من از دیروز ظهر این مشکل رو دارم البته، فقط سربازهام بر نمی گردن البته با چند ساعت تاخیر بر می گردن . تیکت هم ثبت کردم گفتن به خاطر مشکلات سرور هست . البته صبح ساعت 5 که حدودا 219 تا کاربر انلاین بود هیچ مشکلی وجود نداشت . فکر کنم سرور ریسورس کم میاره به خاطر حجم زیاد پروسه ها .
من از دیروز ظهر این مشکل رو دارم البته، فقط سربازهام بر نمی گردن البته با چند ساعت تاخیر بر می گردن . تیکت هم ثبت کردم گفتن به خاطر مشکلات سرور هست . البته صبح ساعت 5 که حدودا 219 تا کاربر انلاین بود هیچ مشکلی وجود نداشت . فکر کنم سرور ریسورس کم میاره به خاطر حجم زیاد پروسه ها .
جالبه . مدیر انجمن جبران خسارت رو باز گردوندن سرباز ها میدونه . و همچنان هم خودش اینجا سکوت کرده . پس از این سکوت میشه نتیجه گرفت . که سرور رو هواست .
سرور 8 بیا بالا ........
جالبه . مدیر انجمن جبران خسارت رو باز گردوندن سرباز ها میدونه . و همچنان هم خودش اینجا سکوت کرده . پس از این سکوت میشه نتیجه گرفت . که سرور رو هواست . :lol::lol::lol::lol:
نه بابا بعد یه مدت برمیگردن اما دوباره یکم بعد حمله کنی همون مشکل هست
[quote][div][b]alijafarzadeh[/b][/div][div]سلام آقا انگار پایان یافت مال من درست شده[/div][/quote]
دقیقا چرا....................................................................این داستان ادامه دارد.........................................................
............... ....... ...... ......
...
[quote][div][b]auditore_72[/b][/div][div][quote][div][b]alijafarzadeh[/b][/div][div]سلام آقا انگار پایان یافت مال من درست شده[/div][/quote]
نه بابا بعد یه مدت برمیگردن اما دوباره یکم بعد حمله کنی همون مشکل هست[/div][/quote]
دقیقا چرا....................................................................این داستان ادامه دارد.........................................................
............... ....... ...... ......:shock:
سلام . و عرض خسته نباشید خدمت مدیر انجمن عزیز .
شما میدونید مشکلات سرور 14 کی حل خواهد شد . و کی دیگه ما ضرر نمیبنیم . دیشب به یکی حمله زدم . به دلیل فنی انجام نشد .
صبح بهش دوباره حمله زدم . از دیشب تا صبح یکله سرباز ساخته . و کلی تلفات دادم . به نظر شما دیگه بس نیست . پشتیبانی هم که همیشه یه جمله رو ای کپی میکنه : مشکل سرور حل شد .. عصر پادشاهان لحظات خوبی رو برای شما آرزومنده .
آیا تا حالا شده . ضرر های یکی رو براش جبران کنید ؟
راستی میدونم باید به پشتیبانی بگم . حذفش نکنید . فقط نظرتون رو بگید . وگرنه ما از شما انتظار معجزه نداریم .
مدیر انجمن جان این همه تشکر یعنی این که منتظرن شما جواب گو باشی . اگه نیستی بیا پست رو حذف کن . .
این بازی خودش استرس زا هست و با این جور مشکلاتم بدتر میشه..
به کاربرا توصیه میکنم تا موقع حل شدن مشکلات جهت جلوگیری از حمله قبلی به بازی نزدیک نشوند
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]سلام . و عرض خسته نباشید خدمت مدیر انجمن عزیز .
شما میدونید مشکلات سرور 14 کی حل خواهد شد . و کی دیگه ما ضرر نمیبنیم . دیشب به یکی حمله زدم . به دلیل فنی انجام نشد .
صبح بهش دوباره حمله زدم . از دیشب تا صبح یکله سرباز ساخته . و کلی تلفات دادم . به نظر شما دیگه بس نیست . پشتیبانی هم که همیشه یه جمله رو ای کپی میکنه : مشکل سرور حل شد .. عصر پادشاهان لحظات خوبی رو برای شما آرزومنده .
آیا تا حالا شده . ضرر های یکی رو براش جبران کنید ؟
راستی میدونم باید به پشتیبانی بگم . حذفش نکنید . فقط نظرتون رو بگید . وگرنه ما از شما انتظار معجزه نداریم .
مدیر انجمن جان این همه تشکر یعنی این که منتظرن شما جواب گو باشی . اگه نیستی بیا پست رو حذف کن . . :arrow:[/div][/quote]
این بازی خودش استرس زا هست و با این جور مشکلاتم بدتر میشه..
به کاربرا توصیه میکنم تا موقع حل شدن مشکلات جهت جلوگیری از حمله قبلی به بازی نزدیک نشوند
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.