ماشالله . واقعا ممنون . که اینقدر تشکر کردید .
سرور 8 بیا بالا ........
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/03/19 20:04:33
ماشالله . واقعا ممنون . که اینقدر تشکر کردید .
سرور 8 بیا بالا ........
|
|
1392/03/19 21:32:01
کجاش استرس آوره باووو دیگه قضیه رو فیلم هندی نکن وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره.. sajjad.kurd |
|
1392/03/20 07:54:58
بعد از مدت ها که دوباره اومدم انجمن چیزای جدیدی به گوشم میخوره
خدایا یا اینا رو به راه راست هدایت کن یا گوش های مارو استرس زا؟؟؟؟ تمدن به ساعت ساخت قصر بستگی دارد؟؟؟؟؟؟؟؟ hiiiiis jangjo khabide |
1392/03/20 10:33:36
قبول دارم که کندی سرور 14 در روزهای شنبه و یکشنبه برخی کاربران را آزرده کرد، و ما نیز شدیدا از این مسئله ناراحت هستیم.، از این جهت لازم دیدم که شما را در جریان ریشه اصلی این مشکلات بگذاریم. چرا یک دفعه یکی از سرورها دچار مشکل شد ؟ با وجود اینکه ما هم اکنون بیش از 6 سرور فعال داریم و روی همه آنها یک نسخه یکسان از بازی نصب شده است.
متاسفانه با رشد بازی عصرپادشاهان در ایران و حذف یکسری از رقبای خارجی و داخلی ( ! ) که دارای همکاران ایرانی بودند، دشمنی ها علیه ما در ایران شروع شد و تقریبا هر نوع مشکلی که فکرش را بکنید برای ما ایجاد کردند. از نشر اکاذیب در برخی سایت ها و وبلاگ ها، تا استخدام هکر و ویروس نویس !! متاسفانه کاربرانی ایرانی اکثرا دارای آنتی ویروس نیستند و یا آنتی ویروس آنها آپدیت نیست و بیش از 90% هم فایروال ندارند. این افراد از همین نقطه ضعف استفاده می کنند و با نوشتن یکسری ویروس و تروجان و آلوده ساختن سیستم های کاربران، از آن سیستم ها برای ارسال Request های مزاحم به سرورهای بازی استفاده می کنند و با این کار سرور که ریکوست را از یک سیستم کاربر دریافت می کند با تصور واقعی بودن، آنرا پردازش می کند و اینطور می شود که فشار کاری سرور به شدت بالا می رود. در این میان یکسری از این افراد با ارائه نرم افزارهای جانبی به کاربران به اسم ربات و . . . به صورت رسمی وارد سیستم کاربر می شود و ضمن سرقت اطلاعات شخصی آن کاربر، مشکلات زیادی نیز با ارسال درخواست های متعدد و اشتباه برای سرور ما و خود کاربر ایجاد می کنند. این روزها ما چندین کاربر را داشته ایم که قربانی این ربات ها شده اند و به طور مثال ربات برای آسیب به سرور ما پشت سر هم درخواست تمدید یک قابلیت ویژه و یا تعدیل منابع را صدا می زده و هم سکه های کاربر به صفر رسیده و هم فشار کاری سنگینی روی سرور اعمال شده است. ما تمام تلاش مان را برای مقابله با این مسائل می کنیم، اما چون بخشی از مشکل مربوط به سیستم های کاربران است، کنترل کامل قضیه کار مشکل و زمان بری است و در ضمن ما جلوی هر موضوع را که می گیریم، این افراد مزاحم راه کار دیگری را شروع می کنند. اما باید اعلام کنم که به یاری خدا و با تلاش دوستان فنی به نتایج خوبی در زمینه پیش گیری از این افراد رسیده ایم و در ضمن در حین این کارها اسناد و مدارک زیادی نیز از خرابکاری و سوء استفاده این افراد از سیستم بازیکنان نیز جمع آوری کرده ایم که به محض تکمیل شدن و با همکاری خود بازیکنان قربانی پیگیری قضایی را علیه این افراد آغاز خواهیم کرد. من در اینجا از همه دوستان به خاطر این مشکلات که در این دو روز در سرور 14 رخ داد و سرور با تاخیر به دستورات پاسخ می داد، پوزش می خواهم، اما واقعا و صمیمانه خدمت شما عرض می کنم که ایراد از سمت کد و سرورهای ما نبوده است و انشاالله به زودی ریشه این مشکلات را از بین خواهیم برد. موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی. + راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی. + وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی. + پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی. واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند. |
|
|
1392/03/20 10:55:56
من نصف زندگیمو دور این کامپوتیر و کلاس های مربوط به اون گذاشتم در ویروس نویسی هم مهارت دارم حالا اگه شما میخواید اسم سایت بگید تا ویروس بفرستم براشون جبران بشه ،،، ویروس ها از نوع growing and moving است برای همینه هر دقیقه یک جای خاص سرور خراب میشه
این مطلب در 1392/03/20 10:55:56 نوشته شده است و در 1392/03/20 10:56:32 ویرایش شده است .
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
|
|
1392/03/20 10:57:58
? نه داداشی کی گفته؟ هرروز دارن گولمون میزنن هرروز هم داریم بازی میکنیم
واقعا نابغه ایم |
|
1392/03/20 11:26:32
مدیر انجمن تشکر . تشکر .
سرور 8 بیا بالا ........
|
|
1392/03/20 11:28:15
بچه ها خوشبختانه مشخصات اتحاد بالا میاد یکیشون رفع شد ...............
|
|
1392/03/20 14:32:18
کیه که دوست نداشته باشه پرچم کشور بالا باشه! اما همیشه همین طور بوده! همیشه به اسم حمایت از داخلی مشتری ها باید بسوزن و بسازن! منم دوست دارم به جای اینکه پول بدم به یه بازی خارجی به داخلی بدم که حداقل 4 نفر از مملکت خودم شغل بدست بیارند!
من الان کلا از بازی های آنلاین زدم بیرون! دیگه خوشم نمیاد! نه از تراویان و نه از هر بازی دیگه! ولی حقیقت همین چیزی بود که گفتم! برای همین هم پست من پاک شد! اینکه ما ضعف خودمونو پای دیگران بذاریم یعنی پاک کردن صورت مسئله! حرف من اینه اگه دارید تغییر میدید اول عذرخواهی کنید و سرور چند ساعت معلق کنید و تغییرات انجام بدید تا دوستان ضرر نبینند! مثل اینکه سورس سرور طوری نوشته شده که امکان معلق شدن نداره! بله! نمیشه یه شبه یه بازی درست کرد عین تراویان که چندین ساله تجربه داره! ولی باید قبل از هر کاری فکر آینده رو کرد، اینکه بات یا ویروس یا هر چیز دیگه ای این مشکلات بوجود میاره در تمام بازی های آنلاین دنیا هم چین چیزی هست که بیشتر اونها قبل شروع به کار سرورهاشون روی این چیزها کار کردن تا بازی قبل از شروع بدون مشکل باشه! اینکه عجله کنین و بخواین سریعتر از بازی پول دربیارین این یعنی بیرون دادن یک کار بی کیفیت! یه بازی آنلاین فقط ظاهر نیست که بخوایم به ظاهرش ببالیم. اتفاقا ظاهر تراویان خیلی ضایع هست اما ...
این مطلب در 1392/03/20 14:32:18 نوشته شده است و در 1392/03/20 14:37:29 ویرایش شده است .
|
|
1392/03/20 14:34:13
بله وقت گل نی تموم میشه |
منوی کاربری
|
||