ربطی به عصر پادشاهان داره
ممکنه فایروال و یا آنتی ویروس درست حسابی نداشته باشی... یا رمزت رو داده باشی به یکی دیگه که اینجوری شد (بلایی که سرور 8 سرم اومد ) یا تو سایت هایی رفتی که نباید میرفتی وهــــــک شدی .:D
حالا تا که بازی یه چیزی میشه همه شورش میکنند ! بابا صبر کنید درست میشه ، در ضمن با این همه مشکلات اینترنت بازی بهتر از عصر پادشاهان گیرتون نمیاد ...:mrgreen:
داش من من ه ک نشدم اگه خوب خونده باشی گفتم همسایم ه ک شد و ازش سوی استفاده کردن منم چون با هاش 3 دقیقه فاصله داشتم ه کر اومد بدون هیچ استراتیژیکی حمله زده و نیرو هامونو به هم زده نا بود کرده بخاطر همین دارم میسوزم
از ما گذشت ............
داش من من ه ک نشدم اگه خوب خونده باشی گفتم همسایم ه ک شد و ازش سوی استفاده کردن منم چون با هاش 3 دقیقه فاصله داشتم ه کر اومد بدون هیچ استراتیژیکی حمله زده و نیرو هامونو به هم زده نا بود کرده بخاطر همین دارم میسوزم
تو این بازی کسی * نمیشه.دوسته صمیمیت اومده فارمت کنه دیده نتونسته گفته ه ک شدم تا تو رو * کنه ببخشید ها منظور بدی نداشتم یا جانشینش اینکارو کرده یا رمزشو کسی داشته * احتمالا صفر درصده. از نویسنده عذر میخام که ربطی به موضوع تایپیک نداره خب نتونستم سکوت کنم
[quote][div][b]shoook[/b][/div][div]اصلا از این مدیرای انجمن راضی نیستم چرا باید همسایم رفیق صمیمیم ه ک بشه و نیرو هایه من با اون رو به هم بزنن تا این همه زحمت تا این همه پول سکه یهو با بی مسعولیتی این مدیران به قول خودشون زحمت کش که خیلی هم راحت خودشون رو میکشن کنار و اپ ر ا تور هم چیزی بجز لحظات شادی ارزومندیم بلئ نیستن کو این لحظات یکی بگه کو اخه 10 بار تیکت زدم فقط یه مشت چرت پزت که ادم رو میپوچونند بلدند اخه چرا ..... یا بلدین قفل کنین یا مسدود یا هزار چیزه دیگه اخه یعنی چی ........ یکی نیست جواب بده !!!!![/div][/quote]
تو این بازی کسی هک نمیشه.دوسته صمیمیت اومده فارمت کنه دیده نتونسته گفته ه ک شدم تا تو رو خر کنه ببخشید ها منظور بدی نداشتم یا جانشینش اینکارو کرده یا رمزشو کسی داشته هک احتمالا صفر درصده. از نویسنده عذر میخام که ربطی به موضوع تایپیک نداره خب نتونستم سکوت کنم
داش من تقصیر خودش نیت توسط سرور که نام برده ه ک شده به ما ربطی نداره نه تنها این بازیکن چند نفر دیگه تو اس 9 این اتفاق براشون افتا ده
دوما باشه شما میگی ه ک نشده خواسته فارمم کنه اومده منو زده هم زمان چند نفر دیگه همسایه شو و هم زمان اومده موسس اتحاده خودشم زده پس اینا چین اصن میدونی ه ک چیه کره خودش نبوده چون الان اومده از خجالتم در بیا د به منظوری که متوجه ام کن خودش نبوده اکانتش رو مجانی بهم داده ولی دیگه چی میشه کرد ...
از ما گذشت ............
داش من تقصیر خودش نیت توسط سرور که نام برده ه ک شده به ما ربطی نداره نه تنها این بازیکن چند نفر دیگه تو اس 9 این اتفاق براشون افتا ده
دوما باشه شما میگی ه ک نشده خواسته فارمم کنه اومده منو زده هم زمان چند نفر دیگه همسایه شو و هم زمان اومده موسس اتحاده خودشم زده پس اینا چین اصن میدونی ه ک چیه کره خودش نبوده چون الان اومده از خجالتم در بیا د به منظوری که متوجه ام کن خودش نبوده اکانتش رو مجانی بهم داده ولی دیگه چی میشه کرد ...
داش ماهم چند سرور بازی کردیم خودشم میگه رمزم رو به کسی ندادم طرف یکی به بازیش تسلط کامل داشت نه این بلکه چند بازیکن دیگه تو s9 که کسی نمیدونه چرا حالا ه ک باشه توسط سرور باشه نمیدونیم فقط اینطوری نامردی شد
از ما گذشت ............
داش ماهم چند سرور بازی کردیم خودشم میگه رمزم رو به کسی ندادم طرف یکی به بازیش تسلط کامل داشت نه این بلکه چند بازیکن دیگه تو s9 که کسی نمیدونه چرا حالا ه ک باشه توسط سرور باشه نمیدونیم فقط اینطوری نامردی شد
سرور 14 کو ؟ ؟ ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یه خجالتی . من پولمو میخوام. البته پول وقت هایی که گذاشتم . دیگه حالم از این بازی به هم میخوره .
سرور 14 را گذاشتند برای کسایی که باید باشند ،، حرص نخور این ها عین خیالشون نیست الان هم که اومدند میگن ببخشید اگرم هر کسی هر شکایتی داشت میگن بفرماییید برید شکایت
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]سرور 14 کو ؟ ؟ ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یه خجالتی . من پولمو میخوام. البته پول وقت هایی که گذاشتم . دیگه حالم از این بازی به هم میخوره . [/div][/quote]
سرور 14 را گذاشتند برای کسایی که باید باشند ،، حرص نخور این ها عین خیالشون نیست الان هم که اومدند میگن ببخشید اگرم هر کسی هر شکایتی داشت میگن بفرماییید برید شکایت
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.